X

Πατήσια: "Πήγες να με σκοτώσεις" – Βίντεο από τον άγριο καυγά μεταξύ οδηγών που κατέληξε σε μαχαίρωμα

Άγρια συμπλοκή μεταξύ 51χρονου διανομέα και 70χρονου οδηγού αυτοκινήτου - Ο 70χρονος τον μαχαίρωσε στο χέρι

Γράφει: TheToc team

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/02) στα Πατήσια, στη συμβολή των οδών Νιρβάνα και Αχαρνών, όταν δύο οδηγοί ενεπλάκησαν σε επεισόδιο στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες και βιντεοληπτικό υλικό, στο περιστατικό συμμετείχαν ένας 51χρονος διανομέας που κινούνταν με μοτοσικλέτα και ένας 70χρονος οδηγός αυτοκινήτου. Οι δύο άνδρες να διαπληκτίστηκαν για θέμα προτεραιότητας κατά την οδήγηση.

"Πήγες να με σκοτώσεις"

Στο βίντεο ακούγεται ο νεότερος άνδρας να φωνάζει προς τον ηλικιωμένο οδηγό "πήγες να με σκοτώσεις", ενώ λίγο αργότερα φαίνεται να σταματά τη μοτοσικλέτα του στην οδό Αχαρνών και να ελέγχει το αριστερό του μπράτσο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε προηγουμένως δεχθεί μαχαιριά στο αριστερό χέρι. Το τραύμα, ευτυχώς, δεν ήταν σοβαρό.

Ακολούθησε συμπλοκή, με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια και να ανταλλάσσουν γροθιές.

Κατά τις τελευταίες πληροφορίες, ο 70χρονος οδηγός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μαχαίρι μήκους 9 εκατοστών, νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ερυθρό Σταυρό με ελαφρά τραύματα. Ο 51χρονος διανομέας βρίσκεται υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του επεισοδίου.

Διαβάστε Επίσης