X

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα ανήρτησε βίντεο του Open - "Κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα"

Στο απόσπασμα από το Open μιλάει ο πτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου, ο οποίος αναφέρει, ότι γνωρίζει ότι οι Ρώσοι δεν προβαίνουν σε μαζικούς βομβαρδισμούς διότι σέβονται τους αμάχους.

Γράφει: TheToc team

Απόσπασμα από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, της περασμένης Παρασκευής, ανήρτησε στο twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Στο απόσπασμα μιλάει ο πτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου, ο οποίος αναφέρει, ότι από πληροφορίες που έχει κυρίως για τη Μαριούπολη, γνωρίζει ότι οι Ρώσοι δεν προβαίνουν σε μαζικούς βομβαρδισμούς διότι σέβονται τους αμάχους.

Μάλιστα, μίλησε για φασιστικά τάγματα στην περιοχή εδώ και χρόνια και υποστήριξε ότι η επιχείρηση εκκένωσης "Νόστος 3" της ελληνικής αποστολής στη Μαριούπολη έπρεπε να γίνει σε συνεννόηση με τη ρωσική πλευρά ώστε η αυτοκινητοπομπή να κατευθυνθεί προς τη Ρωσία και όχι προς τη Μολδαβία ή τη Ρουμανία.

Διαβάστε Επίσης

Στη συνέχεια ο κ. Παπανικολάου θεώρησε βεβιασμένη την κίνηση της Ελλάδας να στείλει όπλα στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι "δεν υπάρχει κανένα όφελος. Έπρεπε να τρέξουμε εμείς πρώτοι; Τελευταίοι έπρεπε να τρέξουμε".

"Δείτε το αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα για την κατάσταση στην Ουκρανία", αναφέρει στο tweet η ρωσική πρεσβεία.