X

Πήρε εξιτήριο από τη ψυχιατρική κλινική ο "μάνατζερ ράγκμπι" – 20 ημέρες μετά την εφοδο στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου

Ο πρώην παίκτης του Survivor είναι μια χαρά στην υγεία του και πλέον είναι ξανά στο σπίτι του

Γράφει: TheToc team

Στο σπίτι του επέστρεψε ο Πάνος Αργιανίδης, 20 μέρες μετά την απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του μέσα σε κατάστημα ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, στο οποίο εργαζόταν ως υπάλληλος.

Οπως αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα, ο πρώην παίκτης του Survivor οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική από την οποία πήρε εξιτήριο.

O ιερέας πατέρας του βρέθηκε έξω από την κλινική με μια γυναίκα, η οποία πιθανότατα είναι η μητέρα του, προκειμένου να τον παραλάβουν και να επιστρέψουν όλοι μαζί στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο πρώην παίκτης του Survivor είναι μια χαρά στην υγεία του και πλέον είναι ξανά στο σπίτι του, μετά το περιστατικό στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, εκεί όπου έσπευσαν αμέσως οι αστυνομικοί προκειμένου να τον εμποδίσουν.