X

Οι μαντήλες, οι στολές, οι ενδυματολογικές επιλογές και η Ελένη Λουκά

Για πρώτη φορά φέτος, οι παραστάτες και οι σημαιοφόροι των δημοτικών που παρέλασαν, επελέγησαν με τη διαδικασία της κλήρωσης.

Γράφει: TheToc team

Τα κορίτσια που φορούσαν μαντήλα και συμμετείχαν στην παρέλαση αλλά και οι ενδυματολογικές επιλογές των μαθητριων τράβηξαν τα βλέμματα σήμερα στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά φέτος, οι παραστάτες και οι σημαιοφόροι των δημοτικών που παρέλασαν, επελέγησαν με τη διαδικασία της κλήρωσης.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, αντί για τμήματα παρελάσεων από επιλεγμένα σχολεία, συμμετέχουν όλα τα σχολεία της Α' Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα. Μαζί τους, συμμετέχουν επίσης το σώμα Ελλήνων προσκόπων και οδηγισμού και ομάδα των Special Olympics.

Στην παρέλαση εμφανίστηκε και η Ελένη Λουκά αντιδρώντας για την παρουσία των πολιτικών στος εκδηλώσεις