Πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι στα Χανιά (φωτό)

Σε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι στα Χανιά λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης την Κυριακή το απόγευμα. Η Πυροσβεστική δέχτηκε πολλές κλήσεις κυρίως από κατοίκους υπογείων.

plimmurisan-spitia-kai-dromoi-sta-xania-fwto
SHARE THIS
0
SHARES

Σε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι στα Χανιά λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης την Κυριακή το απόγευμα. Η Πυροσβεστική δέχτηκε πολλές κλήσεις κυρίως από κατοίκους υπογείων στο κέντρο των Χανίων, ωστόσο σε λίγες περιπτώσεις χρειάστηκε να γίνει άντληση υδάτων.

Επίσης, πλημμύρισε πεζόδρομοι στο πάνω Κουμ Καπί. Σύμφωνα με αναφορές κατοίκων έχουν φράξει τα φρεάτια.

Πολλά τα νερά και στην περιοχή του Κλαδισού από τις 5 έως τις 5.30 το απόγευμα, στη συνέχεια και όταν η ένταση της βροχής έπεσε τα περισσότερα αποχώρησαν.

 

Νερά μπήκαν και σε σπίτι στο Καστέλι Κισσάμου από διπλανό χωράφι που είχε πλημμυρίσει και εκεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε σε άντληση. Επίσης αναφέρθηκε σημαντικός αριθμός αυτοκινήτων που έμειναν σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου από εισροή υδάτων.

 

Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες  δέχονται συνεχώς κλήσεις για απεντλήσεις υδάτων από τις περιοχές κοντά στην οδό Γογονή, Μουρνιές κ.α ενώ βρίσκονται σε εγρήγορση για τυχών επανάληψη των φαινομένων τις νυκτερινές ώρες.

Πηγή: haniotika-nea.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook