
Η 2η πανελλήνια συνάντηση διδύμων … και τριδύμων διοργανώθηκε το Σάββατο στα Τρίκαλα.
Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, η αρχή είχε γίνει προ 3ετίας, το 2019, αλλά λόγω covid-19 τα πάντα ''πάγωσαν''. Ωστόσο, μετά την πανδημία, η διοργάνωση συνεχίζεται με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο ενθουσιασμό, ανανεωμένη και με νέες ιδέες.
Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2022 οι τρικαλινοί/ες και οι επισκέπτες/τριες από όλη τη χώρα, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να γνωριστούν, να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν. Ο χορός, το τραγούδι, η επικοινωνία, η συγκίνηση, οι φιλίες, είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων, σε μια εκδήλωση που αγκαλιάζει ένα τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που πλέον εκφράζεται και εκφράζει.






Η 2η συνάντησή τους έγινε στο Μύλο Ματσόπουλου, παρουσία των δημάρχων των… δίδυμων πόλεών μας-Τρίκαλα Ημαθίας και Τρίκαλα Κορινθίας-τους οποίους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου. Παρέλασαν επί… σκηνής δεκάδες ζευγάρια διδύμων και τριδύμων, ενώ παρούσα ήταν και η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη η οποία συνεχάρη τους διοργανωτές.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr