X

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 37χρονος έπειτα από μάχη με φίδι - Αυτοτραυματίστηκε προσπαθώντας να το σκοτώσει

Ο 37χρονος καθάριζε ξερά χόρτα σε οικόπεδο στην Πάτρα, όταν ήρθε αντιμέτωπος με φίδι

Γράφει: TheToc team

Αντιμέτωπος με ένα φίδι βρέθηκε 37χρονος, την ώρα που καθάριζε ξερά χόρτα σε οικόπεδο στην οδό Ακρωτηρίου, στην Πάτρα. Προσπάθησε να το σκοτώσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με αρτηριακή αιμορραγία.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο 37χρονος καθάριζε ξερά χόρτα σε οικόπεδο στην οδό Ακρωτηρίου, όταν ήρθε αντιμέτωπος με το φίδι. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Tempo24News.gr, ο άντρας έπιασε το φίδι και άρχισε να το χτυπά με ένα αντικείμενο, για να το σκοτώσει.

Ωστόσο, στην προσπάθειά του αυτή, ο 37χρονος αυτοτραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να υποστεί αρτηριακή αιμορραγία. Στο σημείο έφθασε άμεσα διασώστης δικυκλιστής του ΕΚΑΒ, ο οποίος κατάφερε να σταματήσει τη σοβαρή αιμορραγία και στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Να σημειώσουμε ότι ο 37χρονος δεν μπόρεσε να διευκρινίσει αν στη διάρκεια του περιστατικού τον δάγκωσε το φίδι ή όχι.