X

Πάτρα: Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο 27χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

Η άτυχη μητέρα έχασε τη ζωή της στις 18 Μαΐου του 2020 και μετά από 5 ολόκληρα χρόνια η οικογένεια περιμένει για δικαίωση

Γράφει: TheToc team

Η δίκη για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας που γέννησε ένα αγοράκι και μετά από λίγες ημέρες κατέληξε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Πατρών ξεκίνησε σήμερα. Στο εδώλιο για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κάθονται μία αναισθησιολόγος και ένας νοσηλευτής.

Η άτυχη μητέρα έχασε τη ζωή της στις 18 Μαΐου του 2020 και μετά από 5 ολόκληρα χρόνια η οικογένεια περιμένει για δικαίωση. Οι καταθέσεις ξεκίνησαν τόσο από την οικογένεια, τη μία αδελφή της Δώρας, αλλά και τον σύζυγό της, ο οποίος έμεινε πίσω να μεγαλώνει μόνος του ένα αγοράκι που σήμερα είναι 5,5 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση της προϊσταμένης των μαιών, αλλά και με τον γιατρό που ανέλαβε την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Διαβάστε Επίσης

"Ξέραμε το τι συνέβη. Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα, πολλά πράγματα που δεν ξέραμε, τη διαδικασία, το τι έγινε. Μέσα μας πονάμε πάρα πολύ για αυτά που ακούσαμε, αλλά πιστεύουμε πως θα δικαιωθεί", δήλωσε η αδερφή της κοπέλας.

H ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί στις 3 Νοεμβρίου.