
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 11/9, κατά τη διάρκεια του αγιασμού σε Λύκειο των Πετραλώνων, όταν εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε μαθητή, μέσα στο προαύλιο. Δεν δίστασαν μάλιστα να τον απειλήσουν με αιχμηρό αντικείμενο.
Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων του Star, όλα συνέβησαν στο προαύλιο Λυκείου στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 10:30 το πρωί, λίγο μετά τον αγιασμό δηλαδή, δύο 14χρονοι, ένας 19χρονος και ένας δράστης αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων μπήκαν μέσα στο σχολείο, προσέγγισαν τον ανήλικο, τον γρονθοκόπησαν και τον απείλησαν μάλιστα και με αιχμηρό αντικείμενο.
Οι καθηγητές αντέδρασαν αμέσως και όπως φαίνεται η παρέμβασή τους ήταν σωτήρια αφού οι δράστες φοβήθηκαν και έφυγαν.
Ο 17χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και κατέθεσε μαζί με την μητέρα του μήνυση. Οι τρεις από τους τέσσερις δράστες είναι γνωστοί του θύματος ενώ έχει ήδη προσαχθεί η μητέρα του ενός.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr