X

Οριοθετήθηκαν οι φωτιές σε Πύργο Ηλείας και Πρέβεζα: Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατόρθωσαν με τη συμβολή επίγειων και ενάεριων μέσων να οριοθετήσουν τις φωτιές σε Πρέβεζα και Πύργο Ηλείας.

Γράφει: TheToc team

Η έγκαιρη επέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχε ως αποτέλεσμα την οριοθέτηση των φωτιών που ξέσπασαν νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 9/8 σε Πύργο Ηλείας και Πρέβεζα.

Διαβάστε Επίσης

Για την κατάσβεσή της φωτιάς που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση πλησίον της Εθνικής Οδού Πύργου - Ολυμπίας στον Πύργο Ηλείας κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα 44 πυροσβέστες με ομάδες πεζοπόρων τμημάτων 12 οχήματα και 3 αεροσκάφη.

Ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Ζηρου στην Πρέβεζα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και ειδικότερα 15 πυροσβέστες με 3 οχήματα και 1 ελικοπτέρο.

Διαβάστε Επίσης