Πατέρας Ρωμανού: «Θα είστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί» [ΒΙΝΤΕΟ]

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης και η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί στο παιδί μου», σημείωσε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, στη Συνέντευξη Τύπου.

|
SHARE THIS
0
SHARES

«Δεν θα βγάλω σε κοινή θέα τα συναισθήματα μου», είπε ο πατέρας του Ρωμανού, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που δόθηκε για τους κρατούμενους Νίκο Ρωμανό και Γιάννη Μιχαηλίδη.

«Η ζωή του παιδιού μου σε κίνδυνο»

«Η ζωή του παιδιού μου είναι σε μεγάλο κίνδυνο και ο υπουργός Δικαιοσύνης μέσα από τον υποκριτικό του και γεμάτο ύφος και νηφαλιότητα τρόπο, ασχολείται εδώ και δύο χρόνια με τα ''βραχιολάκια''», είπε ο Γιώργος Ρωμανός, συμπληρώνοντας ότι ο υπουργός κ. Αθανασίου και η κυβέρνηση «κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν, θα είναι οι μόνοι υπαίτιοι για ό,τι συμβεί από 'δω και πέρα».

«Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή», δήλωσε η γιατρός του Νίκου Ρωμανού,και μητέρα του Ανδρέα - Δημήτρη Μπουρζούκου Λίνα Βεργοπούλου.

 

Κάνω έκκληση σαν πατέρας - πριν είναι πολύ αργά - να αφήσουν τον Νίκο Ρωμανό, τον Γιάννη Μιχαηλίδη και τους υπόλοιπους πολιτικούς κρατούμενους να ασκούν το δικαίωμα τους στην εκπαίδευση, τόνισε ο πατέρας του Γιάννη Μιχαηλίδη.

 

«Η πρόταση εκπαίδευσης εξ'αποστάσεως του υπουργού υποκρύπτει επίδειξη ισχύος», είπε η εγκληματολόγος Ν.Τσουκαλά, συμπληρώνοντας: «Δεν έχω συναισθηματικό δέσιμο με τον Ρωμανό. Τον γνώρισα σαν κρατούμενο και σας λέω πως θα ήθελα πολύ να τον είχα φοιτητή μου». 

Διευθυντής Λυκείου Φυλακών: Πρέπει να βρεθεί λύση

Ο διεθυντής του Λυκείου των Φυλακών Αυλώνα, στην β΄και γ΄τάξη του οποίου φοίτησε ο Νίκος Ρωμανός, χαρακτήρισε τον κρατούμενο ως «το ''δεύτερο θύμα'' της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, καθώς είδε μπροστά στα μάτια του να σκοτώνουν τον φίλο του». Ο Πέτρος Δαμιανός είπε ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση ώστε ο Ρωμανός να σπουδάσει και αν το ζήτημα είναι νομικό, να γίνει σχετική ρύθμιση.

 

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Κρατικός τσαμπουκάς...»

Για «κρατικό τσαμπουκά» μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη Δικαιοσύνης και Διαφάνειας του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Απαιτούμε την άμεση χορήγηση φοιτητικής άδειας», είπε και τόνισε ότι τίθεται σε διακύβευση το ύψιστο αγαθό της ανθρώπινης ζωής «σε αυτοεπιβεβαίωση ενός κρατικού τσαμπουκά».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook