Οι γυμνιστές βρήκαν τον Παράδεισό τους στο Παραδείσι της Ρόδου

Το Παραδείσι της Ρόδου είναι ο Παράδεισος των γυμνιστών. Δείτε το ξενοδοχείο όπου κολυμπούν, τρώνε, παίζουν και χορεύουν, εντελώς γυμνοί.

oi-gumnistes-brikan-ton-paradeiso-tous-sto-paradeisi-tis-rodou
SHARE THIS
0
SHARES

Σε αυτό το ξενοδοχείο μπορείτε να κάνετε ότι ακριβώς συνηθίζετε να κάνετε στις διακοπές σας, με μια μικρή διαφορά. Πρέπει να είστε γυμνοί. Να κολυμπάτε γυμνοί, να παίζετε μπιλιάρδο γυμνοί, να τρώτε το φαγητό σας γυμνοί και να χορεύετε γυμνοί.

 

Ο παράδεισος των γυμνιστών βρίσκεται στη Ρόδο και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ζήσουν τον μύθο τους... γυμνοί.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Naturist Angel, που βρίσκεται στο 18ο χλμ. της περιφερειακής οδού Ρόδου-Καμίρου, μεταξύ των κοινοτήτων Παραδεισίου και Θεολόγου, κοντά στην κοιλάδα Πεταλούδων και την Αρχαία Κάμιρο.

 

Πριν από λίγες ημέρες, το εν λόγω ξενοδοχείο έκλεισε έναν χρόνο λειτουργίας. Οι πρώτοι του πελάτες ήταν Έλληνες, ειδικά από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την Αθήνα, ωστόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και των Αγγλων, Τούρκων, Ιταλών, Ρώσων, Κινέζων αλλά και Γερμανών, αναφέρουν οι ιδρυτές του. …

Υπάρχει φυσικά ένας εσωτερικός κανονισμός, αρκετά αυστηρός, βασισμένος στα διεθνή πρότυπα, με κανόνες όπως η απαγόρευση χρήσης φωτογραφικών μηχανών ή η βιντεοσκόπηση στους κοινόχρηστους χώρους, οι ερωτοτροπίες σε κοινή θέα, η επιδειξιομανία.

 

Ο γυμνισμός ή κοινωνική γυμνότητα ή naturism (nudism), στηρίζεται σε μία φιλοσοφία και τρόπο ζωής που θεωρεί το γυμνό ανθρώπινο σώμα ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό, σε μια ευρύτερη προσέγγιση της φύσης και της ζωής μέσα σε αυτή.

Η Ελλάδα μαζί με τη Γαλλία και την Κροατία διεκδικούν μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των γυμνιστών, με τις οργανωμένες παραλίες και τα ειδικά ξενοδοχεία να αυξάνονται.

Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, πατήστε εδώ.


 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook