Ποιος ήταν ο «αποστολέας» του τρομοφακέλου στον Παπαδήμο

Γυναίκα αξιωματούχος οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Κολωνάκι η φερόμενη αποστολέας

Ποιος ήταν ο «αποστολέας» του τρομοφακέλου στον Παπαδήμο

Βουλή των Ελλήνων… ξέφραγο αμπέλι, εν μέσω αντικρουόμενων και αντιφατικών ισχυρισμών στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με τον έλεγχο ή μη του εκρηκτικού φακέλου από τα μηχανήματα του κοινοβουλίου. Εκεί εντοπίζουν αξιωματικοί που χειρίζονται την σοβαρή υπόθεση, το κενό ασφαλείας, το οποίο παραδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας όταν επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο λέγοντας: «Κενό ασφαλείας υπάρχει και θα κοιτάξουμε να καλυφθεί».

Την ίδια ώρα από το «κολάζ» των υπολειμμάτων του εκρηκτικού φακέλου που ανεφλέγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού, τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων, ανέδειξαν την διεύθυνση κατοικίας και τα στοιχεία του φερόμενου αποστολέα του. Πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο, πληροφορίες κάνουν λόγο για μία γυναίκα αξιωματούχο-εργαζόμενη σε οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι προβεβλημένο πρόσωπο, που διαμένει στην περιοχή του Κολωνακίου.

Από αυτή την προσπάθεια ανασύστασης των υπολειμμάτων του εκρηκτικού φακέλου, διαπιστώθηκε ότι η πυροτεχνική ύλη και ο μηχανισμός πυροδότησης ήταν τοποθετημένα μέσα σε μια ιδιοκατασκευή από σκληρό χαρτόνι, οι άκρες του οποίου είχαν κολληθεί με σελοτέϊπ, στοιχεία που καθιστούσαν ακόμη πιο εύκολο τον εντοπισμό από τα μηχανήματα ελέγχου σε περίπτωση καλής ανθρώπινης παρατήρησης.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε, ότι οι ελληνικές αρχές, μέσω των γερμανικών εγκληματολογικών εργαστηρίων διαθέτουν «ορφανό» DNA του κατασκευαστή του εκρηκτικού φακέλου που έφθασε τον περασμένο Μάρτιο έως το γραφείο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφανγκ Σόιμπλε, την μοναδική εκρηκτική αποστολή που ανέλαβε η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, έχουν στην κατοχή τους οι ελληνικές αρχές. Γι αυτό το γενετικό υλικό, υπάρχουν ενδείξεις ταυτοποίησης με αντίστοιχο γενετικό κώδικα, σε κάποιους από τους 8 φακέλους που είχαν εντοπιστεί στην Ελλάδα.

Οι «τρύπες» ανασφάλειας

«Παρέλαβα τον κ. Παπαδήμο στις 10:40 το πρωί μαζί με την υπόλοιπη συνοδεία. Μαζί μου πήρα και την αλληλογραφία που είχε φθάσει στο σπίτι στο Ψυχικό. Όταν φθάσαμε στο γραφείο του προέδρου στην Τράπεζα της Ελλάδος πήρα στα χέρια μου και έβαλα στην μπαγκαζιέρα της μοτοσυκλέτας τέσσερις φακέλους που τους είχαμε πάρει από το σπίτι και πήγα στην Βουλή για τον έλεγχο. Παρέδωσα τους φακέλους στο φυλάκιο που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου για να γίνει ο έλεγχος. Εκεί ήταν μια ξανθιά κυρία και ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο μηχάνημα ελέγχου. Μόλις τελείωσα μου έδωσαν πάλι τους φακέλους και έφυγα» κατέθεσε ο αστυνομικός της συνοδείας του πρώην πρωθυπουργού που ήταν επιφορτισμένος για τον έλεγχο της αλληλογραφίας που έφθανε στο σπίτι του Λουκά Παπαδήμου.

Πηγές της φρουράς της Βουλής διέψευδαν ότι ο φάκελος είχε ελεγχθεί από τα μηχανήματα του κοινοβουλίου ακόμη και ότι είχε πάει εκεί ο αστυνομικός συνοδός του πρώην πρωθυπουργού. Λίγο αργότερα από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας και τις κάμερες της Βουλής στο σημείο παραλαβής της αλληλογραφίας προς έλεγχο επιβεβαιωνόταν πλήρως η κατάθεση του αρχιφύλακα συνοδού ασφαλείας του Λουκά Παπαδήμου και η παρουσία του εκεί. Νέες διαρροές από τη φρουρά της Βουλής, επέμεναν ότι ο φάκελος δεν είχε ελεγχθεί από τα μηχανήματα, ενώ και το υλικό από τις κάμερες επιβεβαίωναν μεν ότι ο αστυνομικός πήγε εκεί όχι όμως ότι είχε δώσει και τους φακέλους προς έλεγχο. Επεσήμαιναν επίσης ότι τα μηχανήματα είναι από το 2003, δεν κρατούν ηλεκτρονικό αρχείο της ελεγχόμενης αλληλογραφίας και δεν έχουν αλλαχθεί εξαιτίας της… γραφειοκρατίας!

Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προβαίνουν σε έρευνα για το πώς δεν εντοπίστηκε ο εκρηκτικός φάκελος και σχηματίζουν σχετική δικογραφία, λαμβάνοντας καταθέσεις, συλλέγοντας παράλληλα υλικό από τις κάμερες. Η έρευνα επικεντρώνεται στον εντοπισμό του αστυνομικού που είχε βάρδια την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο μηχάνημα ελέγχου της Βουλής, αν ήταν πιστοποιημένος για τον χειρισμό του, και για ποιους λόγους δεν διέκρινε τον εκρηκτικό φάκελο. Η αιτιολογία των παλιών μηχανημάτων, σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. καταρρίπτεται, καθώς μπορεί να μην διαθέτουν ηχητικό σύστημα εντοπισμού εκρηκτικών υλών, ωστόσο «ακτινογραφούν» την αλληλογραφία, άρα ο χειριστής θα μπορούσε να διακρίνει την συνδεσμολογία του (καλωδίωση, μπαταρία, «μανταλάκι» πυροδότησης).

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τα «κενά ασφαλείας», διαπιστώνουν αρχικά ότι δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο της καταγραφής του αστυνομικού που πήγε για έλεγχο αλληλογραφίας, όπως επίσης ότι δεν μπαίνει σφραγίδα ολοκλήρωσης του ελέγχου πάνω σε αυτή, όπως προβλέπεται. Επίσης εξετάζονται οι ισχυρισμοί ότι τα μηχανήματα της Βουλής δεν κρατούν ηλεκτρονικό αρχείο των απεικονίσεων των ελεγχόμενων αντικειμένων, και αν αυτό επιβεβαιωθεί να ερευνηθεί αν υπήρχε η δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού και γιατί δεν έγινε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2010 κατά την πρώτη μαζική αποστολή 14 εκρηκτικών φακέλων από τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, ένας από αυτούς είχε ελεγχθεί και εντοπιστεί από το ίδιο μηχάνημα ελέγχου της Βουλής, με την απενεργοποίησή του να γίνεται στο προαύλιό της…

Κολωνάκι-Ψυχικό

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια, διαπιστώθηκε ότι ο φερόμενος αποστολέας του εκρηκτικού φακέλου που έφθασε στο σπίτι του Λουκά Παπαδήμου στο Ψυχικό, ήταν υπαρκτό πρόσωπο, πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως πρόκειται για μία γυναίκα αξιωματούχος-εργαζόμενη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι προβεβλημένο πρόσωπο, που διαμένει στην περιοχή του Κολωνακίου. Η αποστολή φαίνεται να έγινε και αυτή τη φορά από γραμματοκιβώτιο του δρόμου.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θα ερευνήσουν την περιοχή για τον εντοπισμό καμερών ασφαλείας που μπορεί να έχουν καταγράψει άτομο που προσέγγισε την πολυκατοικία της γυναίκας που φερόταν ως αποστολέας, αλλά και άλλων κοντά στα σημεία γραμματοκιβωτίων της περιοχής με την ελπίδα να έχουν καταγράψει ύποπτος κινήσεις.

