Παρέμβαση-ξέσπασμα Κοντομηνά στο πρωϊνό του Alpha

Παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην πρωϊνή εκπομπή του Alpha, Happy Day. Δείτε τι είπε στους παρουσιαστές.

parembasi-ksespasma-kontomina-sto-prwino-tou-alpha
SHARE THIS
0
SHARES

Παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην πρωϊνή εκπομπή του Alpha, Happy Day. Στην εκπομπή έπαιξε θέμα για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγεία.

Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε μία άποψη για την οποία δέχτηκε επίθεση από τον Δήμο Βερύκιο. Η εκπομπή κόπηκε, πήγε σε διαφημίσεις και όταν επέστρεψαν ζήτησε να παρέμβει στον αέρα ο πρόεδρος του Alpha ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς. «Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου», είπε ο πρόεδρος του ομίλου Demco. Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να τον διακόψει λέγοντας «Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε» με τον Δημήτρη Κοντομηνά να της απαντά: «Μη μιλάς, άσε να τελειώσω». Ο πρόεδρος του Alpha απαρίθμησε την τραγική κατάσταση στο χώρο της υγείας και τόνισε ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους. «Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη και εσύ», είπε στον Δήμο Βερύκιο. 

«Κυριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα», απάντησε ο κ. Κοντομηνάς. «Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου ρε. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα», συνέχισε.

«Ντροπή σας, γεια σας! Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος του Alpha πριν κλείσει η γραμμή.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook