X

Προαναχώρηση των υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων στις 11:00 για τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη την Παρασκευή

Επιτρέπεται η προαναχώρηση των υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων την Παρασκευή, ημέρα συγκεντρώσεων για τα Τέμπη.

Γράφει: TheToc team

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων γνωστοποιεί πως την Παρασκευή θα δοθεί άδεια στους υπαλλήλους να αποχωρήσουν νωρίτερα από την εργασία τους, λόγω της συμπλήρωσης δύο ετών από τα Τέμπη.

Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, ημέρα που συμπληρώνονται 2 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, θα επιτραπεί η προαναχώρηση των υπαλλήλων από τις υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων στις 11:00 π.μ.

Στις υπηρεσίες που υπάρχουν κλεισμένα ραντεβού για να την εξυπηρέτηση του κοινού, οι Προϊστάμενοι Διευθύνσεων και Τμημάτων θα δρομολογήσουν εγκαίρως την ασφαλή διαδικασία μετάθεσης αυτών.

Επισημαίνεται τέλος, ότι η υποστήριξη της λειτουργίας της πόλης από τις υπηρεσίες πεδίου (π.χ. Καθαριότητα, Ηλεκτρολογικό), επιτάσσει να λειτουργήσουν οι βάρδιες καθ' όλο το 24ωρο, με τις κατάλληλες προσαρμογές που εφαρμόζονται κατά τις ημιαργίες.