X

OPEN TV: Αυτός αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Ενημέρωσης και Ειδήσεων του καναλιού

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μιχαλέλη και του Στράτου Μπαλή.

Γράφει: TheToc team

Αλλαγές στην ενημερωτική πυραμίδα του Open Tv πραγματοποιούνται μετά την αποχώρηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη, αλλά και του Διευθυντή Ειδήσεων Στράτου Μπαλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά για το newsit, τη Διεύθυνση Ενημέρωσης και Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού αναλαμβάνει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, που επί σειρά ετών κατείχε την αντίστοιχη θέση στο MEGA.

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται πως ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε συζητήσει ξανά με το OPEN λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, αλλά οι επαφές είχαν "παγώσει" προκειμένου να δοθεί παράταση στην τότε διοίκηση ενημέρωσης του καναλιού, κάτι το οποίο τελικά έδειξε πως δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα στα νούμερα τηλεθέασης.