Το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας σχολίασε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.
Ειδική μνεία έκαναν οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλόγριας στο πόρισμά τους στην ικανή ποσότητα αίματος στο πανάκι της Ίριδας.
Ο κος Γαλεντέρης σχολίασε στο Live Newsγια το υγρό που βρέθηκε στο πανάκι, πως όταν είναι αιματηρό είναι πληγή, ενώ ο χαρακτηρισμός οροαιματηρό σημαίνει ότι προέρχεται από τα πνευμόνια.
"Εφόσον χαρακτηρίστηκε αιματηρό σημαίνει ότι η πηγή προέλευσής του είναι το τραύμα που βρέθηκε στην στοματική κοιλότητα και προέρχεται από την ισχυρή εξωτερική πίεση που δέχτηκε η στοματική κοιλότητα με το πανάκι, εντός της στοματικής κοιλότητας ενδεχομένως".
Στην περίπτωση της Ίριδας ο κος Γαλεντέρης έκανε λόγο για κρυφά τραύματα, που εντοπίζονται στα εσωτερικά χείλη και προκαλούνται από την ισχυρή πίεση που δέχεται το θύμα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr