X

Πρέβεζα: Πολύωρη χειρουργική επέμβαση στον 16χρονο που τραυματίστηκε από καραμπίνα στο κεφάλι - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Ο 16χρονος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο για επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Γράφει: TheToc team

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 16χρονου ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι, μετά από εκπυρσοκρότηση καραμπίνας σε χωριό του δήμου Ζηρού στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ανήλικος, ο οποίος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και πλέον νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, η κατάστασή του όμως θεωρείται κρίσιμη. Σύμφωνα με τους γιατρούς, πρέπει να περάσουν ορισμένα 24ωρα για να μπορέσουν να βγάλουν συμπεράσματα για την πορεία της υγείας του.

Ο χθες, αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας του όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 της Πρωτοχρονιάς στην αυλή του σπιτιού όπου ο ανήλικος φέρεται να κυνηγούσε πουλιά με την καραμπίνα του πατέρα του, την οποία είχε πάρει κρυφά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, γλίστρησε και το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο πατέρας του 16χρονου συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε Επίσης