X

ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπάρχει και δεύτερος "Φραπές"; Ο Γιώργος Ξυλούρης απαντά για το δικαίωμα της σιωπής

Το μπέρδεμα με τον "Φραπέ" και τον "Τζιτζή" στην Εξεταστική Επιτροπή και η απάντηση του ίδιου του Γιώργου Ξυλούρη

Γράφει: TheToc team

Την απάντησή του δίνει ο Γιώργος Ξυλούρης στα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες ότι... ίσως δεν είναι τελικά ο περιβόητος "Φραπές" του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Εξεταστική Επιτροπή φέρεται να κάλεσε λάθος πρόσωπο για να καταθέσει, ενώ ο πραγματικός "Φραπές" είναι ένα συγγενικό πρόσωπο του Γιώργου Ξυλούρη και όχι ο ίδιος.

Ως αιτία για το εν λόγω "μπέρδεμα" φέρονται να είναι λάθη και παραλείψεις που σημειώθηκαν κατά την απομαγνητοφώνηση των επισυνδέσεων.

Τι λέει ο Ξυλούρης για τον... "Φραπέ" και το δικαίωμα της σιωπής

Ο ίδιος ο κ. Ξυλούρης, ο οποίος στην Εξεταστική αποκάλυψε ότι το προσωνύμιό του δεν είναι "Φραπές" αλλά "Τζιτζής", μίλησε στο Star για το συγκεκριμένο μπέρδεμα.

"Από χθες αναζητείται αν αυτά για τα οποία κλήθηκα αφορούν εμένα ή άλλο πρόσωπο. Αυτό από μόνο του αναδεικνύει τα κενά για τα οποία επικαλέστηκα το δικαίωμα σιωπής και ότι στερούνται βασικά δικαιώματα που κάθε ύποπτος ή κατηγορούμενος έχει από το νόμο και το Σύνταγμα.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό είναι μια απάντηση σε όσους με κορόιδευαν και με μήνυσαν επειδή απλά έκανα χρήση του δικαιώματος που ο νόμος και το Σύνταγμα ορίζουν. Η αμφιβολία αν κλητεύθηκε ο σωστός άνθρωπος παραβιάζει κάθε έννοια δικαιώματός μου, ειδικά όταν επί 6 μήνες η οικογένειά μου εξευτελίζεται καθημερινά σε όλα τα Μέσα με έγγραφα στα οποία εγώ δεν έχω πρόσβαση.

Αυτό είναι και μια απάντηση σε όσους με κορόιδευαν σχετικά με τη δήλωσή μου ότι σε συγκεκριμένη συνομιλία δεν ήμουν εγώ ο συνομιλητής".