Από την προσπάθεια ανασύστασης των υπολειμμάτων του εκρηκτικού φακέλου, διαπιστώθηκε ότι η πυροτεχνική ύλη και ο μηχανισμός πυροδότησης ήταν τοποθετημένα μέσα σε μια ιδιοκατασκευή από σκληρό χαρτόνι, οι άκρες του οποίου είχαν κολληθεί με σελοτέϊπ, στοιχεία που καθιστούσαν ακόμη πιο εύκολο τον εντοπισμό από τα μηχανήματα ελέγχου σε περίπτωση καλής ανθρώπινης παρατήρησης.

Ενδεχομένως ο κ. Παπαδήμος, διαπιστώνοντας το σκληρό περίβλημα, που έμοιαζε σαν εξώφυλλο CD, να του κίνησε την περιέργεια να το ανοίξει άμεσα.

Το DNA στον φάκελο Σόιμπλε

«Ορφανό» γενετικό αποτύπωμα του κατασκευαστή του εκρηκτικού φακέλου που έφθασε έως το γραφείο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφανγκ Σόιμπλε, την μοναδική εκρηκτική αποστολή που ανέλαβε η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, έχουν στην κατοχή τους οι ελληνικές αρχές. Οι αξιωματικοί της Γερμανικής Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μαζί με στελέχη των δικών τους εγκληματολογικών εργαστηρίων, μετά τον εντοπισμό και την «χειρουργική» εξουδετέρωση του εκρηκτικού περιεχομένου, ταξίδεψαν στη χώρα μας, μαζί με τα πλούσια ευρήματα, εντός αποστειρωμένης συσκευής.

Στο εργαστήριο DNA της Ελληνικής Αστυνομίας, απομόνωσαν δραστικό γενετικό υλικό πάνω σε μέρη της συνδεσμολογίας του μηχανισμού, το οποίο όπως εκτίμησαν ανήκει στον κατασκευαστή του εκρηκτικού φακέλου. Τα στελέχη των γερμανικών εγκληματολογικών εργαστηρίων με παρόμοιο τρόπο και σύγχρονη τεχνολογία επιχείρησαν να απομονώσουν γενετικό υλικό από τους οκτώ εκρηκτικούς φακέλους που είχαν εντοπιστεί από τις ελληνικές αρχές στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ. στο Κρυονέρι.

Από το DNA που είχε βρεθεί στον «φάκελο Σόιμπλε», φαίνεται να προέκυψαν ενδείξεις ταυτοποίησης του ίδιου γενετικού κώδικα, σε κάποιους από τους 8 φακέλους που είχαν εντοπιστεί στην Ελλάδα. Το γενετικό υλικό που έχει απομονωθεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν ταυτοποιείται με αντίστοιχα που βρίσκονται στην τράπεζα DNA της ΕΛ.ΑΣ. από χώρους τρομοκρατικών επιθέσεων, γιάφκες διαφόρων τρομοκρατικών επωνυμιών, οπλισμό και άλλα ευρήματα.

Ο άθικτος εκρηκτικός φάκελος που έφθασε στο γραφείο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, ενδεχομένως προκάλεσε την ανησυχία στους αποστολείς του και πιθανόν έτσι εξηγείται η "απροθυμία" ανάληψης της ευθύνης και των υπόλοιπων εννέα εκρηκτικών φακέλων.

Σημειώνεται ότι η αποστολή εκρηκτικών φακέλων υιοθετήθηκε από τα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων Φωτιάς» ως ένας τρόπος να συνεχίσουν -παρά τις δεκάδες συλλήψεις της Αντιτρομοκρατικής- τη δράση τους με επιθέσεις χαμηλού ρίσκου (σε σχέση με την πιθανότητα σύλληψης) αλλά εξαιρετικά υψηλού συμβολισμού.

Πρόθεσή τους ήταν να αποκτήσουν οι ενέργειές τους διεθνή εμβέλεια. Έτσι, το Νοέμβριο του 2010 η «Συνωμοσία» έγινε η πρώτη εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση που έστειλε μαζικά «τρομοπακέτα».

Συνολικά 14 παγιδευμένα δέματα εστάλησαν τότε σε πρεσβείες στην Ελλάδα και σε στόχους του εξωτερικού, ανάμεσά τους η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Τον περασμένο Μάρτιο, παρότι μεσολάβησαν δεκάδες επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής και συλλήψεις, οι «Πυρήνες της Φωτιάς» πραγματοποίησαν ξανά μετά από χρόνια μαζική αποστολή τρομοπακέτων. Ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Fitch στην Ιταλία, οι εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο διευθύνων σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Σόιμπλε, τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι και ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ήταν -μεταξύ άλλων- παραλήπτες παγιδευμένων δεμάτων που εντοπίστηκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ. στο Κρυονέρι.

H εφημερίδα Corriere della Sera, προκάλεσε μία μικρή σύγχυση, αναφέροντας ότι ο εκρηκτικό φάκελος προς τον οίκο αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Fitch στο Μιλάνο της Ιταλίας, είχε εξουδετερωθεί στην γειτονική χώρα. Οι ελληνικές αρχές υποστήριξαν ότι αυτός ο φάκελος ήταν ανάμεσα στους οκτώ που είχαν εντοπιστεί τον περασμένο Μάρτιο στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ. στο Κρυονέρι και είχε απενεργοποιηθεί, ενώ δεν υπήρχε δεύτερος φάκελος που εξουδετερώθηκε στην Ιταλία.

«Το παίζουν εκδικητές»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Μετά την επίσκεψη ο κ. Τόσκας δήλωσε: «Η Κυβέρνηση, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας προσπαθεί, ώστε να φέρει γρήγορα στη δικαιοσύνη τους τρομοκράτες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές ή να το παίζουν ‘επαναστάτες’ εντός πολλών εισαγωγικών, γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα και έχει άλλη γνώμη. Και αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανέναν παρά μόνο τον εαυτό τους. Τους έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός και πολύ σύντομα πιστεύουμε και εργαζόμαστε ώστε να βρεθούν στα χέρια της δικαιοσύνης. Είναι λάθος όταν κάποιοι, κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά. Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις, γιατί η Αριστερά πιστεύει ότι ο λαός είναι αυτός που κάνει τις αλλαγές, ο λαός προωθεί τις πολιτικές καταστάσεις και ο λαός με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για το καλύτερο». Σε επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα κενά ασφαλείας απάντησε: «…τα τεχνικά θέματα ή όποιες λεπτομέρειες που έχουν σχέση με τις αστυνομικές έρευνες, θα ολοκληρωθούν όταν διευκρινιστούν οι καταστάσεις. Ό,τι κενό υπάρχει θα κοιτάξουμε να καλυφθεί»...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΗΣΙ 25 Νοε 2020 | 07:49

Φονικό στις Σπέτσες: Προσωπικές οι διαφορές του γιου του καθηγητή στο ΕΜΠ με τον 26χρονο - Μπαρ, ναρκωτικά και όπλα

Το τελευταίο διάστημα είχαν προκύψει προσωπικές διαφορές ανάμεσα στους δύο νέους. Ο 22χρονος κατηγορούμενος είναι γιος καθηγητή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 24 Νοε 2020 | 07:55

Αγριο φονικό στη Μάνη: Λόγω ερωτικής αντιζηλίας σκότωσε με καραμπίνα τη γυναίκα του μπροστά στην κόρη του

Η ζήλια όπλισε το χέρι του συζυγοκτόνου που πυροβόλησε το θύμα δυο φορές.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ 24 Νοε 2020 | 07:46

