Γιαννης Μώραλης: Θα κάνουμε τον Πειραιά το ελληνικό Σίτι

Να συνεχίσει την «έκπληξη» με το πρόγραμμα και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του υποσχέθηκε ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας στο Μega - Την Τρίτη αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις

petros-mwralis-tha-kanoume-ton-peiraia-to-elliniko-siti
|
SHARE THIS
0
SHARES

« Θέλουμε να κάνουμε τον Πειραιά ένα παγκόσμιο ναυτιλιακό κέντρο. Θέλουμε τον Πειραιά να κοιτάζει την θάλασσα και όχι την Αθήνα» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος μπήκε δυναμικά και αιφνίδια «σφήνα»  στην κούρσα των δημοτικών εκλογών. 

Ερωτηθείς πως θα το καταφέρει ενώ και άλλοι που είχαν την ίδια φιλοδοξία απέτυχαν δήλωσε με σιγουριά « έχουμε την εξειδικευμένη γνώση ,την ικανότητα, τους ανθρώπους και το πρόγραμμα να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση και να τη διοχετεύσουμε στις σωστές δράσεις» . Επικαλέστηκε μάλιστα και την προσωπική του επαγγελματική διαδρομή και την επιχειρηματική δράση των  Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέτρου Κόκκαλη.    

Οι πρώτες ανακοινώσεις προσώπων που θα μετάσχουν στο ψηφοδέλτιο , όπως είπε θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη

Διευκρίνισε ουδέποτε υπήρξε σκέψη και πρόθεση ενός « ολυμπιακού» ψηφοδελτίου καθώς όπως είπε « Ο Ολυμπιακός δεν είχε καμιά ανάγκη να πάρει το Δήμο.»

«Είδαμε την ανάγκη που έχουν οι πολίτες για κάτι καινούργιο πιο ευρύ, έξω από χρίσματα ,κόμματα και κινήσεις» δήλωσε και υποσχέθηκε ότι αυτό θα αποτυπώθεί και στη σύνθεση του ψηφοδελτίου. 

Απέρριψε την λογική ενός ισχυρού εντυπωσιασμού με τρανταχτά ονόματα παικτών της ομάδας και απάντησε με χιούμορ στο επίμονο ερώτημα αν θα περιλάβει κάποιο μεγάλο όνομα.

« Πιο μεγάλα ονόματα απο του Μαρινάκη και του Κόκκαλη; » ρώτησε χαμογελώντας. Άφησε ανοικτό πάντως τον τρόπο με τον οποίο ο κ.  Κόκκαλης θα μετάσχει και θα στηρίξει την κοινή προσπάθεια. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook