Επί ποδός σε όλο το κέντρο της Πάτρας βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις λόγω των απαγορεύσεων για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι καθώς έχουν συγκεντρωθεί ήδη 200 άτομα για πορεία στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου.

Λίγο νωρίτερα οι άντρες της ΕΛΑΣ ακινητοποίησαν περίπου 20 άτομα που επιχείρησαν να μεταβούν στο κέντρο της πόλης προκειμένου να πάρουν μέρος σε συγκεντρώσεις και πορείες. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που δημοσιεύει το patrastimes.gr, οι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει τους επίδοξους διαδηλωτές τους οποίους και έχουν ακινητοποιήσει στο έδαφος.
200 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου
Την ίδια στιγμή περίπου 200 άτομα, μέλη αριστερών οργανώσεων, συλλογικότητες και αντιεξουσιαστές, έχουν συγκεντρωθεί στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών παρά τις απαγορεύσεις.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί στους γύρω δρόμους προκειμένου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί πορεία. Οι συγκεντρωμένοι είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση για τις 5 το απόγευμα και μετά πορεία στο κέντρο της πόλης, όμως θέλησαν να αιφνιδιάσουν τους αστυνομικούς.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr