
Την συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Σίσσυ Χρηστίδου παρακολούθησε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, κατά την οποία η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία που ανέκυψαν από το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, σχετικά με την κεταμίνη.
Η ίδια, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'', επιμένει στην αρχική της θέση, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά πως είναι αθώα, ωστόσο παραδέχτηκε πως έψαξε για θανατηφόρες ουσίες στο google, ενώ περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια και ψυχραιμία πού ακριβώς τοποθέτησε το τάμπλετ μέσα στον τάφο της 9χρονης κόρης της. Κάτι που εξόργισε τον κ. Σούρα, με αποτέλεσμα να την χαρακτηρίσει κενή και εν δυνάμει δολοφόνο.
"Είναι ένας κενός άνθρωπος, ένας εν δυνάμει ήρωας του κακού, ένας εν δυνάμει δολοφόνος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ψυχίατρος. Ακόμη, ο ίδιος δήλωσε πως η 33χρονη μιλάει χωρίς συναισθήματα και τύψεις.
"Πως μπορεί και μιλάει; Εμείς είμαστε εδώ συγκλονισμένοι! Είμαι έτοιμος να αρχίσω να κλαίω… Πως μπορεί και τα λέει αυτά, που έφερε το τάμπλετ; Αυτή η γυναίκα δεν είναι άρρωστη. Δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν υπάρχουν ενοχές, δεν υπάρχουν τύψεις. Πως μπορεί και μιλάει, πως μπορεί; Είναι δυνατόν να μιλάς για το παιδί σου έτσι; Η απόλυτη ντροπή!", είπε αρχικά.
''Παζαρεύει που έβαλε το τάμπλετ και πού το βρήκαν;''
"Κάθεσαι και μιλάς για τον θάνατο και το φέρετρο του παιδιού και παζαρεύεις που έβαλες το τάμπλετ και που το βρήκανε; Τι με κάνει εμένα τον ψυχίατρο να καταλάβω; Ότι αυτή η απάθεια, η ψυχραιμία δεν κρύβει αρρώστια, αλλά μία φοβερή διαταραχή προσωπικότητας. Είναι ένας κενός άνθρωπος, ένας εν δυνάμει ήρωας του κακού, ένας εν δυνάμει δολοφόνος".
Για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι η ουσία βρισκόταν στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που ήρθαν να διασωληνώσουν την Τζωρτζίνα. Ο κ. Σούρας σχολίασε πως εφόσον βρέθηκε ο μεταβολίτης της ουσίας στα ούρα του κοριτσιού, η κεταμίνη της είχε χορηγηθεί όσο βρισκόταν εν ζωή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr