X

Οργή της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την αποφυλάκιση Λιγνάδη: Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι

Ξέσπασε η Παλιοσπύρου για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. "Κλειδώσε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι", έγραψε.

Γράφει: TheToc team

Δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις από την απόφαση του δικαστηρίου να βρεθεί εκτός φυλακής ο Δημήτρης Λιγνάδης, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του στο εφετείο, αν και η δικαιοσύνη τον θεώρησε ένοχο για βιασμούς ανηλίκων.

Ειδικά στα social media γίνεται χαμός, καθώς χρήστες τους επικρίνουν συνεχώς την απόφαση του δικαστηρίου. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η ίδια μέσω μιας ανάρτησης 50 λέξεων, "έριξε" γροθιά στην δικαιοσύνη.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) που ο θύτης μου δεν ήταν "γνωστός σκηνοθέτης”, "γνωστός ηθοποιός” και αποδόθηκε δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τέλος πάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα, συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί", έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Διαβάστε Επίσης