
Ο Ρουβίκωνας ήταν πίσω από την πρωϊνή επιδρομή με βαριοπούλες στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΟΙΚ.
«Σήμερα Κυριακή 8 Οκτώβρη στις 06:00 επιτεθήκαμε στο κτίριο της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου οικονομικών στη Καλλιθέα.
Με τη κίνηση μας αυτή, επιστρέψαμε ένα ελάχιστο ποσοστό της βίας που καθημερινά δεχόμαστε όλοι μας προσπαθώντας να καλύψουμε τους φόρους που έχουν ορίσει για εμάς οι εξουσιαστές», έγραψαν σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Στο κτήριο της ΓΓΠΣ βρέθηκε μετά την επίθεση ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής δεδομένου ότι σε αυτό βρίσκονται οι serves της Αρχής.
Ο κ. Πιτσιλής διαβεβαίωσε πως εξοπλισμός και δεδομένα είναι ασφαλή, ωστόσο έθεσε θέμα αρτιότερης φύλαξης της ΓΓΠΣ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr