
Πρωτοφανή επίθεση με στόχο το αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού στη Ρόδο έκανε 35χρονος επειδή οι αστυνομικοί του έκοψαν κλήση για τροχαία παράβαση.
Ο δράστης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε κατάσταση «αμοκ» αμέσως μετά την βεβαίωση παράβασης σε βάρος του, κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα με φορτηγό αυτοκίνητο εταιρίας μεταφοράς υγραερίου και αφού έβγαλε δέκα φιάλες με υγραέριο(!) τις χτυπούσε με μανία στον τοίχο, τις άνοιγε και τις έριχνε μέσα μέσα στο αστυνομικό τμήμα, απειλώντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς!

Αμέσως, τόσο ο διοικητής όσο και οι υπόλοιποι αστυνομικοί που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο τμήμα, κινήθηκαν αστραπιαία και κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν
Ταυτόχρονα, οι υπόλοιποι αστυνομικοί, έκλεισαν τις φιάλες υγραερίου και άδειασαν το τμήμα από το ανθρώπινο δυναμικό, καθώς υπήρχε μεγάλη διαρροή και άρα σοβαρός κίνδυνος έκρηξης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο διοικητής στην προσπάθειά του να κλείσει τις φιάλες με το υγραέριο, τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια.
Την ίδια ώρα, ειδοποιήθηκε (για λόγους ασφαλείας) και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, η οποία απέστειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, ένα όχημα με τρεις άνδρες, χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να παρέμβει.
ΠΗΓΗ: ΡΟΔΙΑΚΗ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr