
Άλυτο μυστήριο παραμένει η εν ψυχρώ δολοφονία του 43χρονου Πολωνού καθηγητή το απόγευμα της Παρασκευής στην Αγία Παρασκευή.
Οι αρχές αναζητούν τόσο τον άνδρα - δολοφόνο,όσο και το κίνητρο του φόνου που μέχρι τώρα παραμένει άγνωστο.
Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, όταν το θύμα εντοπίστηκε στις περίπου 4:15 επί της οδού Ειρήνης, φέροντας τραύματα από πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να φορούσε μάσκα ενώ προσέγγισε το θύμα πεζός και αφού άνοιξε πυρ εναντίον του τραυματίζοντας τον θανάσιμα διέφυγε πάλι πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες σε λαιμό και θώρακα.
Οι αρχές επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας του 43χρονου Πολωνού καθηγητή, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ όπου ζούσε, για να δει τα παιδιά του και για κάποια δικαστήρια που αφορούν την επικοινωνία με τα δίδυμα που έχει αποκτήσει με την Ελληνίδα πρώην σύζυγό του με την οποία χώρισαν πριν 6 με 7 χρόνια.
Η τελευταία ήταν μάλιστα εκείνη που έκανε την αναγνώριση του 43χρονου.
Η ίδια, κάποιες ώρες μετά τη δολοφονία, θορυβημένη από το γεγονός ότι ο 43χρονος δεν είχε πάει να πάρει τα παιδιά από το σπίτι όπως είχαν κανονίσει και όταν κάποια στιγμή είδε τις ειδήσεις για τη δολοφονία που έγινε στην Αγία Παρασκευή σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της επικοινώνησε με την αστυνομία εξηγώντας ότι δεν είχε δώσει σημάδια ζωής ο 43χρονος.
Η ίδια προσήλθε στο τμήμα όπου της έδειξαν φωτό και αναγνώρισε τον νεκρό. Η γυναίκα κατέθεσε και αυτοβούλως παρέδωσε το κινητό της στην ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ώρες πριν τη δολοφονία ο 43χρονος, η πρώην σύζυγός του και τα δυο τους παιδιά είχαν βρεθεί όλοι μαζί στην παιδοψυχολόγο, η οποία και θα καταθέσει στην ΕΛΑΣ τις επόμενες ημέρες.
Η πρώην σύζυγός του κατέθεσε πως δεν γνωρίζει κανέναν που να είχε λόγο να του κάνει κακό.
Η Ελληνίδα πρώην σύζυγός του κατά την κατάθεσή της στις Αρχές δήλωσε άγνοια για την ταυτότητα του ανθρώπου ή των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του 43χρονου το απόγευμα της Παρασκευής.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr