Ολοκληρώθηκε η έρευνα της 6ης ΕΜΑΚ για τυχόν εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της γέφυρας που κατάρρευσε στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας. Σημειώνεται ότι δεν είχε αναφερθεί κάποιο αγνοούμενο άτομο από οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, ενώ δεν υπήρξαν και μακάβρια ευρήματα στο σημείο από τα συνεργεία διάσωσης.
Μετά λοιπόν τρεις ημέρες εξονυχιστικού ελέγχου, ακόμη και με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών (του Λούκας και του Τζόρνταν), εξακριβώθηκε πως δεν υπήρξε κανείς που να καταπλακώθηκε από τους τόνους τσιμέντου.
Εξάλλου, αύριο Πέμπτη θα μεταβεί στον ανακριτή ο ένας από τους εργαζόμενους που συνελήφθησαν μετά από την κατάρρευση της γέφυρας ενώ προθεσμία για να παρουσιαστεί την Παρασκευή στις ανακριτικές αρχές έλαβε ένας ακόμα από τους εργαζόμενους που έχουν συλληφθεί.
Για άλλους δύο εργαζόμενους που νοσηλεύονται φρουρούμενοι έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες.
Το πέμπτο άτομο που αναζητείται αναμένεται να παρουσιαστεί οικειοθελώς στις αρχές αύριο, όπως έχει ενημερώσει μέσω του δικηγόρου του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr