Ποιοι έκαψαν το ΙΧ της διευθύντριας του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας βλέπουν συγκεκριμένη ομάδα κρατουμένων πίσω από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της Διευθύντριας της Ψυχιατρικής Κλινικής Κορυδαλλού.

poioi-ekapsan-to-ix-tis-dieuthuntrias-tou-psuxiatreiou-korudallou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας βλέπουν συγκεκριμένη ομάδα κρατουμένων πίσω από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της Διευθύντριας της Ψυχιατρικής Κλινικής Κορυδαλλού. 

Ο εμπρησμός του οχήματος καταγράφηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Λ. Γαλατσίου. Οι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το όχημα και το πυρπόλησαν. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και η πυρκαγιά δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως πρόκειται για το όχημα της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού, μετά από έρευνα προέβησαν στην εκτίμηση πως πίσω από την εμπρηστική επίθεση κρύβονται κυκλώματα των φυλακών και κρατούμενοι που το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιδρούν σε αποφάσεις μετακινήσεων που έχουν ληφθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφία Νικολάου δήλωσε για το περιστατικό:

«Ο εμπρησμός στο αυτοκίνητο της Διευθύντριας του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού είναι μία εγκληματική πράξη για την οποία ήδη κινούνται άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Είμαι βέβαιη ότι οι Αστυνομικές και οι Δικαστικές αρχές θα επιληφθούν με επιτυχία του εν λόγω περιστατικού και σύντομα οι δράστες θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Περιστατικά ωμής βίας και τρομοκρατίας σε βάρος οποιουδήποτε πολίτη της χώρας είναι κατακριτέα και καταδικαστέα. Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής επιτελεί ένα κρίσιμο έργο και δίνει καθημερινό αγώνα για την εύρυθμη λειτουργία των Καταστημάτων Κράτησης, καθώς και για την αναβάθμιση του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας.».

Επίσης, νωρίς το πρωί, η αναρχική ομάδα «Σύντροφοι και Συντρόφισσες» ανέλαβε την ευθύνη για το μπαράζ των καταδρομικών επιθέσεων σε 30 στόχους και 13 διαφορετικά σημεία σε όλη την Αττική τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Φωτό: Ευρωκίνηση 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook