Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών: Εμείς επιτεθήκαμε στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη

Την ευθύνη για το χτύπημα στην οικία του Γερμανού Πρέσβη Βόλφγκανγκ Ντολτ στο Χαλάνδρι ανέλαβε η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών - Η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι πίσω από την Οργάνωση βρίσκεται ο Νίκος Μαζιώτης

omada-laikwn-agwnistwn-emeis-epitethikame-sto-spiti-tou-germanou-presbi
SHARE THIS
0
SHARES

Την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικογ στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», η οποία σε προκήρυξη της τονίζει ότι αφιερώνει την επίθεση της στη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα που αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος τον Απρίλιο του 2012.

Με 20σέλιδη προκήρυξη της, η τρομοκρατική οργάνωση επιτίθεται στο Μνημόνιο, στην κυβέρνηση αλλά και στην Αριστερά

Με 20σέλιδη προκήρυξη της, η τρομοκρατική οργάνωση επιτίθεται στο Μνημόνιο, στην κυβέρνηση αλλά και στην Αριστερά, ενώ παράλληλα επισημαίνουν πως «τα καθάρματα θα νιώσουν έστω και λίγο, πώς είναι να ζεις στην ανασφάλεια και στο φόβο».

Συγκεκριμένα επισημαίνουν:

«Τη στιγμή που γαζώναμε την υπερπολυτελή βίλα του Γερμανού πρέσβη είχαμε νοητά στο πλάι μας τους χιλιάδες που στήνονται στις ουρές των συσσιτίων για ένα πιάτο φαΐ, τους χιλιάδες που ρημάζουν στα παγκάκια και τα χαρτόκουτα, τους γονείς που δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους, τους άνεργους, τους εργαζόμενους των 400 ευρώ, τους νέους δίχως μέλλον. Οι ένοπλες επιθέσεις μας ήταν ενέργειες απόλυτα συγχρονισμένες με το πολιτικό διακύβευμα της εποχής μας, που δεν αφορά τίποτα άλλο παρά το δικό μας πόλεμο ενάντια στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει οι ελίτ, ήταν μια εκδξ (σ.σ. :;;;) απόλυτα ταυτισμένη με το λαϊκό αίσθημα δικαίου. Ένα αίσθημα που υπαγόρευε να πάρουν πίσω λίγη απ’ τη βία δύο απ’ τους πλέον εξέχοντες τυράννους της διεθνούς καπιταλιστικής κυριαρχίας στη χώρα μας. Ένα αίσθημα που υπαγόρευε να κάνουμε αυτά τα καθάρματα να νιώσουν, έστω και λίγο, πώς είναι να ζεις στην ανασφάλεια και στο φόβο».

Σύμφνωνα πάντως με αστυνομικές πηγές, ο «εγκέφαλός» της εν λόγω τρομοκρατικής οργάνωσης φέρεται να είναι ο καταζητούμενος για τρομοκρατία Νίκος Μαζιώτης.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη που εστάλη στην εφημερίδα «Το Ποντίκι»  εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook