
Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς το Σύνταγμα, πραγματοποίησαν το νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.
"Δεν προσαρμοζόμαστε, αγωνιζόμαστε για τις σπουδές μας", ήταν το κεντρικό σύνθημα του φοιτητικού συλλαλητηρίου.
Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 12:00, με τους διαδηλωτές να ζητούν τη μη εφαρμογή της επέκτασης στην Τράπεζα Θεμάτων στην Γ' λυκείου, δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία και μείωση των τιμών στα κυλικεία των σχολείων, μηνιαίο στεγαστικό επίδομα ύψους 300 ευρώ, παιδαγωγική επάρκεια μέσα στο πτυχίο και την άμεση κατάργηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο, με σκοπό να αποτρέψουν τους συγκεντρωθέντες από μια ενδεχόμενη κίνηση, να κλείσουν την οδό Πανεπιστημίου.






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr