Φονική επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 37χρονος άνδρας βουλγαρικής καταγωγής, μέσα στο κλαμπ σε πολυσύχναστο σημείο στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος Βούλγαρος βρισκόταν μέσα στο γνωστό κλαμπ με μια γυναίκα. Εκεί τον βρήκε ο δράστης και τον φώναξε έξω να μιλήσουν, αλλά εκείνος του απάντησε πως καλύτερα να καθίσουν μέσα για να μιλήσουν.
Οι δυο τους λογομάχησαν έντονα και κάποια στιγμή ο ένας έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα του 37χρονου.
Το θύμα μπήκε μέσα στο μαγαζί και έπεσε κάτω. Ο 37χρονος διακομίστηκε εν ζωή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όμως λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Η διερεύνηση της δολοφονίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Ποιο ήταν το θύμα
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 37χρονος Βούλγαρος ήταν σεσημασμένος. Φαίνεται ότι είχε παρελθόν ως μέλος εκβιαστικών ομάδων και για ναρκωτικά. Είχε σημανθεί στο παρελθόν αλλά με ψεύτικα στοιχεία. Μάλιστα, έχει σημανθεί για ανθρωποκτονία ενώ έχει κάνει φυλακή στη Λάρισα.
Δημογλίδου: Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον δράστη
Οπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, σε ό,τι αφορά στα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης, ενώ έχουν συγκεντρώσει και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, αλλά και παρακείμενων καταστημάτων, που έχουν καταγράψει πιθανώς το συμβάν.