Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην Αθήνα

Η εκδηλώση θα γίνει την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στις 7 το απόγευμα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος

parousiasi-tou-eurwpaikou-panepistimiou-kuprou-stin-athina
SHARE THIS
0
SHARES

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου οργανώνει εκδηλώση παρουσίασης στην Αθήνα την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, 7:00μ.μ.,  Ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία”(Πλατεία Συντάγματος)

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει αναφορά στα προγράμματα σπουδών, στα δίδακτρα, στη στέγαση, στη διαδικασία εισαγωγής, στο πρόγραμμα Erasmus, και στις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου, οι οποίες το αναδεικνύουν ως ένα διεθνούς κύρους περιφερειακό Πανεπιστήμιο.

Θα γίνει ειδική αναφορά στα προγράμματα σπουδών της Ιατρικής, της Οδοντιατρικής και στο μοναδικό αυτοτελές πρόγραμμα Νομικής Ελληνικού Δικαίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Έναρξη νέου κύκλου σπουδών: 24 Σεπτεμβρίου 2018

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει αξιολογηθεί από τoν QS TOP UNIVERSITIES (QS StarsTM) με τον υψηλότερο δείκτη «πέντε Αστέρια» στους τομείς της Διδασκαλίας, των Εγκαταστάσεων/Υποδομών, της Κοινωνικής Ευθύνης, της Διεθνοποίησης, της Απασχολησιμότητας και της Στήριξης Φοιτητών.

 

Επικοινωνία: Tηλ: 00357-22713000, Email: info@euc.ac.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook