X

Παραλίγο τραγωδία στη Χίο: Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε μέσα στο προαύλιο σχολείου [βίντεο]

Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκε τραγωδία στο 3ο Γυμνάσιο Χίου, καθώς το πρωί της Τετάρτης τμήμα από μπαλκόνι παρακείμενης πολυκατοικίας έπεσε στον αύλειο χώρο του σχολείου

Γράφει: TheToc team

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σχολείο της Χίου όταν αποκολλήθηκε τμήμα μπαλκονιού από διπλανό οίκημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε σχολείο της Χίου, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος από την αποκόλληση τμήματος μπαλκονιού διπλανής πολυκατοικίας.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν κομμάτια μπετόν στον αύλειο χώρο του σχολείου, προκαλώντας την αναστάτωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Στο σημείο έσπευσε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου η οποία και αποφάσισε να αποκλείσει την πρόσβαση στον συγκεκριμένο χώρο ενω θα κληθεί ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες. Αξίζει να σημειωθεί οτι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία στεγάζει τα γραφεία του ΤΕΕ.

Διαβάστε Επίσης