Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό της άτυχης 56χρονης τετραπληγικής

Δεν προκύπτει σαφές εύρημα ανέφερε ο επικεφαλής ιατροδικαστής. Παρέπεμψε για ακριβή συμπεράσματα μετα την ολοκλήρωση τοξικολογικών και άλλων εξετάσεων.

oloklirwthike-i-nekropsia-sti-soro-tis-atuxis-56xronis-tetrapligikis
SHARE THIS
0
SHARES

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 56χρονης τετραπληγικής Χανιώτισσας, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη,  και αφού είχε γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της λόγω οφειλών.

Διαβάστε εδώ 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής εξέτασης - που έγινε παρουσία τεχνικού συμβούλου της ΔΕΗ-  κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη,«δεν προκύπτει σαφές εύρημα τέτοιο που να δικαιολογεί το θάνατο της 56χρονης, υπάρχει πρόβλημα και με το καρδιαγγγειακό σύστημα και με το αναπνευστικό. Περιμένουμε περαιτέρω εκτενή ιστολογική εξέταση και φυσικά η όλη διάγνωση θα ολοκληρωθεί με την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών  μηχανολόγων που θα εξετάσουν τα ευρήματα».

Επομένως σύμφωνα με τον κ. Παπαδομανωλάκη, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν προκύπτει από τα μέχρι τώρα ευρήματα, ευθεία συσχέτιση μεταξύ της διακοπής του ρεύματος, της παροχής μηχανολογικής υποστήριξης και του θανάτου της 56χρονης γυναίκας ο οποίος τοποθετείται χρονικά μεταξύ 10:30 και 14:30.

Θα ακολουθήσουν εκτενείς ιστολογικές εξετάσεις από την πλευρά των ιατροδικαστικών αρχών ενώ η διάγνωση για τις αιτίες θανάτου της 56χρονης, θα συμπληρωθεί, από την πλευρά των πραγματογνωμόνων, μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων που θα εξετάσουν τα μηχανήματα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών αναμένονται σε 7 έως 10 ημέρες και τότε θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για τα σαφή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 56χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της άτυχης γυναίκας υπέβαλε μήνυση παντός υπευθύνου.

Πηγή FlashNews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook