Follow us

Πώς ο "Σαράφης" της Novartis έστησε την απάτη με την ανύπαρκτη εταιρεία στα Εμιράτα - Ο τιμοκατάλογος της κομπίνας

Ο ρόλος του "Σαράφη" της Novartis στην μεγάλη απάτη με την ανύπαρκτη εταιρεία στα ΗΑΕ. Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Novartis

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος των συλληφθέντων για μεγάλη απάτη με δάνεια σε βάρος επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων και πρόσωπο που τελεί υπό προστασία στην υπόθεση της Νovartis. Του περίφημου Σαράφη...

Η δίωξη στρέφεται κατά συνολικά επτά ατόμων, των τριών συλληφθέντων και ακόμη τεσσάρων που αναζητούνται. Οι κατηγορίες που αποδίδονται αφορούν στα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απάτης, πλαστογραφίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητας. Η δικογραφία παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Ο άλλοτε προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, "Μάξιμος Σαράφης" είναι ο άνθρωπος ο οποίος συνελήφθη με δύο ακόμη, εμπλεκόμενος στη μεγάλη απάτη. Ο συγκεκριμένος, μέσω εικονικής εταιρείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έταζε δάνεια για επιχειρηματικές δραστηριότητες στους επιχειρηματίες- θύματά του.

Το άλλοτε στέλεχος επιχειρήσεων και διευθυντής επικοινωνίας της Novartis Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, φέρεται να είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Δεστεμπασίδης και οι συνεργοί του, εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια είχαν αρχίσει την εγκληματική τους δράση, στοχεύοντας ανθρώπους των επιχειρήσεων που μετά την οικονομική κρίση δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες.

Ένα από τα θύματα πούλησε το σπίτι του και έμενε σε ενοίκιο για να μπορέσει να πληρώσει ότι του ζητούσε το κύκλωμα.

Οι μόνοι που τη γλίτωσαν ήταν όσοι απευθύνθηκαν στην ελληνική πρεσβεία οπότε και ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει τέτοια εταιρία.

Σημειώνεται πως έξι από τα επτά θύματα δεν γνώριζαν ότι είχαν πέσει θύματα απάτης και δεν πίστευαν τους αστυνομικούς. "Θέλετε να μας χαλάσετε την δουλειά μας και το δάνειο μας, είστε από ανταγωνιστές μας".

Στους τρεις συλληφθέντες, καθώς και σε βάρος τεσσάρων ακόμη ατόμων, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απάτες και πλαστογραφίες τετελεσμένες και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.

Πώς είχε στηθεί η απάτη

Όπως γίνεται γνωστό, η οργάνωση "μεσολαβούσε" με το αζημίωτο για δήθεν απευθείας δανειοδότηση από τράπεζες των Εμιράτων. Με πλαστά εχέγγυα εμφάνιζαν εταιρεία μεσιτείας στα Εμιράτα, με την επωνυμία Zahrat-commercial, η οποία όμως υπήρχε μόνο στα χαρτιά. Ο δε Δεστεμπασίδης λόγω της προηγούμενης επαγγελματικής του πορείας και του μεγάλου εύρους γνωριμιών του, εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της ανύπαρκτης εταιρείας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΛΑΣ, οι άλλοι δύο συλληφθέντες εμφανίζονταν ως συνεργάτες του "Σαράφη", προσποιούμενοι μάλιστα και τις αυθεντίες στα οικονομικά πράγματα για τα Εμιράτα. Ο ένας έλεγε ότι ζούσε επί χρόνια εκεί ή πως η γυναίκα του εργαζόταν στην ανύπαρκτη εταιρεία. Οι κατηγορούμενοι πλαστογραφούσαν έγγραφα, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν σφραγίδες ελληνικών εταιρειών και προσώπων, λογότυπα και υπογραφές στελεχών επιχειρήσεων και άλλα έγγραφα.

Σημειώνεται ότι ο Δεστεμπασίδης εμφανιζόταν στα θύματα της συμμορίας με τα πραγματικά του στοιχεία.

Στην οργάνωση μετείχαν άλλα τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις αλλοδαποί- που εμφανίζονταν ως στελέχη της ανύπαρκτης εταιρείας με την επωνυμία Zahrat-commercial, ενώ το τέταρτο μέλος διαχειριζόταν τους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους κατέληγαν τα χρήματα των θυμάτων, τα οποία πλήρωναν ως προμήθεια έναντι των δανείων που θα "ξεπάγωναν".

Η ιστοσελίδα της εικονικής εταιρείας βρίσκεται εδώ. Στην ιστοσελίδα εμφανιζόταν ΔΣ, παροχές, διευθύνσεις.

Πώς ο "Σαράφης" της Novartis έστησε την απάτη με την ανύπαρκτη εταιρεία στα Εμιράτα - Ο τιμοκατάλογος της κομπίνας

Διαβάστε Επίσης

Τα θύματα ήταν επιχειρηματίες από Κρήτη, Πρέβεζα και Αθήνα και αφορούν έναν έμπορο τυροκομικών, ένα ξενοδοχείο της Αθήνας, μία τουριστική επιχείρηση, ένα κατάστημα εστίασης αλλά και έναν κατασκευαστή λογισμικού τυχερών παιχνιδιών.

Η μίζα που έπαιρναν

Από την αστυνομία γίνεται γνωστό πως η αμοιβή του "Μάξιμου Σαράφη" και των συνεργάτων του για κάθε φάκελο δανείου άγγιζε τα 100.000 ευρώ.

"Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επτά περιπτώσεις απάτης, από τις οποίες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αποκόμισαν 800.000 ευρώ περίπου, ενώ η επαπειλούμενη ζημία ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ" αναφέρει η αστυνομία.

Για παράδειγμα, όταν ένας επιχειρηματίας ήθελε ένα δάνειο της τάξης των 15 εκατ. ευρώ, η "ταρίφα" του κυκλώματος ήταν ως ακολούθως:

. 100.000 αμοιβή αρχηγού
. 18.500 ασφάλεια δανείου
. 55.000 φορολόγηση δανείου
. 55.000 πρόβλημα εκταμίευσης

Να επισημανθεί πως η απάτη ήταν σχεδόν άρτια οργανωμένη, καθώς οι είχαν αναπτύξει ακόμη και μηχανισμό κάλυψης. Είχαν στήσει ιστοσελίδες, e-mail υποτιθέμενων στελεχών της ανύπαρκτης εταιρείας, εταιρείες "ασφάλισης δανείων" στα Εμιράτα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Δημήτριος Δάβαλος, είχαν αναπτύξει έναν πολυεπίπεδο μηχανισμό, ο οποίος λειτουργούσε ανασταλτικά σε περίπτωση ανακάλυψης της παράνομης δράσης τους, καθώς κατά περίπτωση ενεργοποιούσαν διαφορετικό "εργαλείο", το οποίο καθησύχαζε τον εκάστοτε αμφισβητία και παρείχε στην οργάνωση πίστωση χρόνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην αρχή δεν γνώριζαν από ασφάλεια πως ο Δεστεμπασίδης είναι προστατευόμενος μάρτυρας.

Το Εξτρά Κόλπο

Το κόλπο για να τους πάρουν και άλλα χρήματα, εκτός από αυτά, ήταν το εξής: "Το δάνειο σου είναι σε ένα ομόλογο μαζί με άλλους. Κάποιος από τους άλλους δεν εξοφλεί και γι αυτό το λόγο έχει "κολλήσει" η υπόθεση σου. Δώσε μας άλλες 25 χιλιάδες ευρώ για να απαγκιστρωθεί το δάνειο σου από το "κολλημένο".

Όταν πλήρωνε του έδιναν swiftτράπεζας λέγοντας τους όμως ότι "η Deutsche Bank ελέγχει τις ελληνικές τράπεζες και εμποδίζει την διαδικασία. Μπορείς όμως να ανοίξεις λογαριασμό στα ΗΑΕ. Για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτούνται 55 χιλιάδες ευρώ".

Τα ευρήματα της αστυνομίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλών σε χώρους που διατηρούσαν οι κατηγορούμενοι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

500 ευρώ,

πέντε φορητοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, εκτυπωτής και tablet,

πλακέτα/μήτρα σφραγίδας αποτελούμενη από αποσπώμενους αριθμούς, ελληνικά γράμματα, σημεία στίξης και σύμβολα,

χειροκίνητες σφραγίδες και εντύπωμα σφραγίδας,

έγγραφα με σχέδια υπογραφών και σφραγίδων,

έγγραφα με επικολλημένα τεμάχια χάρτου με υπογραφές και σφραγίδες,

εκτυπωμένα ηλεκτρονικά μηνύματα,

έγγραφα σχετικά με την ανύπαρκτη εταιρεία, χειρόγραφες σημειώσεις και διάφορες συμβάσεις μεταξύ φυσικών ή νομικών προσώπων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες, για τη διακρίβωση του πλήρους εύρους της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Υπάρχει ένα ακόμα μέλος της σπείρας, ένας Ινδός, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Εμφανιζόταν ως διευθυντής δανείων και έκανε βιντεοκλήση με θύματα για να πεισθούν.

Οι άλλοι δυο αλλοδαποί δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Στις κατ οίκον έρευνες βρέθηκαν συμφωνητικά εταιριών και ονόματα που πιθανότατα έχουν πέσει θύματα της σπείρας. Περίπου 15 άτομα. Οι αστυνομικοί θα ζητήσουν δημοσιοποίηση στοιχείων και εκτιμούν ότι θα βρεθούν και άλλοι.

Η έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο από έναν μικροαπατεώνα και κατά τη διάρκεια των ερευνών, περίπου τον Δεκέμβριο, έπεσαν πάνω στον Μάξιμο.

Οι ανακοινώσεις από την Αστυνομία

Δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχου Δημήτριου Δάβαλου:

Η σημερινή παρουσίαση αφορά στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες και πλαστογραφίες σε βάρος επιχειρηματιών με το πρόσχημα της διαμεσολάβησης για την εκταμίευση δανείων από ανύπαρκτη, όπως προέκυψε, χρηματομεσιτική εταιρεία με δήθεν έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Για την αποδόμηση της οργάνωσης, από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες (Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό.

Πρόκειται για μια οργάνωση που δρούσε τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια με ιδιαίτερη μεθοδικότητα και οργανωτικότητα και στόχευε "ανθρώπους του επιχειρείν". Τα μέλη της εμφανίζονταν ως οι "σωτήρες" τους από τις δυσχερείς οικονομικές διεθνείς συνθήκες, οι οποίες είχαν εκμηδενίσει την πιστοληπτική τους ικανότητα κι επακόλουθα, τη δυνατότητα χρηματοδότησής τους από εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, αναζητούσαν επιχειρηματίες που επιθυμούσαν να λάβουν κάποιο δάνειο, πλην όμως δεν διέθεταν τα εχέγγυα δανειοδότησης από τα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Πρότειναν λοιπόν ως εναλλακτική λύση την απευθείας δανειοδότησή τους από τραπεζικά ιδρύματα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ή με μεσιτεία της ανύπαρκτης εταιρείας, για την οποία παρουσίαζαν στα θύματά τους φανταστικές περιπτώσεις επιτυχούς δανειοδότησης άλλων ελληνικών επιχειρήσεων.

Μάλιστα, για να είναι απόλυτα πιστευτοί, είχαν αναπτύξει έναν πολυεπίπεδο μηχανισμό, ο οποίος λειτουργούσε ανασταλτικά σε περίπτωση ανακάλυψης της παράνομης δράσης τους, καθώς κατά περίπτωση ενεργοποιούσαν διαφορετικό "εργαλείο", το οποίο καθησύχαζε τον εκάστοτε αμφισβητία και παρείχε στην οργάνωση πίστωση χρόνου.

Ενδεικτικά, ο μηχανισμός αυτός περιελάμβανε δημιουργία ιστοσελίδων, δημιουργία λογαριασμών ηλεκτρονικών ταχυδρομείων υποτιθέμενων στελεχών της ανύπαρκτης εταιρείας, δημιουργία εταιρειών "ασφάλισης δανείων" με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δημιουργία και διαχείριση τραπεζικών λογαριασμών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κατάρτιση και διάθεση πλαστών πιστοποιητικών, οπτικό υλικό σε υποτιθέμενα γραφεία με πρόσωπα του διοικητικού συμβουλίου της ανύπαρκτης εταιρείας κι άλλες ευρηματικές ενέργειες.

Το κέρδος από την προαναφερθείσα εγκληματική δραστηριότητα προέρχονταν κυρίως από την είσπραξη, από τα θύματα, της αμοιβής του αρχηγικού μέλους, ως άμεσου εκπροσώπου της ανύπαρκτης εταιρείας στη χώρα μας, καθώς και των χρημάτων που "απαιτούνταν" για την ασφάλιση του υποτιθέμενου δανείου και των συνεπαγόμενων φόρων προς τη "φορολογική Αρχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων".

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επτά (7) περιπτώσεις απάτης, από τις οποίες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αποκόμισαν 800.000 ευρώ περίπου, ενώ η επαπειλούμενη ζημία ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων για την πολύμηνη, μεθοδική και επισταμένη έρευνα που πραγματοποίησαν, η οποία ομολογουμένως είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο προανακριτικό στάδιο συγκέντρωσης στοιχείων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς και για την επιτυχή ολοκλήρωσή αυτής με τη χθεσινή επιχείρηση.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας παρουσιάσει η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’ Δημογλίδου Κωνσταντία.

Σας ευχαριστώ."

Όπως προανέφερε και ο κ. Διοικητής, από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εξαπατούσαν επιχειρηματίες με το πρόσχημα της διαμεσολάβησης για την εκταμίευση δανείων.

Σε βάρος των τριών (3) μελών της οργάνωσης, που συνελήφθησαν, καθώς και σε βάρος τεσσάρων (4) ακόμη ατόμων, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απάτες και πλαστογραφίες τετελεσμένες και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω, έχοντας συναποφασίσει τη διάπραξη πλημμελημάτων και κακουργημάτων, ενώθηκαν και συνέστησαν εγκληματική οργάνωση με διαρκή, δομημένη και διακριτούς ρόλους δράση και, με σκοπό τον παράνομο πορισμό εισοδήματος, από διετίας και πλέον, διέπρατταν κακουργηματικές απάτες και πλαστογραφίες σε βάρος επιχειρηματιών.

Πιο αναλυτικά, ηγετικό ρόλο στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης κατείχε συλληφθέν μέλος με μακροχρόνια επαγγελματική σταδιοδρομία, ως σύμβουλος επιχειρήσεων, marketing, επενδύσεων κ.λπ.

Μέσω του εύρους του κοινωνικού και επαγγελματικού του κύκλου, αναζητούσε υποψήφιους δανειολήπτες, συνήθως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, οι οποίοι δεν διέθεταν τα εχέγγυα δανειοδότησης από τα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική τους θέση ή την ανάγκη τους για άμεση επιχειρηματική ανάπτυξη, παρουσίαζε ως εναλλακτική λύση τη δανειοδότησή τους απευθείας από τραπεζικά ιδρύματα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ή με μεσιτεία της ανύπαρκτης εταιρείας, της οποίας εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος στη χώρα μας.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, εμφανίζονταν ως συνεργάτες του αρχηγικού μέλους και ως γνώστες των ιδιαίτερων συνθηκών των οικονομικών συναλλαγών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και δη της ανύπαρκτης εταιρείας. Ένας από αυτούς μάλιστα, για να ενισχύσει την εικόνα της αυθεντίας, ισχυριζόταν ότι ζούσε στη χώρα επί σειρά ετών ή πως η σύζυγός του εργαζόταν στην εν λόγω ανύπαρκτη εταιρεία αντίστοιχα, αναλαμβάνοντας ρόλο μεσολαβητή, έτοιμος να δώσει λύσεις σε όποιο πρόβλημα ανέκυπτε.

Επίσης, διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο στην πλαστογραφία των εγγράφων που χρησιμοποιούνταν από την εγκληματική οργάνωση, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν σφραγίδες εταιρειών και προσώπων, μήτρα σφραγίδας με αποσπώμενα ψηφία-ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, εντυπώματα υπογραφών, διάφορες εκτυπώσεις logo εταιρειών και υπογραφών στελεχών, τεμάχια χάρτου σφραγίδων εταιρειών και υπογραφών στελεχών τους επικολλημένα σε κόλλες Α4 κ.λπ.

Από τους συγκατηγορούμενους, τρεις (3) αλλοδαποί εμφανίζονταν ως στελέχη της ανύπαρκτης εταιρείας και καθησύχαζαν τα θύματα σε περίπτωση αμφιβολιών για το έγκυρο της διαδικασίας, ενώ η τέταρτη συγκατηγορούμενη, διαχειριζόταν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, όπου κατέληγαν τα χρήματα των θυμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέραν της ανύπαρκτης εταιρείας και προκειμένου το όλο εγχείρημα να φανεί ακόμα πιο αληθοφανές, τα μέλη της οργάνωσης είχαν συστήσει και ασφαλιστικές εταιρείες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οποίων κατατίθονταν από τα θύματα, τα χρηματικά ποσά που αφορούσαν στα έξοδα δανείου.

Όλη η διαδικασία λάμβανε χώρα κατόπιν υποδείξεων του αρχηγικού μέλους και των συνεργών του, οι οποίοι σε διάφορες φάσεις της εγκληματικής τους δράσης παρέδιδαν στα θύματά τους πλαστογραφημένα έγγραφα, παραστατικά και πιστοποιητικά, με τα οποία τους έπειθαν για το έγκυρο και νόμιμο των δραστηριοτήτων τους.

Μάξιμος Σαράφης
Μάξιμος Σαράφης
Μάξιμος Σαράφης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ 07 Φεβ 2023 | 17:47

Βρετανία: 30 χρόνια φυλακή σε αξιωματικό της Αστυνομίας για πάνω από 70 σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες

Ο αξιωματικός της Αστυνομίας του Λονδίνου καταδικάστηκε μεταξύ άλλων για 24 βιασμούς, σε σύνολο 71 σεξουαλικών επιθέσεων

ΒΕΛΓΙΟ 07 Φεβ 2023 | 00:13

Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Αστυνομική επιχείρηση κοντά στην έδρα της Κομισιόν- Αναφορές για ενόπλους

Η αστυνομία αναζητά αρκετούς ένοπλους υπόπτους. Είναι ταμπουρωμένοι σε κτήριο.

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ 06 Φεβ 2023 | 12:32

Αυτή είναι η γυναίκα που ψάχνει όλη η Αγγλία: Έβγαλε βόλτα τον σκύλο και χάθηκε από προσώπου γης

Μια γυναίκα στη Βρετανία, 45 ετών, παντρεμένη με δύο παιδιά, πάει τις κόρες της στο σχολείο και στη συνέχεια βγάζει το σκύλο βόλτα, όπως κάθε μέρα. Στις 27 Ιανουαρίου, χάθηκε από προσώπου γης.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER 03 Φεβ 2023 | 15:39

Άδωνις Γεωργιάδης: "Τι άλλο θα σκεφτούν…" - Τον εμφανίζουν αποστολέα σε μήνυμα - απάτη προς μεσιτικά γραφεία

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται ως ο αποστολέας σε μήνυμα απάτη σε μεσιτικά γραφεία.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 03 Φεβ 2023 | 13:17

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Εξωσχολικοί μαχαίρωσαν μαθητή έξω από λύκειο

Εξωσχολικοί μαχαίρωσαν το πρωί της Παρασκευής έξω από το 2ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, έναν μαθητή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ OPEN 02 Φεβ 2023 | 22:28

Νέα Σμύρνη: Διάλογοι-σοκ της συμμορίας ανηλίκων- Μην πάω στο Παίδων και τον φάω τον π@@@η

Οι τέσσερις ανήλικοι σχεδίαζαν να πάνε στο νοσοκομείο να "αποτελειώσουν" το θύμα, όπως προκύπτει από τα κινητά τους τηλέφωνα που κατασχέθηκαν.

ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 02 Φεβ 2023 | 20:53

Επιμένει ο Παπαγγελόπουλος στην απολογία του: Η Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο - Δωροδοκήθηκαν τρεις πολιτικοί

Ολοκλήρωσε την απολογία του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο Ειδικό Δικαστήριο τονίζοντας ότι η παραπομπή του είναι αντισυνταγματική, παράνομη και παρακρατική μεθόδευση.

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ 02 Φεβ 2023 | 19:39

Καισαριανή: Εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός σε πολυκατοικία που μένουν δύο απόστρατοι αστυνομικοί [Βίντεο]

Οι Αρχές εξετάζουν ακόμα αν οι απόστρατοι αστυνομικοί είχαν δεχθεί απειλές.

Ο ΝΟΝΟΣ 02 Φεβ 2023 | 16:57

Το απίστευτο σχόλιο Ανδρέα Πετρουλάκη για τη διαφθορά στην Αστυνομία- Μην πατήσετε γατάκι…

Με ένα καυστικό σκίτσο, ο Ανδρέας Πετρουλάκης σχολίασε τις αποκαλύψεις για τη διαφθορά στην Αστυνομία

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ 02 Φεβ 2023 | 12:23

Θεοδωρικάκος για τη "σύλληψη" του γιου του: Δεν ξαναμιλάω, η άθλια και πρωτοφανής επίθεση κατέρρευσε

Η άθλια επίθεση κατέρρευσε και έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης, δήλωσε ο υπουργός Προ.Πο.

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 01 Φεβ 2023 | 23:59

Αγρίνιο: Εξύβρισε και απείλησε με κατσαβίδι δημοτική υπάλληλο στην κεντρική πλατεία

Οι αστυνομικοί κατά τη σύλληψη του 46χρονου βρήκαν πάνω του το κατσαβίδι.

ΕΛΑΣ 01 Φεβ 2023 | 20:41

Νέα Σμύρνη: Στα χέρια της Αστυνομίας συμμορία ανηλίκων - Είχαν μαχαιρώσει και κλέψει 15χρονο "φίλο" τους

Είχαν στην κατοχή τους, ακόμα και φωτογραφία σε έντυπη μορφή που απεικονίζεται ο 15χρονος που μαχαίρωσαν και λήστεψαν.

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΝΟΥΣ 01 Φεβ 2023 | 14:13

Πώς και γιατί αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί στη δίκη της Greek Mafia - Τι συμβαίνει στην ΕΛ.ΑΣ;

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν μια μεγάλη, δυσάρεστη έκπληξη, αλλά έχει εξήγηση: Τη διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.