
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου.
Η 32χρονη αρνείται ότι σκότωσε την 3χρονη κόρη της που βρέθηκε νεκρή σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο, ωστόσο, ο φίλος της που τον τελευταίο καιρό της στεκόταν και φρόντιζε την ίδια και τα παιδιά της, την "καίει" με όσα λέει για εκείνη.
Το κοριτσάκι βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα και ο ιατροδικαστής βρήκε στους πνεύμονές του νερό και άμμο, που δείχνει ότι ήταν ζωντανό όταν το παράτησε η μητέρα του για να πνιγεί.
Το παιδί ήταν άρρωστο, είχε σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα του, δύο σπασμένα δόντια και μώλωπες.
"Έβλεπα τα σημάδια. Μπροστά μου δε χτυπούσε τα παιδιά. Κάθε μέρα έβλεπα μια γρατζουνιά από εδώ, μια μαυρίλα από εκεί. Κι όσο περνούσαν οι μέρες πιο έντονα. Πήγαμε σούπερ μάρκετ και είδα το παιδί με καπελάκι. Λέω κάτι γίνεται. Έφυγε η μαμά και ρώτησα τα άλλα δύο παιδιά: "ποιος έκανε έτσι τη μικρή;” Μου είπαν "η μαμά”", είπε στον ΣΚΑΪ ο 65χρονος.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι ρώτησε και την 32χρονη τι έπαθε το παιδί κι εκείνη του απάντησε ότι έπεσε από τον καναπέ.
"Εγώ δεν μπορούσα να πω τίποτα. Της λέω κάποια στιγμή "κοπέλα, το παιδί είναι πολύ άσχημα”, και μου έλεγε έπεσε από καναπέ και διάφορα. Της λέω "και να πάμε νοσοκομείο, ο γιατρός δεν είναι χαζός, θα καταλάβει, δεν περνάνε εκεί αυτά”. Δεν προλάβαμε να πάμε", τόνισε ο φίλος της 32χρονης.
"Μη μου μιλάς για δολοφόνους"
Ο άνδρας, όταν είδε στην τηλεόραση την είδηση για το κοριτσάκι που βρέθηκε πνιγμένο κάποια στιγμή μίλησε στην 32χρονη γι’ αυτό, χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται για τη Τζένα.
"Μου απάντησε "μη μου λες τέτοια πράγματα”, εγώ θέλω να ακούω ευχάριστα πράγματα, όχι τέτοια με δολοφόνους", είπε.
Την επόμενη μέρα κατάλαβε, βλέποντας τα βίντεο ότι πρόκειται για το παιδί που φρόντιζε ο ίδιος σαν δικό του.
Χθες το πρωί αστυνομικοί βρήκαν στα σκουπίδια, κοντά στο σπίτι της 32χρονης στα Πατήσια, μια σακούλα που περιείχε το φόρεμα που φορούσε το βράδυ που παράτησε το παιδί της στη θάλασσα να πνιγεί, τα ρούχα που φορούσαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, μια σπασμένη βούρτσα και μια καρτέλα χάπια, που χορηγούνται μόνο με ιατρική συνταγή, συνήθως για την επιληψία.
Τα αντικείμενα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν το κοριτσάκι είχε κακοποιηθεί πριν το μεταφέρει η μητέρα στην παραλία.
Ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα η μητέρα
Η 32χρονη έψαχνε τρόπο να φύγει με τα δύο παιδιά της από τη χώρα, βλέποντας τον "κλοιό" να στενεύει γύρω της.
Δύο μέρες μετά τον θάνατο της μικρής Τζένα είχε επικοινωνήσει με την πρεσβεία της Αλγερίας και με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για να μπορέσει να επιστρέψει στη χώρα της. Είχε στείλει επίσης τα απαραίτητα έγγραφα για την ίδια και τα δύο μόνο παιδιά της και είχε κλείσει το τελικό ραντεβού για την 1η Αυγούστου, όμως την πρόλαβαν οι εξελίξεις, αφού συνελήφθη.

Εκμυστηρεύτηκε στην αδερφή της τι είχε συμβεί
Τέλος, στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων βρίσκεται και το κινητό της τηλέφωνο για να διαπιστωθεί με ποιον ή ποιους επικοινωνούσε πριν, κατά τη διαδρομή προς την παραλία και αφότου εγκατέλειψε το παιδί και το άφησε να πεθάνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η 32χρονη εκμυστηρεύτηκε στην αδερφή της τι είχε συμβεί. Μετά τον θάνατο του μικρού κοριτσιού, μίλησε και η αδελφή της με την πρεσβεία, ζητώντας να τη βοηθήσουν να βρει κάποιον δικηγόρο για την 32χρονη.
Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να ανακτηθούν και οι διαγραμμένες επικοινωνίες της 32χρονης, με την ελπίδα να βρεθούν στοιχεία που θα φωτίσουν την υπόθεση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr