
Την ώρα που η κοινωνία παρακολουθεί με αποτροπιασμό την υπόθεση του βάναυσου ξυλοδαρμού του 4χρονου αγοριού και των τριών ανήλικων αδερφών του από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του, στα Μέγαρα, έρχεται στη δημοσιότητα σοβαρή καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο δράστης κρύβεται στην ίδια περιοχή.
Εκτός από τον 4χρονο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχει γίνει γνωστό πως θύματα ξυλοδαρμού έχουν πέσει και τα άλλα τρία ανήλικα αδέρφια του από τον 23χρονο στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή Βλυχός.
Τα τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, όπως και ο 4χρονος νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" με το ένα εξ αυτών να μεταφέρεται με σπασμένο χέρι και να υποβάλλεται σε χειρουργείο στο ορθοπεδικό.
Στην εκπομπή του Mega "Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα" μίλησε αποκλειστικά ο βιολογικός πατέρας του 4χρονου παιδιού. "Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά".
Επίσης μίλησε και συγγενής της μητέρας των παιδιών.
"Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε ο 4χρονος. Οι γιατροί ανακάλυψαν πως το δεύτερο αγοράκι είχε κάταγμα και χρειαζόταν χειρουργείο. Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα. Έμαθα πως είναι στα Μέγαρα και κρύβεται εκεί ο δράστης".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr