Οργή από Δανάη Στράτου: Ο πατέρας μου δεν είχε ποτέ κακά λόγια για το Γιάνη

Σε ανάρτησή της στο Τwitter, η Δανάη Στράτου τονίζει σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ότι δεν θα επιτρέψει τη στρέβλωση της μνήμης του πατέρα της από δημοσιεύματα.

orgi-apo-danai-stratou-o-pateras-mou-den-eixe-pote-kaka-logia-gia-to-giani
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Φαίδων Στράτος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία 86 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Μέσα στις δύσκολες ώρες που περνά, μετά την απώλεια του πατέρα της, ένα δημοσίευμα που περιέγραφε ως κακές τις σχέσεις που είχε εκείνος με το Γραμματέα του Μέρα25, Γιάννη Βαρουφάκη, προκάλεσε το ξέσπασμα της Δανάης Στράτου.

Σε ανάρτησή της στο Τwitter, η Δανάη Στράτου τονίζει σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ότι δεν θα επιτρέψει τη στρέβλωση της μνήμης του πατέρα της, όπως και ότι εκείνος «αγκάλιασε σαν γιο του με αγάπη» τον σύζυγό της. Και καταλήγει εμφανώς πολύ οργισμένη: «Ακόμα και το ξεπούλημα της ψυχής σας πρέπει να έχει όρια»

Το tweet της Δανάης Στράτου

«Δεν θα επιτρέψω την στρέβλωση της μνήμης του Πατέρα μου που δεν είχε αρνητικά λόγια για κανέναν. Πόσο μάλλον για τον Γιάνη που τον αγκάλιασε σαν γιο του με αγάπη μέχρι και την τελευταία του πνοή στην οποία ήμασταν μαζί του. Ακόμα και το ξεπούλημα της ψυχής σας πρέπει να έχει όρια», έγραψε στην ανάρτησή της η Δανάη Στράτου.

 

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook