Follow us

Πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα - Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που "έδεσαν" την υπόθεση

Κεταμίνη ικανή να σκοτώσει... ελέφαντα, βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά αστυνομικές και ιατροδικαστικές πηγές.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος
ΓΡΑΦΕΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟς
Ρούλα Πισπιρίγκου

Κεταμίνη ικανή να σκοτώσει... ελέφαντα, βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά αστυνομικές και ιατροδικαστικές πηγές.

Η ποσότητα που ανιχνεύτηκε ήταν πολλαπλάσια από αυτή που θα χρειαζόταν για τον θάνατο ενός 9χρονου παιδιού. Μάλιστα αρμόδιοι αξιωματικοί δεν αποκλείουν ότι η αύξηση της ποσότητας κεταμίνης να προήλθε από "αποτυχημένη" προσπάθεια εξόντωσης του παιδιού, τον Απρίλιο του 2021, όταν οι γιατροί στο νοσοκομείο της Πάτρας είχαν καταφέρει να το επαναφέρουν στη ζωή μετά από 55 λεπτά προσπαθειών ανάνηψης με αποτέλεσμα η έλλειψη οξυγόνου να προκαλέσει εγκεφαλοπάθεια και τετραπληγία.

Η άτυχη Τζωρτζίνα είχε σχεδόν 7 mg κεταμίνης ανά λίτρο αίματος, όπως ανέδειξε το τμήμα Φαρμακολογίας του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ουσία που μπορεί να "χαθεί" όταν ο χρήστης είναι ζωντανός, όχι όμως και όταν χάσει τη ζωή του. Το άτυχο κορίτσι φέρεται να είχε 9 επεισόδια σπασμών και άλλων ακαθόριστων αντιδράσεων στα τρία νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε, όπως τα περιέγραφε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, στους γιατρούς. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται όλες αυτές οι φορές να ήταν "απόπειρες" δολοφονίας με κεταμίνη.

Το τελευταίο μισάωρο, τα τελευταία 10-15 λεπτά, που ήταν αυτά που απαιτήθηκαν, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, από την χορήγηση της κεταμίνης έως την τελική θανατηφόρα κατάληξη δεν υπήρχε άλλος στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου Παίδων εκτός από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αυτό διαπίστωσαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, όταν άμεσα μετά την ενημέρωση του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη για την ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στο άτυχο παιδί, έλαβαν καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονταν σε θέσεις κλειδιά στο νοσοκομείο, και διαβεβαίωσαν ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε και δεν μπήκε κανείς στο δωμάτιο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, εκτός από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε Επίσης

Άμεση ήταν η αντίδραση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, η οποία ζήτησε την προσαγωγή της 33χρονης. Κατά την διάρκεια της μεταφοράς της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όπως αποδείχτηκε, κανένα ιατρικό πρωτόκολλο, ούτε και η προβλεπόμενη φαρμακευτική αγωγή της Τζωρτζίνας, δεν δικαιολογούσαν την χορήγηση της θανατηφόρας ουσίας, πόσο μάλλον σε τόσο μεγάλες ποσότητες. Γιατροί, περιγράφοντας την ενδεδειγμένη χρήση της κεταμίνης, μιλούν για φάρμακο που χορηγείται για βαριάς μορφής κατάθλιψη, αλλά και ως... αναισθητικό σε χειρουργείο ζώων, ενώ εμπεριέχεται και στο γνωστό "χάπι του βιασμού" καθώς μπορεί να απορροφηθεί από τον οργανισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

"Η ουσία που ψάχνουμε είναι μια φαρμακευτική ουσία, όλες οι φαρμακευτικές ουσίες σε μεγάλες δόσεις είναι τοξικές. Εξετάζουμε αν αυτή η ουσία που έχει βρεθεί στην Τζορτζίνα ήταν σε τοξικό επίπεδο στον οργανισμό της", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, λίγη ώρα πριν φτάσουν στα χέρια του τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας. Όπως ξεκαθάρισε: "Αν είναι σε τοξικό επίπεδο προκαλείται θάνατος από φαρμακευτικό σκεύασμα. Προκαλείται αλλεργική αντίδραση επηρεάζονται όλα τα κέντρα αναπνοής, καταρρέει το σύστημα, και σίγουρα θα έχει και πνευμονικό οίδημα και άλλες συνέπειες".

ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Στην κατάθεση του στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο ιατροδικαστής κατέστησε σαφές ότι η κεταμίνη δεν ήταν ανάμεσα στα σκευάσματα που είχαν χορηγηθεί στο 9χρονο κορίτσι, βάσει της φαρμακευτικής αγωγής. Το ίδιο προέκυψε και από τις καταθέσεις που είχαν συγκεντρώσει τα στελέχη της Ασφάλειας, από γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Παίδων, στο οποίο νοσηλευόταν το άτυχο κορίτσι όταν έχασε τη ζωή του. Κανείς από αυτούς δεν είχε χορηγήσει στη Τζωρτζίνα κάποιο φάρμακο, που να περιείχε την ουσία που εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα ευρήματα που προέκυψαν στα εργαστήρια του Τμήματος Φαρμακολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η ποσότητα κεταμίνης που εντοπίστηκε, ήταν ικανή να προκαλέσει το θάνατο της 9χρονης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η κεταμίνη χορηγηθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και θάνατο μέσα σε 15-20 λεπτά. Σε μικρότερες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία και αργότερα βραδυκαρδία.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, συνέθεταν το σκηνικό των τελευταίων 60 λεπτών της ζωής της Τζωρτζίνας αναζητώντας τη λύση του μυστηρίου. Από τις έρευνες είχαν σχηματίσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι και πότε μπήκαν στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου την τελευταία ώρα. Είτε αυτοί ήταν γιατροί, νοσηλευτές, συνοδοί άλλων ασθενών, είτε ακόμα και άτομα της οικογένειας της μικρής Τζωρτζίνας. Ποια ήταν η κλινική της εικόνα, τι φάρμακα έλαβε, τι έφαγε, ακόμη και ποια ήταν τα τελευταία της λόγια.

Οι αρχές δεν αποκλείουν να είχαν προηγηθεί και άλλες απόπειρες, πριν την δολοφονική χορήγηση της κεταμίνης. Οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων που παρακολουθούσαν το κορίτσι, είχαν ενημερώσει τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, ότι η Τζωρτζίνα αντιμετώπιζε κάποιου είδους τετραπληγία, από άγνωστη όμως σε αυτόν αιτία. Οι αστυνομικοί και οι επιστήμονες που διερευνούν τα αίτια θανάτου, εξετάζουν αν αυτή η τετραπληγία προκλήθηκε από κάποια "εξωγενής" παρέμβαση που έγινε στο παρελθόν, ενδεχομένως από το ίδιο πρόσωπο και με τη χρήση ίδιας ουσίας.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης, αστυνομικοί της Ασφάλειας, συνέλαβαν την 33χρονη στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα και την οδήγησαν τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Μάλιστα, οι αστυνομικοί της είπαν ότι πρόκειται για μια προσαγωγή στο… τμήμα της Πάτρας για κάποια νέα στοιχεία που είχαν προκύψει, ενώ η ίδια φαίνεται να προθυμοποιήθηκε να… βοηθήσει και να "δώσει διευκρινίσει για να λάμψει η αλήθεια", όπως φέρεται να τους είπε. Οι αστυνομικοί μάλιστα της ζήτησαν να κλείσει το κινητό τηλέφωνο προκειμένου να μην ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις που την καθιστούσαν βασική κατηγορούμενη της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, από τον Εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο. Στο άκουσμα της είδησης, έξω από το σπίτι της οικογένειας συγκεντρώθηκαν δεκάδες εξοργισμένοι γείτονες της 33χρονης, που άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες τις κατοικίας εξυβρίζοντας την μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών.

Διαβάστε Επίσης

Μετά την άτυπη εξέτασή της από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, η 33χρονη πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια ενώπιον του Ανακριτή για να λάβει ολιγοήμερη αναβολή. Όλο το βράδυ το πέρασε σε γραφείο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, με μόνιμη παρουσία τουλάχιστον δύο αστυνομικών, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε κίνηση να βλάψει τον εαυτό της, ενώ και η μεταγωγή της στα δικαστήρια έγινε με αυστηρά μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Οι αρχές θα επιχειρήσουν να διασταυρώσουν μέσω της ανακριτικής διαδικασίας τον ακριβή τρόπο που έδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, τα κίνητρα της αποτρόπαιης πράξης αλλά και το πως προμηθεύτηκε την ουσία που φέρεται να χρησιμοποίησε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κεταμίνη δεν πωλείται στα φαρμακεία και όπως φαίνεται η 33χρονη μπορεί να την προμηθεύτηκε είτε μέσω κάποιας κτηνιατρικής φαρμακαποθήκης, είτε μέσω του διαδικτύου, ακόμα και από κάποιο διακινητή ναρκωτικών ουσιών.

Ερευνες για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

Οι έρευνες των αρχών αναμένεται πλέον να στραφούν στις συνθήκες του αιφνίδιου θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας, με τη συνδρομή ιατρών, ιατροδικαστών, τεχνικών συμβούλων, γενετιστών, θα επιχειρήσουν να διαπιστώσουν αν τα δυο παιδιά έχασαν επίσης τη ζωή τους, από την ίδια ουσία ή αν υπήρχε διαφορετικός μηχανισμός θανάτου.

Τα πλακίδια αίματος των δύο παιδιών και ιστοί των οργάνων τους έχουν κρατηθεί και αναμένονται λεπτομερέστερες τοξικολογικές εξετάσεις, παρόμοιες με αυτές της Τζωρτζίνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευρήματα κεταμίνης κάτι που θα σημαίνει ότι δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Σε περίπτωση ανίχνευσης της ίδια ουσίας, εκτός φαρμακευτικής αγωγής, και στα δύο παιδιά και κυρίως στη Μαλένα, που ήταν το πρώτο παιδί που έχασε τη ζωή του, ανακύπτουν σοβαρά ερωτήματα για τον χειρισμό της υπόθεσης από αστυνομικούς, ιατροδικαστές και εκείνους που προέβησαν στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Αν η Μαλένα έχει χάσει την ζωή της με τον ίδιο τρόπο από το ίδιο πρόσωπο, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι κάποιοι βασικοί κρίκοι της ερευνητικής αλυσίδας των συνθηκών θανάτου της δεν χειρίστηκαν σωστά την υπόθεση, και δεν αποκλείεται να είχαν σωθεί η Ίριδα και η Τζωρτζίνα.

Υπενθυμίζεται ότι στην 3,5 ετών Μαλένα είχε διαπιστωθεί μακροσκοπικά μετά τον θάνατό της τραύμα στη μύτη, ενώ στην 6 μηνών Ίριδα τραύμα στον στοματικό βλεννογόνο. Σημειώνεται η λήψη της κεταμίνης είναι κυρίως εισπνεόμενη ή με κατάποση.

Διαβάστε Επίσης

Σημειώνεται ότι ο θάνατός της Μαλένας έχει αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια, ενώ είχε αντιμετωπίσει και μια σπάνια μορφή λευχαιμίας λαμβάνοντας μια σειρά χημειοθεραπειών. Οι αλλοιώσεις στο ήπαρ και ο θάνατός του αποδόθηκαν από την ιατροδικαστή σε παρενέργειες της θεραπείας του καρκίνου.

Ο θάνατος της Ίριδας το περασμένο καλοκαίρι, είχε αποδοθεί σε πνευμονικό οίδημα και σε μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται αγενεσία φλεβοκόμβου, με τον φλεβόκομβο να περιγράφεται ως η ομάδα κυττάρων που λειτουργεί ως φυσικός βηματοδότης. Από την ιστολογική εξέταση των εγκεφαλικών κυττάρων του βρέφους, εντοπίστηκαν κάποιες αλλοιώσεις συμβατές με υποξυγοναιμία, δηλαδή έλλειψη οξυγόνου.

"Στην πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση ασφαλώς συγκλονίζει το πανελλήνιο. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη", ανέφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΡΟΜΑ 06 Νοε 2025 | 11:29

Πάτρα: Επίθεση νεαρών Ρομά σε ντιλιβερά

Νεαροί ρομά επιτέθηκαν σε διανομέα στην Πάτρα.

06 Νοε 2025 | 10:37

3 φράσεις που κάνουν το παιδί να ανυπομονεί για το σχολείο

Πριν ακούσει το κουδούνι, το παιδί ακούει εμάς: Ο δάσκαλος Νίκος Γαλάνης προτείνει 3 φράσεις που χτίζουν θετική σχέση με το σχολείο

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΣΤΑΤ 06 Νοε 2025 | 08:50

Η τριπλή πρόκληση της ελληνικής αγοράς παιχνιδιών και το πρόβλημα του δημογραφικού

Παρά την κατάρρευση του παιδικού πληθυσμού, η αγορά παιχνιδιών στην Ελλάδα παραμένει σταθερή, στα 200-220 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο δεν αυξάνεται.

05 Νοε 2025 | 11:41

ΑΑΔΕ: Αυτόματη έκδοση ΑΦΜ σε 43.000 ανήλικα τέκνα

Ο συνολικός αριθμός των ανηλίκων που έχουν λάβει αυτοματοποιημένα ΑΦΜ ανέρχεται πλέον σε περισσότερους από 1.169.000.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 04 Νοε 2025 | 18:19

Μακελειό στα Βορίζια: "Την έχασα άδικα", λέει η αδερφή της 56χρονης - Ποιες ευθύνες ρίχνει στην αστυνομία [βίντεο]

Βρέθηκε την λάθος στιγμή στο λάθος σημείο με την 56χρονη να πεθαίνει ακαριαία από την αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε και την μικρότερη αδελφή της να γλιτώνει με έναν ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ 04 Νοε 2025 | 16:25

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο - "Ο λύκος έχει χτυπήσει ζωτικά όργανα"

Τα ξημερώματα η καταδικασμένη μητέρα από την Πάτρα μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

ΤΟ 2022 04 Νοε 2025 | 15:59
ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ 03 Νοε 2025 | 23:42

Νέο επεισόδιο στην Πάτρα: 15 άτομα επιτέθηκαν σε δύο 16χρονους - Τους τραυμάτισαν στο πρόσωπο με κλειδιά

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, από τους γονείς των δύο 16χρονων, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση για τους παθόντες

ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Νοε 2025 | 17:47

Τραγωδίες στην άσφαλτο: Δεκατέσσερις νεκροί και 554 τραυματίες σε 486 τροχαία, τον Οκτώβριο, στην Αττική

Ενδεικτικά, βεβαιώθηκαν 880 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 53 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος,

ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 30 Οκτ 2025 | 23:56

Χρήστος Φερεντίνος - Σοφία Παυλίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με τους δίδυμους γιους τους για τα γενέθλιά τους

Ο Χρήστος Φερεντίνος δημοσίευσε μια φωτογραφία των δύο παιδιών του με την Σοφία Παυλίδου, Δημήτρη και Κωνσταντίνου

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 29 Οκτ 2025 | 22:19

Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα: 31χρονος επιτέθηκε σε 24χρονο και τράβηξε πιστόλι

Στο μαγαζί επικράτησαν σκηνές πανικού και τα χειρότερα αποφεύχθησαν από τους ψυχραιμότερους οι οποίοι απέτρεψαν τον αλλοδαπό από τη χρήση του όπλου

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 29 Οκτ 2025 | 21:31

"Πού είναι τα παιδιά μου;" - Τα πρώτα λόγια της 40χρονης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στο Κορωπί

Η 40χρονη που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο Κορωπί δεν έχει ακόμη καταφέρει να ανοίξει τα μάτια της και χρειάζεται σοβαρή αποθεραπεία

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 29 Οκτ 2025 | 18:01

Ελεύθεροι οι δύο ανήλικοι για το οπαδικό επεισόδιο στην Πάτρα - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ο τρίτος

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί υποστήριξαν ότι ο τσακωμός τους δεν είχε χαρακτήρα οπαδικής βίας, καθώς το αίτιο δεν είχε να κάνει με ομάδες

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ 29 Οκτ 2025 | 12:48

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πάσχει από ερυθηματώδη λύκο με εκφυλιστικές τάσεις, έχει τρομερούς πόνους

Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως αποκάλυψε σήμερα η δικηγόρος της.

ΟΠΑΔΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29 Οκτ 2025 | 12:14

Πάτρα: Συνελήφθη 17χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Επιτέθηκε με μαχαίρι σε συνομήλικό του

Στο σπίτι του 17χρονου, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βρέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 19 εκατοστών.

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ 29 Οκτ 2025 | 11:46
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 Οκτ 2025 | 06:45

Πάτρα: Φίλαθλος υπέστη έμφραγμα στην προσπάθεια να σώσει το παιδί του σε επεισόδια τοπικού αγώνα

Το ντέρμπι του δευτέρου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας μεταξύ της Πάτρα 2005 και της ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Σαραβαλίου σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 25 Οκτ 2025 | 11:19

"Ειρήνη και Ρούλα είναι φιλενάδες" - Τι αποκαλύπτει η γιαγιά του Παναγιωτάκη για τη Μουρτζούκου

Η γιαγιά του Παναγιωτάκη δήλωσε πλέον βέβαιη για την ενοχή της.

ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ 24 Οκτ 2025 | 19:36

Η Jumbo εξαγόρασε το εμπορικό κέντρο Veso Mare από τη Eurobank αντί 10,8 εκατ. ευρώ

Η JUMBO κατέστη μοναδική μέτοχος της ΗERALD 2, κατέχοντας το σύνολο (100%) των δικαιωμάτων ψήφου αυτής

ΤΡΑΓΙΚΟ 23 Οκτ 2025 | 09:58

ΟΗΕ: Στη Γάζα ο υποσιτισμός εγκύων και βρεφών θα έχει συνέπειες για γενιές ολόκληρες

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ένας στους τέσσερις κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας υποφέρει από την πείνα, ανάμεσά τους τουλάχιστον 11.500 έγκυες.

23 Οκτ 2025 | 06:43

Γιατί τα παιδιά φωνάζουν "6-7!"; H viral έκφραση που ενώνει τα παιδιά της Generation Alpha

Τι κρύβεται πίσω από τη φράση "6-7" που λένε όλα τα παιδιά στο TikTok και στα σχολεία;

20 Οκτ 2025 | 09:08

Πάτρα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ψαροντουφεκά που χάθηκε στο Ρίο- Βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου Πατρινού ψαροντουφεκά αλιέα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο στο Ρίο.

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ 18 Οκτ 2025 | 16:47

Ελληνικό single malt ουίσκι με κριθάρι Μακεδονίας και νερό από τον Ταΰγετο: Η ιστορία μιας παρέας φίλων από την Πάτρα

Χρειάστηκαν ταξίδια στη Σκωτία, πολλή μελέτη, ένας ζυθοποιός κι ένας αποσταγματοποιός αλλά και πέντε χρόνια υπομονή για την πρώτη εμφιάλωση - Ποιοι είναι οι "Whisky Friends" που το δημιούργησαν

17 Οκτ 2025 | 17:50

Η Πάτρα μπαίνει στον... χάρτη της Formula 1

Το showcar της McLaren F1 Team θα βρίσκεται την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στην πλατεία Τριών Συμμάχων

ΣΤΟΙΧΕΙΑ 16 Οκτ 2025 | 17:24

ΕΟΔΥ: Τρεις νέοι θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα

Από την αρχή του καλοκαιριού καταγράφονται σποραδικές περιπτώσεις διασωληνώσεων και θανάτων

ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗ ΜΕΘ 16 Οκτ 2025 | 17:18

Πάτρα: Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο 27χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

Η άτυχη μητέρα έχασε τη ζωή της στις 18 Μαΐου του 2020 και μετά από 5 ολόκληρα χρόνια η οικογένεια περιμένει για δικαίωση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ 16 Οκτ 2025 | 11:36

Πάτρα: Κραυγή απόγνωσης από 13χρονη - Αυτοτραυματίστηκε για να τραβήξει την προσοχή των χωρισμένων γονιών του

Τα περιστατικά με παιδιά, τα οποία είτε αυτοτραυματίζονται, είτε είναι θύματα συνομηλίκων τους είναι καθημερινά.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ 14 Οκτ 2025 | 17:31

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές

Ένταση μεταξύ συνδικαλιστών και εργαζομένων στον χώρο του Αρχαίου Ωδείου της Πάτρας

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 13 Οκτ 2025 | 19:03

Πάτρα: "Έχω δουλειές, δεν μπορώ να έρθω" - Τι απάντησαν οι γονείς του 17χρονου που τον άφησαν σε κέντρο φροντίδας

Μετά την άρνηση του πατέρα να παραλάβει τον 17χρονο γιο του, το κέντρο φροντίδας απευθύνθηκε στη μητέρα η οποία απάντησε: "17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο"

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 13 Οκτ 2025 | 14:53

"Πάγωσε" η Πάτρα: Τρεις κόρες κατήγγειλαν τον 59χρονο πατέρα τους για ασέλγεια

Οι τρεις κόρες περιέγραψαν γενετήσιες πράξεις, τις οποίες ο πατέρας τους φέρεται να επαναλάμβανε τόσο σε εκείνες όσο και σε δύο ανιψιές του

ΕΦΙΑΛΤΗΣ 12 Οκτ 2025 | 18:34

Το δράμα των ορφανών της Γάζας: Τραυματισμένα παιδιά χωρίς οικογένεια και ελπίδα

Δεν υπάρχουν στοιχεία για το πόσα από τα παιδιά χωρίς γονείς έχουν τραυματιστεί, αλλά είναι βέβαιο ότι η ισραηλινή επίθεση στη Γάζα έχει προκαλέσει το υψηλότερο ποσοστό ακρωτηριασμένων παιδιών από οποιαδήποτε άλλη σύγκρουση

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ 11 Οκτ 2025 | 22:03

Συγκλονίζει η αδερφή της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς: "Η αγάπη δεν έχει σκοτάδι - η αγάπη έχει μόνο φως"

Η Μαριάννα μίλησε επίσης για τη στάση του δράστη, λέγοντας ότι δεν είχε την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη, ούτε καν να κοιτάξει την οικογένεια στα μάτια.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ AΡΧΕΣ 11 Οκτ 2025 | 14:56

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στη σύντροφό του στην είσοδο πολυκατοικίας

Άνδρας έστεισε καρτέρι στη σύντροφό του και της επιτέθηκε - Συνελήφθη από τις Aρχές

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 11 Οκτ 2025 | 13:27

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας

Οι γονείς αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να συλληφθούν.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ 11 Οκτ 2025 | 10:12

Στην κυκλοφορία παραδίδονται τα τελευταία 10 χλμ. του Αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος

Από το 2007-2021 τα δυστυχήματα έχουν μειωθεί κατά 83% στο σύνολο των αυτοκινητοδρόμων, ενώ μόνο το 7% συμβαίνει στο δίκτυο των παραχωρήσεων.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ 10 Οκτ 2025 | 20:35

Αμαλιάδα: 18ετής κάθειρξη στον σύντροφο της Γαρυφαλλιάς για τη δολοφονία της - "Είναι επικίνδυνος για την κοινωνία"

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης θανατηφόρας σωματικής βλάβης και του επέβαλλε 18 χρόνια κάθειρξης.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΚΗ 10 Οκτ 2025 | 13:20

Ολόκληρο το βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στην Πάτρα – Τη χτυπάει και πέφτει αναίσθητη

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στην Πάτρα.

ΣΟΚ 09 Οκτ 2025 | 22:59

Αδιανόητη φρίκη στην Ιταλία: 25χρονη σκότωσε με ασφυξία δύο νεογέννητά της και τα έκρυψε στη ντουλάπα [βίντεο]

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα 25 ετών συνελήφθη σήμερα και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιόλι, κατόπιν εντολής του ανακριτή, κατηγορούμενη για τον φόνο με ασφυξία των δύο νεογέννητων μωρών της

ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ 09 Οκτ 2025 | 10:12

Πάτρα: Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική όταν αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 09 Οκτ 2025 | 09:53

Νέο voucher έως 800 ευρώ για γονείς - Θα δίδεται κάθε μήνα, ποιοι οι δικαιούχοι

Μια νέα ευκαιρία στήριξης για οικογένειες παιδιών με αναπηρία ή αναπτυξιακές διαταραχές ανοίγει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

ΒΕΝΤΕΤΑ 07 Νοε 2025 | 06:40

Βορίζια: Το "οικογενειακό συμβούλιο" που οδήγησε στο μακελειό - Ποιοι εμπλέκονταν - Στην Κρήτη ο Χρυσοχοΐδης

Η έκρηξη στα Βορίζια ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής - Δύο λεπτά πυροβολισμών και από τις δύο πλευρές, άφησαν πίσω τους δύο νεκρούς.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 06 Νοε 2025 | 07:21

Πώς έγινε η φονική συμπλοκή στη Χαλκίδα: Συμμαθητές και γείτονες οι οπαδοί των δύο ομάδων - Ψάχνουν τον 30χρονο "καθαριστή"

Μετά την συμπλοκή επιβίβασαν τον 20χρονο Μάριο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου τον εγκατέλειψαν νεκρό.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 06 Νοε 2025 | 06:55

Βορίζια: Η ταράτσα-πεδίο βολής και ο δεύτερος ένοπλος - Νέα στοιχεία για το μακελειό με τους 2 νεκρούς

Ο 43χρονος γαμπρός του νεκρού της αιματηρής βεντέτας στα Βορίζια, ήταν ο ελεύθερος σκοπευτής με το καλάσνικοφ, ενώ είχε στο πλάι του ένα ακόμη άτομο.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 06 Νοε 2025 | 06:30

Εκρηξη στο Μπουρνάζι: Η εκδίκηση των... LIONS για τη δολοφονία του 37χρονου μέλους της συμμορίας στο κλαμπ

Πρόκειται για συμμορία με δραστηριότητα σε αρκετές περιοχές της Αττικής η οποία έχει… "περίοπτη" θέση σε σειρά από δικογραφίες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.

ΒΕΝΤΕΤΑ 05 Νοε 2025 | 06:57

Βορίζια: Πώς έφτασε η αστυνομία στα ίχνη των τριών αδελφών – Το παρασκήνιο πίσω από την παράδοσή τους

Οι αρχές αξιολογούν και μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες εκτός από τον 39χρονο νεκρό της δεύτερης οικογένειας, ένα ακόμα άτομο πυροβολούσε από διαφορετικό σημείο.

"ΜΠΟΝΤΙ ΜΠΙΛΝΤΕΡ" 04 Νοε 2025 | 07:53

Πώς έγινε η εκτέλεση του Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα: Στο μικροσκόπιο η τελευταία κλήση στο κινητό του

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες για τις κινήσεις των δραστών κατά την προσέγγιση και διαφυγή, αλλά και του οχήματος που χρησιμοποίησαν.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΑ ΒΟΡΙΖΙΑ 04 Νοε 2025 | 07:06

Πένθος και φόβος στα Βορίζια: "Αυτό δε θα τελειώσει. Θα σκοτώσουν και το FBI" - Τα παιδιά τους πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο

Καταγγελίες των κατοίκων στα Βορίζια ότι η αστυνομία υποτίμησε τον κίνδυνο μετά την έκρηξη το βράδυ της Παρασκευής. Σήμερα η κηδεία της 56χρονης στα Χανιά.

GREEK MAFIA 03 Νοε 2025 | 07:33

Αράχωβα: "Μόλις σκότωσαν τον φίλο μου, είναι ο..." - Οι εκτελεστές γνώριζαν τις κινήσεις του 42χρονου και έστησαν καρτέρι

Ο 42χρονος "Μπόντι Μπίλντερ" ήταν παλιός συνεργάτης του Γιώργου Μοσχούρη, μια σχέση που φαίνεται να διακόπηκε το καλοκαίρι του 2024.

ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ 03 Νοε 2025 | 06:53

Βορίζια: Τα 5 πρόσωπα στο μικροσκόπιο του ελληνικού FBI - Βεντέτα με βόμβες, ζωοκλοπές και κτηματικές διαφορές

Εκτός από τα πέντε μέλη της μίας οικογένειας, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξακριβώσει ότι πυρ άνοιξε και ο 39χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του στα Βορίζια.

ΚΡΗΤΗ 01 Νοε 2025 | 08:50

Εξι συλλήψεις για την επίθεση στον Βορίδη - Τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, ποιος είναι ο "καθοδηγητής"

Γνώριμοι των αρχών ήταν οι τέσσερις από τους έξι συλληφθέντες για την επίθεση στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βόριδη.

ΝΕΑ ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 31 Οκτ 2025 | 07:24

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Δίωξη περνάει από κόσκινο όλες τις αιτήσεις του 2025

Στελέχη του Ελληνικού FBI, πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης νέα έφοδο στα γραφεία πληροφορικής του Οργανισμού προκειμένου να κατασχεθούν όλα τα αρχεία του τρέχοντος έτους.

ΕΝ ΨΩΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 31 Οκτ 2025 | 06:45

Δολοφονία Κύπριου προέδρου ομάδας: Το συμβόλαιο θανάτου και οι σχέσεις των συλληφθέντων με τη Greek Mafia

Οι εκτελεστές είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του 49χρονου Δημοσθένους το πρωί της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30 Οκτ 2025 | 08:19

Ο απολογισμός των πυρκαγιών το 2025: Μείωση 5% των καμένων εκτάσεων, διπλάσιες φωτιές άνω των 10.000 στρεμμάτων

Μείωση 5% στις καμένες εκτάσεις από αγροτοδασικές πυρκαγιές. Μικρότερο αποτύπωμα καταστροφής στις μεγάλες φωτιές του καλοκαιριού.

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΟ 29 Οκτ 2025 | 07:17

Χανιά: Προσωπικές και κτηματικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 51χρονου - "Φοβήθηκα ότι θα με πυροβολούσε πρώτος"

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να φωτίσουν τα τελευταία "σκοτεινά" κομμάτια στην ταραχώδη σχέση των δύο ανδρών, αξιολογώντας αναφορές προσώπων που γνώριζαν τις δύο πλευρές.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 28 Οκτ 2025 | 12:28

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πολλοί κατηγορούμενοι δήλωναν ως τηλέφωνο επικοινωνίας τον αριθμό του Γιαννιτσιώτη αρχηγού - Ο ρόλος του λογιστή

Πολλοί από τους κατηγορουμένους για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ, είχαν δηλώσει ως τηλέφωνο επικοινωνίας της επιχείρησής τους, τον αριθμό του "Γιαννιτσιώτη" ή του 54χρονου λογιστή.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 27 Οκτ 2025 | 08:41

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του κουμπάρου του "Γιαννιτσιώτη" αρχηγού και η διαδρομή του χρήματος

Ο 41χρονος κουμπάρος εμφανίζει συνεχείς μεταφορές χρημάτων με τον πατέρα και την σύζυγο του αρχηγού, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονταν σε αυτούς του "Γιαννιτσιώτη".

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ 26 Οκτ 2025 | 08:30

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι νεκροί ιδιοκτήτες που μίσθωναν αγροτεμάχια, οι Mercedes χωρίς έσοδα και η "πρώην" σύζυγος με την…μπουτίκ

Οι κομπίνες κάνουν ξεκάθαρα τα τρωτά σημεία του συστήματος, που επέτρεψαν τον παράνομο πλουτισμό προσώπων σε όλη την Ελλάδα.

25 Οκτ 2025 | 12:18

Γκάζι: Το "ομιχλώδες" τοπίο ιδιοκτησίας πίσω από το κλαμπ που διασκέδαζε η 16χρονη - Τι ερευνά το ελληνικό FBI

Ο εκπρόσωπος και ιδιοκτήτης του club, στο οποίο διασκέδαζε η 16χρονη και η παρέα της, έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων και ναρκωτικά.

25 Οκτ 2025 | 08:20

Γκάζι: "Ήπια τρεις γουλιές μέσα στο κλαμπ και έκανα εμετό" - Τι κατέθεσε η ενήλικη φίλη της 16χρονης

Το κλαμπ δεν έχει κάμερες ασφαλείας και οι αρχές έχουν λάβει συμπληρωματικές καταθέσεις από την παρέα της 16χρονης, για να σχηματίσουν εικόνα των όσων εκτυλίχθηκαν εκείνο το βράδυ.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 24 Οκτ 2025 | 08:05

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Prada, Gucci, ταξίδια πολυτελείας, εικονικά διαζύγια και ξέπλυμα εκατ. ευρώ σε τζόγο

Η "πρώην" σύζυγος του φερόμενου αρχηγού, ο πατέρας του, ο υπαρχηγός από την Κρήτη, και δύο ακόμη κατηγορούμενοι, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βάρος τους.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 24 Οκτ 2025 | 06:40

Θάνατος 16χρονης στο Γκάζι: Τι δείχνει βίντεο - ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές της - "Μπαλάκι" οι ευθύνες

Τις σοκαριστικές εικόνες έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας στην πολυκατοικία στο Γκάζι, έξω από την οποία κατέρρευσε το 16χρονο κορίτσι.

23 Οκτ 2025 | 13:41

Από πνευμονική εμβολή ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από πνευμονική εμβολή ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από κέντρο διασκέδασης.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ 23 Οκτ 2025 | 07:51

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αρπαξαν πάνω από 10 εκατ. ευρώ παράνομες επιδοτήσεις - Εκαναν... dolce vita με ταξίδια και αυτοκίνητα

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναφέρει ότι συνέλαβε 37 μέλη οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που εμπλέκεται σε εκτεταμένη απάτη αγροτικών επιδοτήσεων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ 23 Οκτ 2025 | 06:42

Θάνατος 16χρονης από αλκοόλ στο Γκάζι: Ο πατέρας της μας ενημέρωσε, λέει η αστυνομία - Χάθηκε πολύτιμος χρόνος

Ο πατέρας πίστευε αρχικά ότι η 16χρονη λιποθύμησε στον δρόμο και δεν είχε προχωρήσει σε κάποια καταγγελία.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 22 Οκτ 2025 | 06:51

Φοινικούντα: Η συνάντηση δύο μέρες πριν από το έγκλημα και οι συνομιλίες του συνεργού με τον ανιψιό του 68χρονου

Εντύπωση έχουν προκαλέσει οι τακτικές συνομιλίες και επαφές που είχε ο 22χρονος με το 68χρονο θύμα αλλά και με τον 33χρονο ανιψιό του.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 21 Οκτ 2025 | 07:30

Έγκλημα στο Περιστέρι: Με πλούσιο παρελθόν ο 37χρονος - Ηταν μέλος της σκληρής ομάδας εκβιαστών "LIONS"

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες από θαμώνες του club στο Μπουρνάζι, οδήγησαν στην άμεση ταυτοποίηση του άνδρα που κατάφερε το θανάσιμο χτύπημα με το μαχαίρι και αναζητούν τα ίχνη του.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ 21 Οκτ 2025 | 06:37

Φοινικούντα: Οι απαντήσεις από το "πακιστανικό" τηλέφωνο και τα 3 πρόσωπα από το περιβάλλον του 68χρονου στο κάδρο των ερευνών

Από το "πακιστανικό" τηλέφωνο, που εικάζεται πως ανήκει σε έναν από τους κατηγορουμένους, θα εντοπιστούν τα στίγματα κίνησής του.

ΝΕΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ 20 Οκτ 2025 | 07:07

Φοινικούντα: Νέα εντάλματα σύλληψης για το στενό περιβάλλον του 68χρονου- Οι ύποπτες κινήσεις του λευκού ΙΧ και τα τηλεφωνήματα

Τρία νέα εντάλματα σύλληψης, ενδέχεται να εκδοθούν τις επόμενες ώρες για την διπλή δολοφονία της Φοινικούντας.

ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 19 Οκτ 2025 | 09:00

Φοινικούντα: Οι άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και ένα... λευκό ΙΧ ξεκαθαρίζουν τη διπλή δολοφονία - Τα πρόσωπα "κλειδιά"

Τι κατέθεσε φίλη του 68χρονου που επικοινώνησε μαζί του λίγες μέρες μετά την επίθεση με αεροβόλο σε βάρος του, τον περασμένο Σεπτέμβριο

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 18 Οκτ 2025 | 10:48

Φοινικούντα: Γιατί το τηλεφώνημα του ανιψιού μετά τη διπλή δολοφονία στο αφεντικό του συνεργού έχει μπει στο μικροσκόπιο

Τόσο ο ανιψιός, όσο και η σύντροφος του, είχαν βρεθεί χθες στα δικαστήρια της Καλαμάτας, για να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 17 Οκτ 2025 | 07:33

Απάτες εκατομμυρίων με τον ΕΦΚΑ μέσω εταιρειών ένδυσης - Οι οδηγίες του λογιστή και το "ξέπλυμα" με σπίτια στο Ντουμπάι και αυτοκίνητα

Ακόμα και ακίνητα στο… Ντουμπάι, είχαν αγοράσει τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που προκάλεσε ζημιά ύψους 2.190.000 ευρώ στο δημόσιο εξαπατώντας τον ΕΦΚΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ 17 Οκτ 2025 | 06:57

Φοινικούντα: "Θα τον κάνω να του φύγει το κλαπέτο" - Τα 300 βίντεο, οι κλήσεις και οι καταθέσεις που ρίχνουν φως στο διπλό φονικό

Συγγενείς του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, υπέβαλαν αίτημα στην Ανακρίτρια για αναπαράσταση του εγκλήματος.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 16 Οκτ 2025 | 08:38

"Γράφουμε μόνο πού έχει μπλόκο, δεν ρωτάμε, δεν σχολιάζουμε": Τι έλεγαν οι διαχειριστές στα γκρουπ με τα μπλόκα τροχαίας

Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Αθήνα για διαχείριση ομάδων που ενημέρωναν διαδικτυακά για μπλόκα Τροχαίας σε Αττική, Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Οι ομάδες αριθμούσαν πάνω από 201.000 μέλη.

ΘΡΙΛΕΡ 16 Οκτ 2025 | 07:05

"Στη Φοινικούντα πήγα για τα χρήματα του εκβιασμού": Το τηλεφώνημα, η selfie και η εμπλοκή άλλων δύο προσώπων

Οι αστυνομικοί έχουν εύρημα το επίμαχο χρονικό διάστημα, το οποίο εμπλέκει εκούσια ή ακούσια, δύο ακόμη πρόσωπα, στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 15 Οκτ 2025 | 06:44

Φοινικούντα: Το τηλεφώνημα πριν τη διπλή δολοφονία και όσα δεν πείθουν τις Αρχές - Πού ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το διπλό φονικό στη Φοινικούντα - Τι υποστηρίζουν ο φερόμενος δράστης και ο συνεργός, τι ψάχνουν οι Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 14 Οκτ 2025 | 07:09

Φοινικούντα: Κοντά στον δολοφόνο οι Αρχές - Η επικοινωνία "εύρημα" και οι τελευταίες αλλαγές στη διαθήκη του 68χρονου

Σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα του ηθικού και φυσικού (ων) αυτουργού (ων) της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα, φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές.

13 Οκτ 2025 | 07:05

Φοινικούντα: Αυθόρμητη και εκδικητική η διπλή δολοφονία - Στο μικροσκόπιο η διαδρομή διαφυγής και η διαθήκη του 68χρονου

Οι αστυνομικοί θα στραφούν και στα πρόσωπα της πρόσφατης διαθήκης του 68χρονου, και κυρίως στα πρόσωπα που "αφαιρέθηκαν" ή "προστέθηκαν", από την προηγούμενη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 12 Οκτ 2025 | 08:43

Φοινικούντα: Σε 8 περιοχές έχουν εντοπίσει οι κάμερες τον δράστη της δολοφονίας - Πήγε με το λευκό σκούτερ στην Αθήνα

Ο δολοφόνος μετά το διπλό φονικό που σημειώθηκε στις 20:20 το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου, διάνυσε περίπου 500 χιλιόμετρα και περισσότερες από 5 ώρες για να φθάσει τελικά στην Αθήνα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 11 Οκτ 2025 | 08:44

Φοινικούντα: Μετά τη δολοφονία ο δράστης έκανε... 450χλμ με λευκό σκούτερ για να φτάσει στην Αθήνα

Αν αυτή η αναζήτηση δεν οδηγεί σε ένοχο, θα στραφούν και στα πρόσωπα της πρόσφατης διαθήκης, και κυρίως στα πρόσωπα που "αφαιρέθηκαν" ή "προστέθηκαν".

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ 10 Οκτ 2025 | 07:53

Δουλέμποροι εργατών γης: Άφαντη η 29χρονη αρχηγός από το Νεπάλ - Τους παγίδευε με σκηνοθετημένα βίντεο στο TikTok

Οι εργάτες από το Νεπάλ απασχολούνταν σε εξαντλητικές αγροτικές εργασίες υπό την εποπτεία των επιστατών, ενώ οι συνθήκες εργασίας ήταν εξαιρετικά σκληρές.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ 10 Οκτ 2025 | 06:44

"Γίνονταν κακά πράγματα στο κάμπινγκ": Οι απειλές ενός ανήλικου στον ιδιοκτήτη και η μυστηριώδης αλλαγή της διαθήκης

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε μία μοτοσυκλέτα, στην οποία εκτιμούν με μεγάλη βεβαιότητα, ότι επιβαίνει ο δράστης μετά την διπλή δολοφονία, να κινείται προς την Ηλεία.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ FBI 09 Οκτ 2025 | 07:51

Δουλέμποροι προσέλκυαν εργάτες με βίντεο στο TikTok - Τους υπόσχονταν καλούς μισθούς για να "ξεφύγουν από τη μιζέρια"

Τα μέλη της συμμορίας, τους έπαιρναν σχεδόν όλο το μεροκάματο που τους έδιναν οι εργοδότες, με την αιτιολογία ότι τους παρείχαν φαγητό, διαμονή, νερό και ρούχα.

ΙΛΙΣΙΑ 09 Οκτ 2025 | 07:47

Έκρηξη στη Μιχαλακοπούλου: Ο δράστης άφησε ατάραχος τη βόμβα στην είσοδο της ντίσκο - Τα σενάρια πίσω από την έκρηξη στο Jacky.O

Σε πλάνα έχει καταγραφεί άνδρας που είναι ντυμένος στα μαύρα και με κουκούλα, κρατάει στα χέρια του μια χάρτινη σακούλα, παρόμοια με αυτή που αφέθηκε μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού, μέσα στην οποία υπήρχε ο εκρηκτικός μηχανισμός

ΜΥΣΤΗΡΙΟ 09 Οκτ 2025 | 06:58

Εγκλημα στη Φοινικούντα: Η τελευταία διαθήκη που δεν έχει ανοίξει και οι επαφές του 68χρονου με ανήλικους

Ο 68χρονος άλλαζε συχνά την διαθήκη του, η τελευταία αλλαγή φαίνεται να έγινε την 1η Οκτωβρίου - Οι Αρχές εξετάζουν και συναναστροφές του θύματος με ανήλικους.

ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 08 Οκτ 2025 | 11:26

Μαρούσι: Καταδίωξη στους δρόμους των βορείων προαστίων μετά από αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν από τους δύο κακοποιούς που προσπάθησαν να εισβάλουν σε σπίτι στην οδό Μεσογείων.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 08 Οκτ 2025 | 06:41

Εγκλημα στη Φοινικούντα: Οι 5 κληρονόμοι που έγιναν ένας, η αποκλήρωση και το "μήλον της έριδος" - Τι ψάχνουν οι Αρχές

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας στη Φοινικούντα παραμένουν άκαρπες - Τι έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ 07 Νοε 2025 | 23:12

"Μύρισε" Χριστούγεννα: Φωταγωγήθηκε το πρώτο δέντρο της Ελλάδας στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής [βίντεο]

Επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων από τη Χαλκιδική, με τη φωταγώγηση του επιβλητικού δέντρου των 13 μέτρων

ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ 48 ΣΠΙΤΙΑ 07 Νοε 2025 | 22:29

Βορίζια: Ημέρα απολογιών η Δευτέρα για το μακελειό - "Χτενίζουν" τον Ψηλορείτη με drone για να βρουν την κρυψώνα του οπλισμού

Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακελειό στα Βορίζια, βρίσκονται κρυμμένα ή ακόμη και θαμμένα κοντά στο χωριό

ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ 07 Νοε 2025 | 21:59

Κλήρωση Eurojackpot 7/11/2025: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 54 εκατ. ευρώ

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση με αριθμό 175 της Παρασκευής Νοεμβρίου 2025 του Eurojackpot

ΜΑΡΤΥΡΙΑ 07 Νοε 2025 | 21:31

Βορίζια: Σχεδόν φιλικές οι σχέσεις των δυο οικογενειών ως πριν λίγες ημέρες - Το "νέο αίμα" συντηρούσε την ένταση

Ενας από τους συλληφθέντες φαίνεται, ότι έχει γνώση από… εκρηκτικά και εξετάζεται η σχέση του με την έκρηξη στο σπίτι

ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ 07 Νοε 2025 | 20:56

Καταδικάστηκε ο τενόρος για τη χειροδικία σε βάρος του 15χρονου γιου του - Η ποινή που του επιβλήθηκε

Ο 15χρονος, που ήταν παρών στο δικαστήριο, περιέγραψε ότι ο πατέρας του τον έσπρωξε, τον έβρισε και τον χαστούκισε, ύστερα από διαφωνία σχετικά με απουσίες στο σχολείο

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ 07 Νοε 2025 | 20:35

Χαλκίδα: Προσωρινά κρατούμενοι οι τρεις φίλοι του Μάριου - Ελεύθερος αφέθηκε ο "καθαριστής" του σημείου της δολοφονίας

Το Σάββατο 8/11 απολογούνται οι τέσσερις οπαδοί της αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα

07 Νοε 2025 | 20:32

Η ρομαντική βόλτα στον Αλιάκμονα έγινε θρίλερ: Αιματηρή απόπειρα ληστείας - Ένας τραυματίας από πυροβολισμό

Όλα έγιναν στο φράγμα του Αλιάκμονα, μέρος ερημικό και ειδυλλιακό, ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να απομονωθούν για λίγο, αλλά και για όσους στήνουν καρτέρι.

ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ 07 Νοε 2025 | 19:41

Βέροια: Ο 21χρονος περιέθαλψε τον ληστή που τον πυροβόλησε - Η περιγραφή του πατέρα του θύματος [βίντεο]

Η ρομαντική βόλτα για ένα ζευγάρι στο φράγμα του Αλιάκμονα, έξω από τη Βέροια, εξελίχθηκε σε θρίλερ

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 07 Νοε 2025 | 19:28

Έγκλημα σοκ στα Σκούρτα Βοιωτίας: Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και με χειροπέδες μέσα σε κλεμμένο ΙΧ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός και απανθρακωμένος στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου, δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες - Καμένο εδώ και 2-3 μέρες το όχημα

ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ 07 Νοε 2025 | 19:15

Δίκη για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς: Εχασε τις αισθήσεις της η μητέρα του κατηγορούμενου μετά την κατάθεσή της

Συνεχίζεται στο Εφετείο με καταθέσεις μαρτύρων η δίκη για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ 07 Νοε 2025 | 18:42

Βορίζια: "Πήρα την αστυνομία για να έρθει, φοβόντουσαν" - Τι λέει ο μεγάλος αδερφός της 56χρονης

"Προκαλούν και τον γιο μου και εμάς" αποκαλύπτει ο πατέρας των τεσσάρων αδερφών και αδερφός της 56χρονης