Λίγοι και "χαλαροί" οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. στις "κόκκινες" περιοχές παρά τους 295 νεκρούς σε τρεις ημέρες

Τα σχετικά νούμερα ελέγχων είναι "μικρά", αναλογικά με την σοβαρότητα της κατάστασης και τον επικίνδυνο φόρτο του συστήματος υγείας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ 23 Νοε 2020 | 10:43

Κορονο-κρυφτούλι με την αστυνομία σε κλειστά καταστήματα, εκκλησίες και πάρτι σε σπίτια

Το "κρυφτούλι" ορισμένων με τις διωκτικές αρχές, συνεχίζεται με τραγικές επιπτώσεις στο δοκιμαζόμενο σύστημα υγείας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 21 Νοε 2020 | 09:46

Σοκάρει ο 27χρονος τζιχαντιστής: "Εκτελέστηκαν μπροστά μου τέσσερις όμηροι"

Στην κατάθεσή του ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αθήνα υποστηρίζει ότι πολεμούσε για τον ISIS μέχρι και το 2018 όταν αποφάσισε να πάρει την οικογένειά του και να ταξιδέψει προς την Ελλάδα

ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 21 Νοε 2020 | 09:33

Συναγερμός στις φυλακές Διαβατών: Δύο νεκροί από κορονοϊό και πάνω από 90 κρατούμενοι θετικοί

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη έχει "χυπήσει" και τις φυλακές Διαβατών - Τεστ από τον ΕΟΔΥ σε όλα τα σωφρονιστικά ιδρύματα

ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΡΑ 20 Νοε 2020 | 07:57

Θερίζει την Αστυνομία ο κορονοϊός: Πάνω από 770 κρούσματα - Δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Στη Θεσσαλονίκη που είναι εδώ και μέρες στο "κόκκινο" υπάρχουν πολλά κρούσματα και σε αστυνομικούς.

ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ 20 Νοε 2020 | 07:55

Ομολόγησε ο 27χρονος τζιχαντιστής που συνελήφθη: "Μπήκα στον ISIS για να πάρω εκδίκηση"

Ο 27χρονος τζιχαντιστής ομολόγησε ότι συμμετείχε σε δολοφονικές φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ 19 Νοε 2020 | 07:46

Ο απολογισμός του Πολυτεχνείου: 37 συλλήψεις, 352 προσαγωγές και 290 πρόστιμα των 300 ευρώ

Από τις 100 προσαγωγές που έγιναν στην επέτειο του Πολυτεχνείου, λίγες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ "ΑΙΑΝΤΕΣ" 18 Νοε 2020 | 07:45

Πώς το ΚΚΕ αιφνιδίασε δύο φορές την Αστυνομία - Προσαγωγές και "πόλεμος" στο κέντρο της Αθήνας

Πως απάντησε η ΕΛΑΣ στις παράνομες συγκεντρώσεις του ΚΚΕ. Διερεύνηση ποινικών ευθυνών για διασπορά του κορονοϊού.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΠΟΡΕΙΑ 17 Νοε 2020 | 07:37

Πολυτεχνείο: Σχέδιο αποτροπής σε πέντε στάδια από την ΕΛ.ΑΣ. - Από συστάσεις μέχρι πρόστιμα και δακρυγόνα

Με πέντε στάδια θα γίνει η σημερινή αποτροπή συγκεντρώσεων-πορειών στο Πολυτεχνείο. Επί ποδός 6.000 αστυνομικοί για την απαγόρευση συνάθροισης άνω των 4 ατόμων.

16 Νοε 2020 | 07:51
ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 14 Νοε 2020 | 07:47

Πολυτεχνείο: Απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών - Σε αστυνομικό κλοιό όλα τα Ιδρύματα

Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου εν μέσω πανδημίας, οι εντολές που έχουν οι αξιωματικοί είναι η αποτροπή μεγάλων συγκεντρώσεων και κυρίως πορειών.