
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και σήμερα, το πρωί της Δευτέρας, στους δρόμους της πρωτεύουσας, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα γύρω από το Σύνταγμα για τον Μεγάλο Περίπατο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί να αντιμετωπίζουν μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους.
Πέραν πάντως από την σταθερή πλέον κίνηση στο κέντρο της Αθήνας, παρατηρούνται γενικότερα προβλήματα στην κυκλοφορία στην πόλη.
Λόγω τροχαίου με μηχανή στην άνοδο της Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού, υπάρχουν εκτεταμένα προβλήματα στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Μεσογείων, στην Αλεξάνδρας, στη Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά και στην Ποσειδώνος στο δέλτα Φαλήρου όπου και γίνονται έργα, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισού από το ύψος της Ακαδημίας Πλάτωνος μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και στα δύο ρεύματα.
Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο λόγω τροχαίου μεταξύ τριών ΙΧ. Οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες και φτάνουν και τα 35΄ μετά την έξοδο Φυλής έως την έξοδο 8 προς Λαμία. Η δεξιά λωρίδα είναι κλειστή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr