Θλίψη προκάλεσε στο άκουσμά της η είδηση του θανάτου του στιχουργού Γιώργου Τσοπάνη.
Ο Γιώργος Τσοπάνης έγραψε μερικές πολύ γνωστές επιτυχίες μέσα από μια μακροχρόνια συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη. "Αν είσαι ένα αστέρι", "Εδώ τελειώνει", "Ένα ψέμα", "Μην αργείς", "Πόσο σ' αγαπώ" αλλά και άλλες επιτυχίες σε πολλούς ακόμη τραγουδιστές, όπως το "Έτσι σ' αγάπησα" του Βασίλη Καρρά, το "Εγώ για σένα" και "Η αγάπη αυτή" του Χολίδη κ.ά.
"Σήμερα προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό", έγραψε ο Βέρτης σε ανάρτησή του στο Instagram, όπου πόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία.
"Γιώργο μου αγαπημένε μου γλυκέ και ευαίσθητε άνθρωπε καλό ταξίδι… Με τον Γιώργο γράψαμε παρέα πολύ όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ! Όμως μου έγραψε παρέα με τον Κυριάκο το πολύ αγαπημένο Αν είσαι ένα αστέρι! Από σήμερα λοιπόν προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό", ήταν το μήνυμα του τραγουδιστή.
Τον στιχουργό αποχαιρέτησε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook και η Όλγα Βλαχοπούλου. Την ανάρτησή της συνόδευσε με το τραγούδι "Πόσο σ'αγαπώ" του Νίκου Βέρτη.
"Γιώργο με ακούς; Δεν γίνεται να μη με ακούς. 12 χρόνια τώρα με άκουγες καθημερινά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία. Πόση αγάπη θεέ μου, πόσο μοίρασμα. Είναι η πρώτη φορά που έχω θυμώσει μαζί σου..συγχώρεσε με για αυτό Γιώργο. Δεν θα ξεχάσω τίποτα. Σ' το υπόσχομαι. Δεν θα σε αφήσω να φύγεις από μέσα μου ποτέ ... Σε ακούω ακόμα να γελάς με εκείνο το τηλεφώνημα..ξέρεις εσύ..βασικά μόνο εσύ ξέρεις.. σε αγαπώ", έγραψε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr