Follow us

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2025

Εν αναμονή του ανοίγματος της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου είναι οι υποψήφιοι, προκειμένου να προχωρήσουν στο επόμενο και τελευταίο βήμα πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2025.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει η υπουργός Παιδείας σε πρόσφατη τηλεοπτική της παρουσία, η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, για περίπου δέκα ημέρες, ούτως ώστε οι υποψήφιοι να έχουν χρόνο για να επεξεργαστούν τα δεδομένα προτού προχωρήσουν στις τελικές επιλογές τους.

Ωστόσο, η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ απευθύνθηκε στο Εργαστήριο Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προκειμένου να σταχυολογηθούν τα βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου από τους υποψήφιους.

Η διευθύντρια του Εργαστηρίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Κατερίνα Αργυροπούλου και οι επιστημονικές συνεργάτιδες του Εργαστηρίου, εξειδικευμένες σύμβουλοι σταδιοδρομίας Αναστασία Βρεττού, Ασπασία Καραβία, Πηνελόπη Μπέλκη, Ολυμπία Χαϊδεμενάκη, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους, επισημαίνοντας ότι "η συμπλήρωση του μηχανογραφικού είναι εξίσου καίριας σημασίας με τους βαθμούς που θα πάρουν στα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν, ή και περισσότερο".

Βασικές συμβουλές για τη σωστή αξιοποίηση των μορίων

Όπως ανέφεραν οι ειδικοί του Εργαστηρίου, η διαχείριση των δεδομένων που έχει κάποιος στα χέρια του "αναδεικνύει τους επιτυχημένους". Γιατί, όπως επεσήμαναν, "επιτυχία είναι να αξιοποιήσει κανείς τα όποια μόρια συγκεντρώνει με έναν έξυπνο και αυθεντικό τρόπο, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές με βάση τόσο τα στοιχεία της προσωπικότητάς του, όσο και τις ανάγκες τις αγοράς εργασίας". Έτσι, οι υποψήφιοι καλό είναι να έχουν κατά νου τα εξής:

Οι περυσινές βάσεις έχουν τον τελευταίο λόγο. Οι υποψήφιοι είναι σημαντικό να επιλέξουν σύμφωνα τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα, αξίες, δεξιότητες και επαγγελματικούς στόχους.

Ενημέρωση και πληροφόρηση. Οι υποψήφιοι καλό είναι να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο μέχρι το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου Παιδείας για τη συμπλήρωση και υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου, φροντίζοντας να ενημερωθούν για το περιεχόμενο σπουδών κάθε τμήματος που μπορεί να τους ενδιαφέρει, για τις επαγγελματικές προοπτικές, τις μεταπτυχιακές δυνατότητες και τις τάσεις της αγοράς εργασίας.

Ιεράρχηση επιλογών. Η λήψη απόφασης απαιτεί επαρκή πληροφόρηση και ενημέρωση, ωστόσο είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να γίνεται ιεράρχηση των επιλογών με βάση τις επιθυμίες του κάθε υποψηφίου χωρίς να επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες (π.χ. βάσεις, κοινωνικός περίγυρος).

Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Σε πιο χρηστικό επίπεδο, έξι είναι τα βασικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι υποψήφιοι για να συμπληρώσουν σωστά το Μηχανογραφικό.

1. Είσοδος στην πλατφόρμα. Οι υποψήφιοι, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή που θα αποκτήσουν αυτές τις μέρες, θα μπορούν να επισκέπτονται την ειδική πλατφόρμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://michanografiko.it.minedu.gov.gr. Εκεί μπορούν να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (ΠΜΔ) για εισαγωγή σε Δημόσιες ΣΑΕΚ.

2. Επεξεργασία, χωρίς οριστικοποίηση. Αμέσως μόλις ανοίξει η πλατφόρμα, οι υποψήφιοι μπορούν να ξεκινήσουν τη δοκιμαστική (προσωρινή) συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, χωρίς όμως να το οριστικοποιήσουν. "Αυτή η περίοδος είναι πολύτιμη για πειραματισμό, αλλαγές και καλύτερη ιεράρχηση", τονίζεται από το Εργαστήριο.

3. Προετοιμασία εναλλακτικών σεναρίων. Είναι σημαντικό για τους υποψήφιους να δηλώσουν σχολές στις οποίες έχουν επιτύχει την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ), χωρίς όμως να εστιάζουν αποκλειστικά στα συνολικά μόριά τους ή στις περσινές βάσεις - παράγοντες που μεταβάλλονται κάθε χρόνο. Αντιθέτως, χρειάζεται να προετοιμαστούν και για εναλλακτικά σενάρια, εξετάζοντας προσεκτικά και σχολές που ενδεχομένως δεν αποτελούσαν αρχικά την πρώτη τους επιλογή, αλλά παρουσιάζουν αξιόλογες προοπτικές και δυνατότητες εξέλιξης.

4. Σωστή ενημέρωση για τις μετεγγραφές. Οι υποψήφιοι που σκοπεύουν να κάνουν χρήση του δικαιώματος μετεγγραφής ή μετακίνησης σε άλλη σχολή ή ίδρυμα, θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τόσο την εγκύκλιο μετεγγραφών όσο και αυτή με τις αντιστοιχίες των σχολών του Υπουργείου Παιδείας, η οποία εκδίδεται κάθε χρόνο και καθορίζει αναλυτικά τις προϋποθέσεις, τις κατηγορίες δικαιούχων, τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Η σωστή ενημέρωση ως προς τις μετεγγραφές είναι απαραίτητη, καθώς πολλές φορές επηρεάζει και τη στρατηγική με την οποία συμπληρώνεται το Μηχανογραφικό Δελτίο. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να εμπιστευτεί ειδικούς, όπως τα μέλη του Εργαστηρίου, για να τον διαφωτίσουν σχετικά.

5. Αποθήκευση και εκτύπωση μηχανογραφικού. Από το υπουργείο Παιδείας προτείνεται στους υποψήφιους να εκτυπώσουν και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το υποβληθέν οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

6. Προσοχή στις ημερομηνίες. Η προθεσμία υποβολής του Μηχανογρφικού είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να προβεί στην οριστικοποίηση τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, ακόμα και χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στα λύκειά τους, τα οποία θα είναι ανοιχτά τουλάχιστον κατά τις ημέρες με τις προγραμματισμένες εφημερίες κάθε λυκείου.

Η επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης στα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά αντικείμενα του μέλλοντος

Σύμφωνα με την ετησία έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρoυμ, οι επαγγελματικές τάσεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη (TN) και στην επεξεργασία πληροφοριών αναμένεται να δημιουργήσουν 11 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, ενώ ταυτόχρονα θα εκτοπίσουν 9 εκατομμύρια άλλες -- περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη τεχνολογική τάση (World Economic Forum, Future of Jobs Report 2025. www.weforum.org).

Έτσι, η κ. Αργυροπούλου και οι συνεργάτιδές της τόνισαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι "σε ένα περιβάλλον όπου η τεχνολογία αναδιαμορφώνει διαρκώς τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και επηρεάζει τις ίδιες τις δομές της γνώσης, η επιλογή σπουδών χρειάζεται να γίνει με ανοιχτό ορίζοντα, γνώση των εξελίξεων και επίγνωση των δεξιοτήτων που θα είναι απαραίτητες στο μέλλον -- όπως η ευελιξία, η επίλυση σύνθετων προβλημάτων, η ψηφιακή παιδεία και η ικανότητα συνεργασίας ανθρώπου και μηχανής".

Ωστόσο, επεσήμαναν ότι "είναι επίσης σημαντικό να κατανοούμε ότι η ΤΝ αγγίζει -ή θα αγγίξει- σχεδόν όλους τους επαγγελματικούς τομείς και άρα, αυτό το οποίο θα πρέπει να σκεφτούν οι μελλοντικοί εργαζόμενοι είναι το πώς θα ενσωματώσουν την ΤΝ και θα την εκμεταλλευτούν ως εργαλείο για την ενίσχυση της επιστήμης ή του αντικειμένου τους, που και πάλι είναι σημαντικό να επιλέξουν με βάση τα ενδιαφέροντα, τις ικανότητες και τις αξίες τους".

Σχολές και Τμήματα με το "βλέμμα" στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Αν και, όπως επεσήμαναν οι ίδιες η ανταπόκριση μίας σχολής ή ενός τμήματος στις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς εργασίας και στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης "δεν αποτελεί ορόσημο για την επιλογή μιας σχολής για τον υποψήφιο κι ούτε θα πρέπει να επηρεαστεί από αυτές", υπάρχουν σχολές και τμήματα σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο, που κατά τις ίδιες, φαίνεται να ανταποκρίνονται καλύτερα σε σχέση με την Τεχνητή Νοημοσύνη, την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και τις κοινωνικές αλλαγές.

Ενδεικτικά, ακολουθούν κάποιες από αυτές, ανά Επιστημονικό Πεδίο:

1ο Πεδίο

- Ψηφιακών μέσων και Κινηματογράφου, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πολιτισμική βιομηχανία, σχεδιασμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ψηφιοποίηση μουσείων κ.α.)

- Ψηφιακά Μέσα και Επικοινωνία, Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Ψηφιακό μάρκετινγκ, social media, animation, επικοινωνία, δημιουργικές βιομηχανίες)

- Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Νομικά, πολιτικά, οικονομικά, γλωσσομάθεια, διπλωματία, δημόσια διοίκηση, διεθνείς οργανισμοί)

Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

2ο Πεδίο

- Τμήματα Πληροφορικής, ΕΚΠΑ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΠΑΔΑ ΠΑΠΕΙ, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (Προγραμματισμός, ΤΝ, big data, κυβερνοασφάλεια, τεχνολογία, ανάλυση δεδομένων, software engineering)

- Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, ΑΠΘ, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ΠΑΔΑ (Hardware, software, τεχνητή νοημοσύνη, μηχανικοί υπολογιστών, AI developers)

- Μηχανικών Περιβάλλοντος, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Περιβαλλοντική τεχνολογία, βιωσιμότητα, πράσινη ανάπτυξη, ESG, περιβαλλοντική πολιτική)

- Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής, ΠΑΔΑ

3ο Πεδίο

- Μηχανικών Βιοϊατρικής, ΠΑΔΑ

- Βιοτεχνολογία, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Βιολογία, τεχνολογία, ΤΝ στην υγεία, φαρμακευτική, βιομηχανία υγείας, έρευνα)

- Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Ασφάλεια τροφίμων, τεχνολογία τροφίμων, βιομηχανία τροφίμων, διατροφολογία)

4ο Πεδίο

- Ψηφιακά Συστήματα, ΠΑΠΕΙ (Πληροφορική, κυβερνοασφάλεια, επιχειρησιακή ανάλυση, IT consulting, data analysis)

- Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ΟΠΑ (προσβάσιμη πλέον και από το 2ο ΕΠ, διοίκηση, τεχνολογία, ανάλυση δεδομένων, business analytics, project management)

- Ναυτιλιακά, ΠΑΠΕΙ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Διοίκηση, logistics, διεθνές εμπόριo, ναυτιλιακές εταιρείες, logistics, διεθνείς μεταφορές)

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του ΕΚΠΑ

Το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του ΕΚΠΑ είναι δίπλα στους υποψήφιους με εξατομικευμένες συνεδρίες επαγγελματικού προσανατολισμού, ειδικά για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, παρέχοντας:

- Στρατηγική καθοδήγηση για σωστή ιεράρχηση σχολών

- Ανάλυση μορίων, ενδιαφερόντων και επαγγελματικών προοπτικών

- Ενημέρωση για τις σπουδές και τη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας

- Υποστήριξη με εμπειρία, επιστημονική προσέγγιση & ενσυναίσθηση

- Καθοδήγηση σε σχέση με ειδικές κατηγορίες υποψηφίων (διακρθέντες αθλητές, μετεγγραφές, υποψήφιοι με το 5%, πληροφορίες για το 10%, απόφοιτοι, κατατακτήριες εξετάσεις)

- Εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ).

Από την ίδρυσή του το 2019 έως σήμερα, το Εργαστήριο έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στην εκπαίδευση, την έρευνα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Περισσότερα από 2.600 άτομα μαθητικού και φοιτητικού πληθυσμού έχουν συμμετάσχει σε δράσεις και έρευνες του εργαστηρίου. Επίσης, έχουν καταρτιστεί 589 επαγγελματίες σε επιμορφωτικά προγράμματα όπου το 85% αυτών έχει αξιοποιήσει τις δεξιότητες που απέκτησε στην εργασία του. Ακόμη, το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας ΕΚΠΑ έχει υλοποιήσει περισσότερες από 50 συνεργασίες με ευρωπαϊκούς και δημόσιους ελληνικούς φορείς, σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Σύντομα όλοι θα μιλούν για μια Καμηλοπάρδαλη στα Εξάρχεια: Ποιο είναι το νέο cool wine bar της γειτονιάς

Το ολοκαίνουργιο "Ζιράφ", το cool wine bar των Εξαρχείων μιλάει τη γλώσσα της πόλης: street και comfort, αλλά με τεχνογνωσία που κερδίζει με ειλικρινείς και σημερινούς όρους.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 11 Σεπ 2025 | 16:23

Πανελλήνιες 2026: Αυτό είναι το πρόγραμμα των εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2026 - Πότε ξεκινούν

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ 07 Σεπ 2025 | 12:02

Εθνικό Απολυτήριο: Από το 2029 η εφαρμογή του νέου συστήματος - Τι προβλέπει

Από το σχολικό έτος 2029-2030 θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα του Εθνικού Απολυτηρίου, το οποίο θα οδηγήσει σε αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στα πανεπιστήμια το 2032.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 26 Σεπ 2025 | 18:07

Β. Γιακουμάκης - Συγκινητικές στιγμές στο Σελλί Ρεθύμνου: Η αδερφή του παντρεύτηκε στον ναό που χτίστηκε στη μνήμη του

Ήταν το 2015, όταν το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, θα γινόταν συνώνυμο με τη λέξη "bullying"

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 26 Σεπ 2025 | 17:11

Άνω Πατήσια: Σύλληψη διαρρήκτη μπροστά στην κάμερα - Aκινητοποιήθηκε από πολίτες και ρεπόρτερ [Βίντεο]

Διαρρήκτης "μπούκαρε" σε σπίτι μπροστά σε τηλεοπτικό συνεργείο στα Άνω Πατήσια

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 16:17

Τροχαίο στη Μεσογείων: Λεωοφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ - Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων [βίντεο - εικόνες]

Αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, από το ύψος του Ο.Α. 410, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 15:54

Απίστευτο σκηνικό στη Ν. Φιλαδέλφεια: Έπαιξαν ξύλο για την προτεραιότητα στο φανάρι - Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην ΕΡΤ, οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν ενώ περίμεναν στο κόκκινο και στη συνέχεια συμφώνησαν να σταματήσουν λίγο πιο κάτω για να... λύσουν τις διαφορές τους

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 26 Σεπ 2025 | 15:53

Αυλώνας: "Του έλειπαν μαλλιά και είχε σημάδι στο χείλος" - Καταγγελία μητέρας για κακομεταχείριση 3χρονου σε ιδιωτικό σχολείο

Μητέρα καταγγέλλει τραυματισμό του 3χρονου παιδιού της σε ιδιωτικό σχολείο στον Αυλώνα. Διφορούμενες μαρτυρίες και ιατροδικαστική εξέταση σε εξέλιξη.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 26 Σεπ 2025 | 15:47
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ 26 Σεπ 2025 | 15:30

Αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος": Μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις - Τι συμβαίνει με τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας

Σε ανακοίνωσή του, το αεροδρόμιο επιβεβαιώνει τα προβλήματα, χωρίς να δίνει εκτίμηση για την επαναφορά της κανονικής ροής των πτήσεων.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 15:13

Καραμπόλα με οκτώ οχήματα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας - Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πατησίων [βίντεο]

Η καραμπόλα συνέβη στο ρεύμα προς Πατησίων, στο ύψος της οδού Μπούσγου, στο Πεδίο του Άρεως - Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 26 Σεπ 2025 | 15:02

Ηγουμενίτσα: Βίντεο δείχνει πώς έγινε το τροχαίο - Ούρλιαζε η μητέρα του 11χρονου - "Το παιδί μου!"

Σύμφωνα με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star, η Αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο που δείχνει πώς έγινε η τραγωδία με θύμα τον 11χρονο Μάξιμο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 26 Σεπ 2025 | 14:54

Τι πρέπει να κάνουμε για την κακοκαιρία που έρχεται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου

Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Επιτροπής η κακοκαιρία θα φέρει έντονα φαινόμενα από αργά το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 14:35

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα πέντε οχημάτων - Δύο ελαφρά τραυματίες - Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα [εικόνες - βίντεο]

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με τέσσερα επιβατικά αυτοκίνητα - Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ένας άνδρας και μία γυναίκα

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 26 Σεπ 2025 | 14:30

"Καμπανάκι" Τσατραφύλλια για την κακοκαιρία: 100 τόνοι νερό ανά στρέμμα σε 6 περιοχές, ποσότητα που πέφτει σε 2-3 μήνες

Η προειδοποίηση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την επικείμενη κακοκαιρία μετά τα στοιχεία που δίνουν τα μοντέλα πρόγνωσης

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 14:24
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 26 Σεπ 2025 | 13:32

Πάτρα: Φωτιά στο Παναχαϊκό Ορος - Επιχειρούν 40 πυροσβέστες και 4 εναέρια [εικόνες]

Στο σημείο έχουν σπεύσει 40 πυροσβέστες 10 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 12:50

Πάνοπλοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κάνουν εντυπωσιακή έφοδο σε σπίτι 62χρονου - Επειδή εκοβε ξύλα παράνομα [βίντεο]

Μεγάλη επιχείρηση με πάνοπλους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε οικία 62χρονου στη Βόλβη Θεσσαλονίκης. Έκοβε ξύλα από το δάσος και τα πουλούσε.

ΘΡΗΝΟΣ 26 Σεπ 2025 | 12:31

Νέα τραγωδία στην οικογένεια του εικονολήπτη Γιώργου Παυλάκη: Πέθανε ο πατέρας του, μία εβδομάδα μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Ο 77χρονος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό, μετά την κηδεία του γιου του.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ 30-40 ΛΕΠΤΩΝ 26 Σεπ 2025 | 12:17

Aegean: Καθυστερήσεις σε πτήσεις στο "Ελ. Βενιζέλος" λόγω περιορισμού των αφίξεων από τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την Aegean, σημειώνονται καθυστερήσεις στις πτήσεις της τάξεως των 30-40 λεπτών κατά τις πρωινές ώρες, οι οποίες κλιμακώνονται στη διάρκεια της ημέρας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 26 Σεπ 2025 | 12:13

Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ του Σαββάτου σε 8 περιοχές

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα "χτυπήσουν" το Σαββατοκύριακο.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 254 26 Σεπ 2025 | 12:08
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ 26 Σεπ 2025 | 11:39

Αγριο ξύλο σε σχολείο στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο με οίδημα ένας 12χρονος

Τα δύο αγόρια, συμμαθητές στην Α τάξη σε σχολείο του δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης, μέχρι πρότινος έκαναν παρέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26 Σεπ 2025 | 11:34

Αρειος Πάγος για Τέμπη: Τα αιτήματα εκταφής μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν

Σύντομα αναμένονται απαντήσεις από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με τα αιτήματα εκταφής και ταυτοποίησης σορών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών.

ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ 26 Σεπ 2025 | 10:44

Θρήνος στην Κίσαμο Χανίων για το 4χρονο παιδί – Πώς συνέβη η τραγωδία με το αγροτικό

Ο θάνατος του 4χρονου αγοριού που παρασύρθηκε χθες από όχημα έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

ΣΤΟ "ΠΡΩΙΝΟ" 26 Σεπ 2025 | 10:41
ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 10:17

Ερχεται έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για την κακοκαιρία - Προειδοποίηση Κολυδά για έντονα φαινόμενα

Μπαίνει για τα καλά το φθινόπωρο από σήμερα, αφού αναμένεται πτώση του υδράργυρου και θυελλώδεις άνεμοι - Προειδοποίηση μετεωρολόγων για επικίνδυνα φαινόμενα.

ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ 26 Σεπ 2025 | 09:25

Κυψέλη: Ανήλικοι επιτέθηκαν με ξύλα σε 17χρονο μαθητή μέσα στο σχολείο - Τρεις συλλήψεις

Το θύμα έλαβε τις πρώτες βοήθειες από μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια παραλήφθηκε από τη μητέρα του.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 26 Σεπ 2025 | 09:00

Σαν σήμερα: 25 χρόνια από το ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα" - 81 νεκροί μέσα σε λίγα λεπτά [εικόνες]

Ήταν το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2000 όταν το "Εξπρές Σαμίνα" έμελλε να γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ελληνικής ναυτιλίας.

"ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ" 26 Σεπ 2025 | 07:55

Αυτός είναι ο 77χρονος που κρατούσε φιάλη με έμβρυο σε φορμόλη - Οικονομολόγος, λογοτέχνης και μεταφραστής

Ο 77χρονος υποστήριξε ότι η φιάλη με το έμβρυο ήταν του παππού του, που ήταν μεγαλογιατρός το 1930 (!), και αποφάσισε να το κρατήσει για… κειμήλιο.

ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ 26 Σεπ 2025 | 07:44

Η συγκίνηση του Νταλάρα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ: "Είναι το βαρύτερο δώρο που μου έχουν κάνει ποτέ"

"Θα θέλαμε σήμερα, εκ μέρους του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Νταλάρα, τον ερμηνευτή που χάρισε φωνή στα "τραγούδια μας", στους αγώνες και τα όνειρα του λαού μας".

«ΜΑΙΜΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 26 Σεπ 2025 | 07:21

"Βρήκαμε κι άλλα καλώδια": Πώς μια σπείρα Ρομά εξαπατούσε ηλικιωμένους - Δήλωναν... πυρόπληκτοι για να παίρνουν επιδόματα

Τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν τα θύματά τους όταν γύριζαν στις οικίες τους φορτωμένοι με ψώνια. Προσφέρονταν να τους βοηθήσουν και δήλωναν ότι ήταν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 26 Σεπ 2025 | 07:05

Καιρός: Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία από σήμερα - Ισχυρές καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα, με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά, και να εκδηλώνονται ανά περιοχές βροχές και καταιγίδες.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 26 Σεπ 2025 | 06:47

Αργος Ορεστικό: Σε σοβαρή κατάσταση δύο φίλοι μετά από τροχαίο με μηχανή - Δεν φορούσαν κράνη

Μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 35 ετών, εξετράπη της πορείας της Η κατάσταση και των δύο ανδρών χαρακτηρίζεται σοβαρή.

