Για το ότι οι φοιτητικές εστίες στη χώρα μας δεν είναι και first class apartments, κάτι ξέραμε. Το ότι ακόμη και ζώο της στάνης θα αρνούταν να μετακομίσει εκεί λόγω συνθηκών, όμως, θα το χαρακτηρίζαμε κάπως παρατραβηγμένο.
Κι επειδή κανένας αρμόδιος δε δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει δράση και να προσφέρει λύσεις, πατέρας μιας φοιτήτριας του ΑΠΘ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μετατρέψει το επιεικώς χαρακτηριζόμενο αχούρι, σε μια ζεστή φωλίτσα που πρέπει να χαίρεται κάθε φοιτητής και βασικά, άνθρωπος.
Τι είδε ο πατέρας και έμεινε άφωνος
Ο ίδιος προτού αποκαλύψει φωτογραφίες με το "μετά" από το extreme makeover, μας έδωσε μια γεύση από το πριν, γιατί κατά πάσα πιθανότητα αν το περιέγραφε με λόγια θα τον αποκαλούσαμε υπερβολικό. Για κάποιο λόγο θέλουμε και αποδείξεις για να πιστέψουμε ότι αυτά υπάρχουν στην Ελλάδα εν έτει 2020. Για τη διαδικασία στην οποία μπήκε, μίλησε στο thestival.gr, λέγοντας: "Ξύθηκαν ταβάνι και τοίχοι, βάφτηκαν, πέρασα πλακάκια στον τοίχο, laminate στο πάτωμα, νέο νιπτήρα – βρύση – έπιπλο και διάφορες κατασκευές που θα μείνουν προίκα στον επόμενο", σημειώνοντας: "Τυχερός όποιος το πάρει!"
Αρκετά άτυχος βέβαια ο ίδιος, που ενώ νόμιζε ότι το δωμάτιο στις εστίες θα ήταν μια οικονομική λύση, τελικά χρειάστηκε να ξοδευτεί αρκετά για να μπορέσει να ζήσει η κόρη του υπό νορμάλ συνθήκες.
Δείτε τι είδε όταν μπήκε
Δίνοντας μια γεύση από την αρχική κατάσταση του χώρου, σχολίασε
Δωμάτιο 3X3 στη φοιτητική εστία του ΑΠΘ που παραχωρήθηκε στην κόρη μου. Ζώα δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σε τέτοιο χώρο. Απορώ πώς έμενε ο προηγούμενος!
"Πλακάκια τοίχου σπασμένα, πράσινα πλαστικά πλακάκια δαπέδου που τα μισά έλειπαν και τα υπόλοιπα ήταν γεμάτα σταξίματα από μπογιές χρόνων, τοίχοι και ταβάνι ξεφλουδισμένα και μέσα στη βρωμιά", πρόσθεσε. Η νέα εικόνα του δωματίου ωστόσο είναι τελείως διαφορετική και πολύ κόζι, και όντως τυχεράκιας ο επόμενος που θα "πέσει" πάνω του.
Δείτε τη μεταμόρφωση που έγινε
πηγή: Neopolis