Παραμένουν αγνοούμενες οι 9χρονες δίδυμες - οι νέες δηλώσεις

Παραμένουν αγνοούμενες οι δίδυμες εννιάχρονες αδελφές Φιλιποππούλου, Σοφία και Βασιλική, με το θρίλερ να μην έχει τέλος. Παραμένει άγνωστο το τι έχει συμβεί.

paramenoun-agnooumenes-oi-9xrones-didumes---oi-nees-dilwseis
SHARE THIS
0
SHARES

Παραμένουν αγνοούμενες οι δίδυμες εννιάχρονες αδελφές Φιλιποππούλου, Σοφία και Βασιλική, με το θρίλερ να μην έχει τέλος. Παραμένει άγνωστο το τι έχει συμβεί. Τα δίδυμα κοριτσκάκια αναζητούν οι γονείς τους, οι συγγενείς τους και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Ουδείς γνωρίζε ιτι έχει συμβεί, καθώς ο πατέρας τους θεώρησε λίγες ημέρες νωρίτερα ότι τα είδε σε μια βάρκα από αυτές που διέσωσαν ανθρώπους από τη θάλασσα και τους έβγαζαν στην ακτή.

Όμως δεν ήταν αυτές οι κόρες του. 

Ο επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ είπε μεταξύ άλλων:

«Η ανάγκη των συγγενών που αγαπάνε και πονάνε είναι να είναι οι άνθρωποι τους κάπου, να κολυμπάνε ή να είναι κάπου αλλού. Εμείς δουλεύουμε θεσμικά εμείς είχαμε επαφές με το λιμενικό και μας είχαν πει από την αρχή ότι τα παιδιά δεν είχαν περάσει από την καταγραφή. Γιατί γινόταν καταγραφή. Δεν λέμε όμως τίποτα στους γονείς, περιμένοντας να δοθεί στους γονείς μια απάντηση ουσιαστική».

Στην ίδια εκπομπή ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης αναφέρθηκε στη μαρτυρία μιας γυναίκας:

«Είναι  γεγονός ότι είναι συγκεχυμένη κατάσταση, εμείς θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το κακό σενάριο. Υπάρχει μια τελευταία πληροφορία η οποία ήταν από μια κυρία που ήταν στη θάλασσα και η οποία είπε ότι με μια παρέα υπήρχαν και δυο δίδυμα κοριτσάκια. Το έχει αναφέρει σε μια συνέντευξη. Δεν υπάρχουν, όμως, άλλα στοιχεία που να βοηθούν στις έρευνες. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε, από στάσης ζωής θέλω να είμαι αισιόδοξος». 

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook