Προβλήματα στα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, κανονικά ο ΗΣΑΠ

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές με δρόμους που έχουν μεγάλη κλίση ή σε δρόμους που η κυκλοφορία έχει διακοπεί λόγω χιονόπτωσης.

problimata-se-dromologia-lewforeiwn-tou-oasa-logw-xionia
SHARE THIS
0
SHARES

Μετ εμποδίων γίνεται η κίνηση των λεωφορείων του ΟΑΣΑ στην Αττική λόγω του χιονιά. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές με δρόμους που έχουν μεγάλη κλίση ή σε δρόμους που η κυκλοφορία έχει διακοπεί λόγω χιονόπτωσης. Σε περιοχές όπως του Ζωγράφου, Παπάγου και  Ηλιούπολη υπάρχει μερική διακοπή δρομολογίων.

Οπως είπε ο  διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές με δρόμους που έχουν μεγάλη κλίση ή σε δρόμους που η κυκλοφορία έχει διακοπεί λόγω χιονόπτωσης. «Η οδηγία που έχουμε δώσει στους οδηγούς είναι να μεταφέρουν με ασφάλεια τους επιβάτες» υπογράμμισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Κάλεσε, δε, τους πολίτες να καλούν είτε στο 11185 είτε να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ προκειμένου να ενημερώνονται για τις τροποποιήσεις καθώς πρόκειται, όπως είπε για μια εικόνα που συνεχώς μεταβάλλεται από τις αυτοψίες που διενεργούνται. 

Εξαιτίας της χιονόπτωσης, που ξεκίνησε από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στις 6 το πρωί ο ΗΣΑΠ ανακοίνωσε πως τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου εκτελούνται από τον Πειραιά μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη» στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς από το Μαρούσι και βορειότερα το χιόνι ήταν πολύ πυκνό. Ωστόσο λίγο πριν τις 8 π.μ. ο πρώτος συρμός του ΗΣΑΠ ξεκίνησε το κανονικά δρομολόγιο από την Κηφισιά.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook