Ολοι στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

Το ποσό που θα προκύψει, θα αξιοποιηθεί για τον εξοπλισμό νέας πτέρυγας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οταν αυτό καταστεί εφικτό, θα μπορέσει να φιλοξενήσει άλλα 32 άτομα

oloi-sto-xristougenniatiko-bazaar-tou-kentrou-eidikwn-atomwn-i-xara
SHARE THIS
0
SHARES

Τους μικρούς και τους μεγάλους του φίλους προσκαλεί το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» προκειμένου να δώσουν να δώσουν το παρών στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση του.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το καθιερωμένο ραντεβού δίνεται στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας. 30 Νοεμβρίου - 1, 2 Δεκεμβρίου αξίζει να είναι όλοι εκεί!

Εθελοντές και φίλοι του Κέντρου έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προσφέρουν, σε όσους βρεθούν στην εκδήλωση, σπιτικά γλυκά, χειροποίητα στολίδια, κοσμήματα και γούρια. Ολα αυτά μπορεί να τα βρει κανείς στο bazzar σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, μαζί με ρούχα και αξεσουάρ.

Τα έσοδα από το Bazaar θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα, την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί.

Αξίζει να σημεωθεί, πως το συνολικό ποσό που θα προκύψει, θα αξιοποιηθεί για τον εξοπλισμό της νέας πτέρυγας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οταν αυτό καταστεί εφικτό, θα μπορέσει να φιλοξενήσει επιπλέον 32 άτομα.

 

Ωρες λειτουργίας του Bazaar:

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου: 12:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ.,

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου: 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. - Σάββατο: 17:00 μ.μ.-20:00 μ.μ., Music By Radio Pepper 96.6

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου: 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

30 Νομεβρίου – 1, 2 Δεκεμβρίου, Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Σ. Καράγιωργα 2 & Λ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα).

 

Λίγα λόγια για το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» βρίσκεται στην Παλλήνη.

Είναι μία στέγη φιλοξενίας 57 παιδιών με πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Σκοπός του οικοτροφείου είναι δημιουργία μίας ζεστής, γεμάτη αγάπη αγκαλιάς, όπου άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές ζουν μία ζωή με αξιοπρέπεια, ισότητα, αποκτούν ανεξαρτησία και βιώνουν τη χαρά του ότι ανήκουν κάπου.

Το οικοτροφείο λειτουργεί σαν ένα «μεγάλο σπίτι» με άριστες συνθήκες υγιεινής και διατροφής.

Η επιστημονική ομάδα σχεδιάζει προγράμματα, για ουσιαστική καθημερινή απασχόληση, με πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, για τους ενοίκους του οικοτροφείου και για όσους βρίσκονται δίπλα τους.

Οι ένοικοι παρακολουθούνται καθημερινά από παθολόγο, ψυχίατρο, φυσιοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, παιδαγωγούς και νοσηλευτές.

 


 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook