X

Προφυλακίστηκε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου για τη δολοφονία του συναδέλφου του

Ο κατηγορούμενος και το θύμα είχαν οικονομικές διαφορές

Γράφει: TheToc team

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου μετά την απολογία του για την υπόθεση της δολοφονίας του 64χρονου συναδέλφου του.

Η έρευνα των αρχών οδήγησε στην σύλληψη του 43χρονου ο οποίος φέρεται, ενώπιον του ανακριτή, να ισχυρίστηκε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 64χρονο και απέδωσε τον θάνατο του σε ατύχημα.

Ο κατηγορούμενος, φέρεται να είπε πως είχαν ραντεβού για να συζητήσουν αλλά μάλωσαν και πάνω στον καυγά έσπρωξε τον συνάδελφο του με σκοπό να τον απωθήσει. Ο 64χρονος, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, βρήκε ακαριαίο θάνατο και ο ίδιος πανικοβλήθηκε και έφυγε. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισυρισμού του και αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο εντολέας μου ζήτησε συγγνώμη και έχει μετανιώσει για το ότι δεν ειδοποίησε αμέσως τις αρχές μετά το ατύχημα" δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Σπύρος Δημητρίου.

Θύμα και θύτης φέρονται να είχαν οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών το θύμα είχε δώσει τους κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών στον 43χρονο, επειδή δεν γνώριζε να κάνει ηλεκτρονικές συναλλαγές. Όμως ο 43χρονος φέρεται να υπεξαίρεσε και να οικειοποιήθηκε περίπου 40 χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός την Πρωτοχρονιά στην περιοχή Αγριλέζα Λαυρίου από περιπατητές. Οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν από τις 15 Νοεμβρίου οπότε και είχαν χαθεί τα ίχνη του.