ΔΕΙΤΕ 26 Σεπ 2025 | 06:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25 Σεπ 2025 | 23:35

Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων: "Η εκταφή που ζητά ο Ρούτσι δεν θα καθυστερήσει τη δίκη - Να εξεταστεί το συντομότερο"

Η Συντονιστική Επιτροπή θεωρεί ότι τυχόν απόφαση για εκταφή της σορού δεν θα επιφέρει καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης, δεδομένου ότι η σχετική δίκη, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν την Άνοιξη του 2026

ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ 25 Σεπ 2025 | 23:00

Μετακομίζει η Μεγάλη του Γένους Σχολή: Θα γίνουν έργα ενίσχυσης της στατικότητας του κτιρίου της

Ιδρύθηκε μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, από τον Πατριάρχη Γεννάδιο Σχολάριο το 1454, ως συνέχεια της Οικουμενικής Πατριαρχικής Σχολής που ιδρύθηκε τον 4ο αιώνα από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ 25 Σεπ 2025 | 22:46

Ηγουμενίτσα: Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του 11χρονου - Οδηγός είχε παρασύρει τη θεία του ενώ θήλαζε

"Ξαφνικά είδα μπροστά μου το παιδί. Πετάχτηκε με το πατίνι", είπε η 58χρονη οδηγός που παρέσυρε τον 11χρονο

ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 25 Σεπ 2025 | 22:08
ΚΡΗΤΗ 25 Σεπ 2025 | 21:25

Τραγωδία στα Χανιά: Κατέληξε το 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στην Κίσσαμο

Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στην Κίσσαμο Χανίων

25 Σεπ 2025 | 20:53

Αιματηρό επεισόδιο στη Μεσαρά: Δύο αδέλφια εντοπίστηκαν μαχαιρωμένα σε χωράφι - Σοβαρά τραυματίας ο ένας

Δύο αδέλφια, κάτοικοι της περιοχής 29 και 32 ετών, βρέθηκαν αιμόφυρτα έπειτα από επίθεση με μαχαίρια σε χωράφι στη Μεσαρά

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 25 Σεπ 2025 | 20:02

Βοιωτία: Απούσα από τα ΚΕΠ η 62χρονη - Από τις 245 μέρες του 2025, δούλεψε τις 51 - Πήρε αναρρωτική 108 ημέρες και άδεια 22

Η 62χρονη γυναίκα πήρε συνεχόμενη αναρρωτική από 4/3 έως 20/6, σύνολο 108 ημέρες δηλαδή, με χαρτί από ιδιωτική κλινική.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 25 Σεπ 2025 | 20:00

Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε αίτημα εκταφής για την κόρη της Μάρθη

Σύμφωνα με την Μαρία Καρυστιανού, στον φάκελο με τις εξετάσεις DNA θανόντων, λείπουν οι εξετάσεις της κόρης της.

ΝΕΑ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" 25 Σεπ 2025 | 19:33

Πάρις Ρούπος: Κατεβάζει τους τόνους η Pizza Fan - "Η τέχνη δεν στοχοποιείται και δεν τιθασεύεται" απαντά ο κωμικός

"Αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για την καλή πίτσα" αναφέρει η Pizza Fan - "Στο ίντερνετ μπορεί να βρίσκουν εύκολο έδαφος οι σύγχρονοι δωσίλογοι και φασίστες" τονίζει ο Ρούπος, που θα κινηθεί νομικά

ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ 25 Σεπ 2025 | 19:04

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς έξω από ξενοδοχείο στην Πάτρα: Καρέ – καρέ η επίθεση - Την κλώτσαγε και τη χτυπούσε στο κεφάλι

Η επίθεση σημειώθηκε σε πάρκινγκ ξενοδοχείου της Πάτρας. Με τον κατηγορούμενο να έχει στήσει καρτέρι θανάτου και να της επιτίθεται

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ 25 Σεπ 2025 | 18:36

Η προηγούμενη φορά που ο Πάρις Ρούπος προκάλεσε σάλο: "Όλοι έχουν τη μισή Κύπρο" - Η απολογία και οι "απειλές"

Πριν περίπου 3 χρόνια, ο κωμικός είχε προκαλέσει ξανά αντιδράσεις με αφορμή κάποιες ατάκες που είχε χρησιμοποιήσει σε παράστασή του και αφορούσαν στην διχοτόμηση και την κατοχή στην Κύπρο

ΤΙ ΕΙΠΕ 25 Σεπ 2025 | 18:36

Φυλακές Κασσάνδρας: Η ΕΛΑΣ ψάχνει τον 27χρονο δραπέτη αλλά τον... εντόπισε ο Ευαγγελάτος - "Επρεπε να φύγω"

Η εκπομπή "Live News" του Mega κατάφερε και τον εντόπισε πριν την Αστυνομία

ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ 25 Σεπ 2025 | 18:35

Ημέρα Περιβάλλοντος VINCI στην Ολυμπία Οδό

Η Ημέρα Περιβάλλοντος VINCI γιορτάστηκε φέτος στις 22/09 σε όλα τα έργα του Ομίλου παγκοσμίως δίνοντας ισχυρή υπενθύμιση σε όλους μας για την ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος.

ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΩΣ ΤΙ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 25 Σεπ 2025 | 18:35

Στην Αλόννησο για το "AMoS Film Festival" ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό - Το πρώτο φεστιβάλ με επίκεντρο τη θάλασσα

Το πρώτο φεστιβάλ κινηματογράφου με θεματικό άξονα τη θάλασσα, ξεκινά 9-12 Οκτωβρίου στην Αλόννησο, την καρδιά του μεγαλύτερου θαλάσσιου πάρκου της Ελλάδας

ΣΤΗΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ-ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ 25 Σεπ 2025 | 17:57
ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ 25 Σεπ 2025 | 17:54

Βοιωτία: Ο γιος της 62χρονης λέει ότι είχε να δει τη γιαγιά του σχεδόν 5 χρόνια - Το ψέμα της μάνας του για τον ίδιο

Η 62χρονη έλεγε ψευδώς πως ο γιος της ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και πως του έχει στείλει χρήματα για απεξαρτήσεις

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 25 Σεπ 2025 | 17:54

Καλαμάτα: Φωτιά σε καλαμιώνες στην περιοχή Αριοχωρίου [βίντεο]

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 25 Σεπ 2025 | 17:43

Πάρις Ρούπος: Η πρώτη δήλωση μετά τον σάλο και την απόλυση - "Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά εναντίον του Μπογδάνου"

"Παρερμήνευσαν ή μάλλον διαστρέβλωσαν ένα αστείο που έκανα για την ελληνική σημαία. Στην ουσία, δεν έλεγα κάτι για τη σημαία, έλεγα γι' αυτούς που κρύβονται πίσω από τη σημαία" απαντά ο Πάρις Ρούπος

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ 25 Σεπ 2025 | 17:39
ΣΤΗΝ ΕΡΤ 25 Σεπ 2025 | 17:33

Πάρνηθα: Βίντεο ντοκουμέντο - Εκρήξεις σε κολόνα, πώς μπορεί να προκληθεί μια φωτιά

Το βίντεο συνοδεύεται από χαρακτηριστικούς ήχους μικροεκρήξεων - Λίγες μέρες μετά προκλήθηκε πυρκαγιά στην περιοχή

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 25 Σεπ 2025 | 17:31

Τραγωδία με 20χρονο ναυτικό στον Πειραιά: Μία ημέρα η εκπαίδευσή του - Ποιος είχε τον έλεγχο της μοιραίας πόρτας

Ο νεαρός φέρεται να είχε λάβει μόλις μία ημέρα εκπαίδευση, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ).

ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ 25 Σεπ 2025 | 16:59

Ρόδος: Στη φυλακή 52χρονος εκπαιδευτικός που διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη - Είχε έρθει στα χέρια με τον πατέρα της

Η 14χρονη είπε στην αστυνομία ότι όσα συνέβησαν μεταξύ αυτής και του εκπαιδευτικού έγιναν με την θέλησή της

11 ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ 25 Σεπ 2025 | 16:54

Τέμπη: Κατατέθηκε συμπληρωματικό υπόμνημα και για την εκταφή της σορού του Ντένις Ρούτσι - Υπογράφουν συγγενείς θυμάτων

Στο αίτημα το οποίο αποτελεί συνέχεια του υπομνήματος που κατατέθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, υπάρχει και το αίτημα εκταφής της σορού του Ντένις Ρούτσι

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 25 Σεπ 2025 | 16:08

Ηγουμενίτσα: Πώς έγινε η τραγωδία με τον 11χρονο - "Πετάχτηκε ξαφνικά", υποστήριξε η οδηγός

Η οδηγός του οχήματος υποστήριξε ότι το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της - Συγκλονιστικό τροχαίο και πριν 5 χρόνια στην οικογένεια

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ 30 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ 25 Σεπ 2025 | 15:54

Φωτιά ξέσπασε έξω από τα Φάρσαλα - Κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ξέσπασε φωτιά έξω από τα Φάρσαλα.

ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ 25 Σεπ 2025 | 15:42

Βοιωτία: "Η γιαγιά ήταν στο πάτωμα, μέσα στις ακαθαρσίες, της είχε πετάξει κάτι μπισκότα..." - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Συγγενής της 62χρονης υποστήριξε πως από τις αρχές του 2021 χάθηκαν τα ίχνη της 90χρονης - "Από το 2021 είχε αδειάσει το σπίτι της μητέρας της"

LIVE Η ΚΙΝΗΣΗ 25 Σεπ 2025 | 15:40

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό: Ακινητοποιημένο φορτηγό στην έξοδο της Λαμίας

Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε στην έξοδο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία η οποία έκλεισε για τουλάχιστον μισή ώρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα.

25 Σεπ 2025 | 15:32

Μια μοναδική super προσφορά του ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Δες πρώτος τις αγαπημένες σου σειρές πριν παιχτούν στην τηλεόραση, με τον κωδικό που θα βρεις αποκλειστικά στον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ 25 Σεπ 2025 | 15:24

Στήριξη στον Πάνο Ρούτσι από τους οδηγούς ταξί της Αττικής - "Οι δρόμοι ανήκουν σε αυτούς που αγωνίζονται" [εικόνες - βίντεο]

Τα ταξί συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του ΣΑΤΑ και κινήθηκαν προς το Σύνταγμα, συνάντησαν τον Πάνο Ρούτσι.

ΤΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ 25 Σεπ 2025 | 15:24
ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΥΡΗΜΑ 25 Σεπ 2025 | 14:58

Ανθρώπινο έμβρυο σε φορμόλη: Τι εξήγηση έδωσε ο 77χρονος αρχαιοκάπηλος για το ανατριχιαστικό εύρημα στο σπίτι του

Στο διαμέρισμα του 77χρονου, εκτός από το ανθρώπινο έμβρυο, βρέθηκαν και δεκάδες αρχαιότητες

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 25 Σεπ 2025 | 14:20

Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: Νεκρός ο 11χρονος μαθητής που παρασύρθηκε από 58χρονη οδηγό

το παιδί, επιστρέφοντας στο σπίτι του από το σχολείο, επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο και παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και λίγο αργότερα να καταλήξει

ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 25 Σεπ 2025 | 13:57

Ηράκλειο: Γυμνός άντρας έτρεχε στον δρόμο κρατώντας μαχαίρι - Εκσφενδόνιζε φρούτα από καρότσα αγροτικού

Σε έξαλλη κατάσταση ο γυμνός άνδρας εκσφενδόνιζε φρούτα στα Καμίνια Ηρακλείου Κρήτης

ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ 25 Σεπ 2025 | 13:47
ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 25 Σεπ 2025 | 13:16

Ηγουμενίτσα: Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση 11χρονου την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο

Ο 11χρονος μαθητής προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα στην Ηγουμενίτσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ 25 Σεπ 2025 | 12:59

Λέρος: Τούρκος μεγιστάνας δεν ξέχασε το νοσοκομείο που του έσωσε τη ζωή μετά από ατύχημα - Έκανε δωρεά 115.000 ευρώ

Ο Τούρκος μεγιστάνας Ali Sabancι, ιδιοκτήτης της Pegasus Airlines, πριν 2 χρόνια είχε σοβαρό ατύχημα με σκάφος στη Λέρο.

ΥΠ. ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 25 Σεπ 2025 | 12:56

Το νέο Gov.gr Wallet: Oι αλλαγές με τον Προσωπικό Αριθμό και ο βοηθός μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

Παρουσιάστηκε η νέα έκδοση του Gov.gr Wallet, που για πρώτη φορά ενσωματώνει βασικές λειτουργίες του gov.gr και σημαντικές νέες δυνατότητες.

ΙΣΟΒΙΤΗΣ 25 Σεπ 2025 | 12:50

Ρόδος: Ο 25χρονος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκε για τροχαίο με αθλητή

Το τροχαίο, αν και μικρότερης βαρύτητας, θεωρήθηκε ενδεικτικό της συμπεριφοράς του ενός εκ των δύο δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ 25 Σεπ 2025 | 12:43

Πάρις Ρούπος: Η Pizza Fan απέλυσε τον κωμικό γιατί συνέδεσε την ελληνική σημαία με τα βοθρολύματα- Τι είπε για λιπάσματα και ναζί

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια του γνωστού stand up comedian Πάρι Ρούπου, σε παράστασή του, με αποτέλεσμα τη λήξη της συνεργασίας του με την Pizza Fan.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΩΝ 25 Σεπ 2025 | 12:29

"Ακραία επικίνδυνος καιρός μπροστά μας" προειδοποιεί ο Μαρουσάκης - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τις καταιγίδες

Αλλάζει απότομα ο καιρός από το Σάββατο και αποκτά τα χαρακτηριστικά του φθινοπώρου.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ 25 Σεπ 2025 | 11:58

"Αντέχω, μου βγαίνουν ωραία εδώ": Τι έλεγε ο 20χρονος ναυτικός λίγες ημέρες πριν χάσει τη ζωή του στο Blue Star Chios

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς του 20χρονου που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο όταν εγκλωβίστηκε σε υδατοστεγή πόρτα στο Blue Star Chios με το οποίο έκανε το πρώτο του ταξίδι.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 25 Σεπ 2025 | 11:53

Δήμος Αθηναίων: Στον Ισραηλινό δημοσιογράφο Γκίντεον Λέβι το Βραβείο Δημοκρατίας της Πόλης των Αθηνών 2025

Χάρης Δούκας: Με το έργο και το θάρρος του μας υπενθυμίζει ότι η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι καθημερινός αγώνας

25 Σεπ 2025 | 11:45

Ταυτοποιήθηκε 28χρονος που απειλούσε τον Παύλο Μαρινάκη μέσω social media - Σχηματίσθηκε δικογραφία

Κατηγορείται για απειλή και εξύβριση δημόσια κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου, σε βάρος του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ 25 Σεπ 2025 | 11:38

Σοκαριστικό εύρημα: Έμβρυο μέσα σε φορμόλη στο σπίτι 77χρονου αρχαιοκάπηλου [εικόνες]

Βρέθηκε ανθρώπινο έμβρυο μέσα σε γυάλινο μπουκάλι με φορμόλη σε σπίτι 77χρονου στην Αττική.

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ 25 Σεπ 2025 | 11:36

Πέραμα: Τραυματισμός 29χρονου εργαζόμενου από ηλεκτροπληξία στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη – Τρεις συλλήψεις

Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για απάντληση υδάτων με τη χρήση ηλεκτρικής φορητής αντλίας, ο εργαζόμενος υπέστη ηλεκτροπληξία.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 25 Σεπ 2025 | 10:22

Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στην Ηλιούπολη – Βρέθηκαν κάλυκες και βολίδα, έρευνες για τους δράστες

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις οπές και από το σημείο περισυνέλλεξαν δύο κάλυκες, μια βολίδα και ένα φυσίγγιο.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ 25 Σεπ 2025 | 10:14

"Παίζουν με τον πόνο μας": Ξεσπά η οικογένεια Λαιμού για τον θάνατο της Μαρίσσας - Περιμένουν ακόμα την αυτοψία

Οι γονείς της Μαρίσσας Λαιμού προσέλαβαν δικηγόρους για να μηνύσουν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου (UCLH) για ιατρική αμέλεια.

ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 25 Σεπ 2025 | 10:11

Η ΕΛΑΣ θα προσλάβει 100 Ρομά ως ειδικούς φρουρούς μέσα στους καταυλισμούς - Αρκεί να έχουν τελειώσει το Λύκειο

Η ΕΛΑΣ θα προσλάβει 100 Ρομά ως ειδικούς φρουρούς, με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν τελειώσει το Λύκειο και να γνωρίζουν το γλωσσικό ιδίωμα Ρομανί.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 25 Σεπ 2025 | 10:02

Meteo: Ποιες περιοχές "ξύπνησαν" σήμερα με μονοψήφιες θερμοκρασίες [πίνακας]

Μονοψήφιες ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 25/09, σε ορισμένες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το Meteo.

ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ 25 Σεπ 2025 | 09:14

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 62χρονη σε τροχαίο δυστύχημα - Τραυματίστηκε ο γιος της

Η γυναίκα ήταν συνοδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ο γιος της

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ 25 Σεπ 2025 | 08:43

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας: Τι ισχύει από 1η Οκτωβρίου, τι απαγορεύεται, ποιες είναι οι ποινές

Από την 1η Οκτωβρίου 2025 τίθενται σε εφαρμογή οι χειμερινές ώρες κοινής ησυχίας, οι οποίες θα ισχύουν έως τις 31 Μαρτίου 2026.

25 Σεπ 2025 | 08:37

Οι Los Angeles Chargers γράφουν ιστορία με το πρώτο NFL Flag Football Event στην Ελλάδα

Οι Chargers θα φιλοξενήσουν μία σειρά εκδηλώσεων στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί της Σαντορίνης τον Οκτώβριο του 2025, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για το άθλημα στην Ελλάδα.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ 25 Σεπ 2025 | 08:08

Θάνατος 20χρονου ναυτικού: Τι δείχνει το βίντεο που κατέγραψε το δυστύχημα - Απεργούν οι ναυτεργάτες

Ο άτυχος νέος είχε ναυτολογηθεί στο πλοίο στις 15 Σεπτεμβρίου και είχε περάσει πλήρη διαδικασία εκπαίδευσης και εξοικείωσης.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ 25 Σεπ 2025 | 07:45

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 24χρονου "Παλαιστίνιου": Δάγκωσε αστυνομικό και φώναζε "Αλλάχου Ακμπάρ"

Ο "πιθανόν" 24 χρόνων άνδρας, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία, σωματικές βλάβες, φθορές, απείθεια, αντίσταση, παράνομη είσοδο στη χώρα και απέλαση.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 Σεπ 2025 | 07:25

Μπαίνει το φθινόπωρο με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες - Η πρόγνωση ως την Κυριακή

Ξεκινά σιγά-σιγά να κάνει την εμφάνισή του το... φθινόπωρο, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει πτώση, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 25 Σεπ 2025 | 07:01

Καταγγελία από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για την ύπαρξη ψευδούς προφίλ του Μητροπολίτη Φιλόθεου στο Facebook

Την ύπαρξη ψευδούς προφίλ του Mητροπολίτη Φιλόθεου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλει η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης με ανάρτησή της στο Facebook.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 25 Σεπ 2025 | 06:55

Θάνατος 20χρονου ναυτικού στο "Blue Star Chios": Προσωρινά ελεύθεροι ο Πλοίαρχος και ο Α΄ Μηχανικός

Οι δύο κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια (άρθρο 302 ΠΚ), ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

ΔΕΙΤΕ 25 Σεπ 2025 | 06:00
ΕΡΙΧΝΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ 24 Σεπ 2025 | 22:44

Βοιωτία: Η 62χρονη ήθελε να φύγει στο εξωτερικό πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση με τη νεκρή της μητέρα. - "Μου είπε να την πάρω στη Γερμανία"

Η κατηγορούμενη ήθελε να φύγει από την Ελλάδα, να πάει συγκεκριμένα στη Γερμανία, πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση με τη νεκρή της μητέρα.

Ο ΟΡΟΣ 24 Σεπ 2025 | 21:18

Βοιωτία: Ο πατέρας της 62χρονης άφησε την περιουσία στον 3χρονο τότε εγγονό του και όχι στην κόρη του

Ο πατέρας της κατηγορούμενης άφησε όλη την περιουσία στον εγγονό του και όχι στην κόρη του.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 24 Σεπ 2025 | 20:59

Βοιωτία: Η 62χρονη έγραφε φάρμακα στο ΑΜΚΑ της νεκρής μητέρας της έως τον Ιούλιο του 2025 - Είχε να κάνει εξετάσεις από το 2021

Μόνο στις 3 Ιουλίου του 2025 έγιναν 14 συνταγογραφήσεις -Πρόκειται για φάρμακα αντιθρομβωτικά, διουρητικά, χάπια για την καρδιά αλλά και το σάκχαρο - Τι είπε στη δεύτερη κατάθεσή του ο εγγονός της ηλικιωμένης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ MEGA 24 Σεπ 2025 | 20:35

Θάνατος 20χρονου ναυτικού: Κάμερα έχει καταγράψει το φρικτό δυστύχημα - Το μοιραίο λάθος και η ελλιπής εκπαίδευση

Στη σύλληψη του πλοιάρχου και του Α' μηχανικού του Blue Star Χίος προχώρησαν οι λιμενικές Αρχές για ανθρωποκτονία από αμέλεια - Πώς λειτουργεί η υδατοστεγής συρόμενη πόρτα

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. 24 Σεπ 2025 | 20:12

Τέμπη: Αίτημα εκταφής και ελέγχου DNA των οστών του γιού του κατέθεσε ο Δημήτρης Ασλανίδης

Στην αίτηση ζητείται να διενεργηθούν οι αναγκαίες βιοχημικές, ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ 24 Σεπ 2025 | 19:52

Τροχαίο με δύο ΙΧ στην παραλιακή - Αυξημένη η κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά [Βίντεο]

Η κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά, όπου έγινε το ατύχημα, είναι αυξημένη, καθώς έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.