X

Πάτρα: Σεσημασμένος ο 46χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τη γιαγιά Τιτίκα - Πόνος για την αυτοθυσία της 86χρονης [βίντεο]

Ο 46χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών - "Από μικρός ήταν ένα ατίθασο παιδί, δεν είναι εγκληματίας" λένε οι συγγενείς του

Γράφει: TheToc team

Οργή επικρατεί στην Πάτρα για τον 46χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, που τα ξημερώματα του Σαββάτου παρέσυρε την 86χρονη και την 8χρονη που ήταν μαζί της, προκαλώντας τον θάνατο της ηλικιωμένης και τον τραυματισμό του παιδιού.

Σύμφωνα με το Mega, ο 46χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Για δύο χρόνια είχε εκτίσει την ποινή του στη φυλακή, ενώ το 2013 αποφυλακίστηκε.

Ο οδηγός της μηχανής, που φέρεται να κινούνταν με ταχύτητα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Η 86χρονη, γιαγιά Τιτίκα όπως την αποκαλούσαν στη γειτονιά, κρατούσε τη μικρή από το χέρι και επιχείρησε να περάσει τον δρόμο. Και ξαφνικά το κακό ήρθε. Η γιαγιά την τελευταία στιγμή κατάφερε να γίνει ασπίδα για τη μικρούλα, μπήκε μπροστά και πήρε πάνω της τη σύγκρουση.

Το σημείο είναι εκτός διάβασης πεζών, φωτίζεται επαρκώς, αλλά είναι άγνωστο τι ορατότητα έχει ένα όχημα που έρχεται για να μπει στο άνοιγμα του δρόμου.

Διαβάστε Επίσης

Τα κλάσματα του δευτερολέπτου από τη σύγκρουση ως την τραγωδία έχουν γραφτεί στο μυαλό της μικρούλας, λέει ο πατέρας της. Τραυματισμένη στο νοσοκομείο, ζητά τη γυναίκα που την πήγαινε βόλτα.

Ο πατέρας της 8χρονης καταγγέλλει μια σειρά από πράγματα για τον οδηγό της μηχανής. Λέει μάλιστα πως αν δεν προφυλακιστεί ο 46χρονος, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του...

Από την άλλη συγγενείς του μοτοσικλετιστή λένε πως ήταν η κακιά στιγμή. "Δεν έφταιγε μόνο αυτός, έχει τέσσερα παιδιά, δεν είναι ότι έφταιγε. Μεροκάματο είναι, έχει τέσσερα παιδιά, τα βγάζουν πολύ δύσκολα, δεν είναι τόσο εύκολα", είπε συγγενής του.

"Είμαστε λίγο ταραγμένοι και στεναχωρημένοι. Tον άνθρωπο αυτό τον έχουν περάσει για τον χειρότερο εγκληματία, δεν μπορώ να πω ότι δικαιολογώ αυτό που έκανε. Εμείς αυτή τη στιγμή παρακαλάμε να γίνει καλά το παιδί. Λυπούμαστε και για τη γυναίκα που έφυγε από την ζωή, δεν χρωστούσε φυσικά τίποτα. Αυτός ο άνθρωπος από μικρός ήταν ένα ατίθασο παιδί, είχε βέβαια τα δικά του βάσανα, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι άλλο, τι να κάνουμε να τον σκοτώσουμε, να τον κρεμάσουμε; Το μάθαμε και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας ότι ήταν αυτός. Έχουμε γίνει κομμάτια. Θέλουμε να τιμωρηθεί φυσικά", είπε στο "Live News" η θεία του 46χρονου.

"Το παιδί μου έχει πολλά χτυπήματα. Με πνίγει το δίκιο μου. Δεν με νοιάζει εάν είχε ποινικό παρελθόν. Αν με είχε πάρει τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη, θα του έλεγα ‘δεν πειράζει, το παιδί μου ζει, κοίτα να ξεμπλέξεις’. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο", είπε ο πατέρας της 8χρονης και συνέχισε:

"Το παιδί μου ξυπνάει τη νύχτα και λέει ‘έρχεται η μηχανή πάνω μου’. Τη γιαγιά τη διέλυσε η μηχανή. Την είδα στο νεκροτομείο, τη διέλυσε".

Όπως ανέφερε ο πατέρας της 8χρονης, ο ίδιος ζήτησε την κόρη του να την παρακολουθήσει ψυχολόγος στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ωστόσο όπως του είπαν το νοσοκομείο δεν διαθέτει ψυχολόγο.

Διαβάστε Επίσης

Τραγική φιγούρα ο γιος

Τραγική φιγούρα ο γιος της αδικοχαμένης ηλικιωμένης. Η ηρωική πράξη της μητέρας του να σώσει το κοριτσάκι τον συγκινεί, αλλά ο πόνος δεν γλυκαίνει.

"Τρέχουμε τώρα με τα νεκροταφεία και με τα τέτοια, δεν ξέρω τίποτα ακόμα, δεν ξέρω, έλειπα Ζάκυνθο, χτες γύρισα. Δεν είχε τσακωμό με κανέναν, σας ευχαριστώ", είπε ο γιος της ηλικιωμένης.

Ο γιος και η κόρη της γυναίκας που έχει συγκινήσει όλη την γειτονιά τώρα σκέφτονται αν και αυτοί θα κινηθούν νομικά.