Πάτρα: Συγγνώμη για τον τραυματισμό της τρίχρονης

Δημόσια συγνώμη ζήτησε η υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του δήμου Πατρέων από την οικογένεια του τρίχρονου κοριτσιού, που χτυπήθηκε από γυμνό καλώδιο ρεύματος.

patra-sugnwmi-gia-ton-traumatismo-tis-trixronis
SHARE THIS
0
SHARES

Το μικρό κοριτσάκι έπαιζε την Κυριακή στην πλατεία της Αγίας Σοφίας και χτυπήθηκε από ρεύμα όταν έπιασε γυμνά καλώδια κολώνας ηλεκτροφωτισμού. 

Η Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του δήμου Πατρέων, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά συγνώμη από την οικογένεια του μικρού κοριτσιού. 

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται συστηματική φθορά και καταστροφή των ηλεκτρικών στοιχείων σε πλατείες, παιδικές χαρές και άλλους δημόσιους χώρους.

Ακόμη, σημειώνεται ότι η υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού παρά τη συστηματική καταγραφή των βανδαλισμών και τις συνεχείς προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση ετοιμότητας διότι πάντα μπορεί να προκύψει ατύχημα εξαιτίας της συχνότητας των κρουσμάτων ρευματοκλοπής, αλλά και άλλων παράνομων ενεργειών.

Όσον αφορά στη λήψη μέτρων, υπογραμμίζεται: «Eχουμε προβεί αρκετές φορές σε καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την περιφρούρηση και προστασία των επικίνδυνων σημείων».

Επίσης, προστίθεται ότι «τελευταίως με εντολή της δημοτικής αρχής, η υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού καταγράφει ζημιές και αποκαθιστά άμεσα τις επικίνδυνες φθορές».

Σημειώνεται ότι, αμέσως μετά το περιστατικό, το τρίχρονο κοριτσάκι διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς, ξεπέρασε το κίνδυνο.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook