Follow us

Προπονητής καταγγέλλει: Ρωτούσα τις μητέρες γιατί ο 44χρονος κυκλοφορούσε με τα κορίτσια και μου έλεγαν "είσαι περίεργος"

Για τον 44χρονο προπονητή που κατηγορείται για βιασμούς σε βάρος ανήλικων αθλητριών του, μίλησε ο επίσης προπονητής Ταε Κβον Ντο, Γιάννης Χιωτάκης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Για τον 44χρονο προπονητή που κατηγορείται για βιασμούς σε βάρος ανήλικων αθλητριών του, μίλησε στο "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο επίσης προπονητής Ταε Κβον Ντο, Γιάννης Χιωτάκης.

"Ήταν πολύ κοινωνικός και είχε ένα χάρισμα να κρύβεται φανερά, δηλαδή δεν κυκλοφορούσε και τις αθλήτριες και τις μαθήτριες κρυφά σε κάποιους απομονωμένους χώρους, κυκλοφορούσε φανερά στους δρόμους της Ηλιούπολης, στην κεντρική πλατεία. Δεν γνωρίζω εάν κυκλοφορούσαν ως "ζευγάρι". Η σχολή του με μία επιχείρηση που έχω στην Ηλιούπολη, έχω οπτική και μου έκανε εντύπωση. Είχα παρευρεθεί και στον χώρο του για προαγωγικές εξετάσεις ζωνών και μπαινοέβγαινα και στον χώρο και φεύγοντας από το μαγαζί σταματούσα στη σχολή και μιλούσα και με τους αθλητές και με τους γονείς, που τους γνωρίζω και προσωπικά", είπε αρχικά.

"Απαγορεύεται να αγγίξεις τον αθλητή, και το χτύπημα στην πλάτη απαγορεύεται. Είναι ανεπίτρεπτο, δεν έχουμε δικαίωμα να πλησιάσουμε ούτε στα αποδυτήρια των αθλητριών, όχι να έχουμε σχέσεις μαζί τους. Δεν είχε παρεξηγηθεί γιατί δεν είχε δώσει ποτέ το δικαίωμα όσο μπορούσα και ήμουν στον χώρο. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ κάποιο βλέμμα ή κάποια χειρονομία", συμπλήρωσε ο κ. Χιωτάκης.

Για τις αντιδράσεις των γονιών επεσήμανε πως, "μου είχε κάνει εντύπωση και είχα πιάσει και μια μητέρα των αθλητριών και από τις καταγγέλλουσες και την ρώτησα τι γίνεται και δέχθηκα και επίθεση. Αναρωτιόμουν "γιατί κυκλοφορεί με τα κορίτσια, με τις αθλήτριες με την κόρη σας πάνω κάτω; και μου απαντούσαν:

"Χιωτάκη είσαι περίεργος, τι μας λες, το έχουμε μεγαλώσει είναι δικό μας παιδί, τι λες τώρα; Μπαίνει μέσα στο σπίτι μας, βγαίνει, τα απιδιά μας, παρέα μας". και έλεγα "εντάξει ό,τι πείτε εσείς". Εμένα είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την φιλία μου, ήταν επικοινωνιακός. Μάλιστα ήταν θύμα του η μία κοπέλα για την οποία είχα προειδοποιήσει τη μητέρα. Με πήρε χθες τηλέφωνο η μητέρα και μου είπε ότι έχω δίκιο και μου ζήτησε συγγνώμη, και ότι νόμιζε ότι είχα κάτι προσωπικό μαζί του. Το έχω πει πάνω από 7 χρόνια στην μητέρα αυτό. Έβλεπα οτι συνεχιζόταν το φαινόμενο όχι όμως με τις ίδιες κοπέλες".

Διαβάστε Επίσης

"Δεν γνωρίζω εάν ήταν ανέκαθεν αυτή η συμπεριφορά γιατί δεν θα ήταν στον χώρο του Ταε Κβον Ντο. Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών και των παιδιών", τόνισε ο κ. Χιωτάκης.

Τέλος ο κ. Χιωτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα προκειμένου να προστατεύσει τον χώρο του Ταε Κβον Ντο.

"Θα ήθελα να πω στους γονείς να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες καθηγητές σωματική αγωγής, γιατί είμαστε οικογενειάρχες, επαγγελματίες και είμαστε πάντα παιδαγωγοί και μετά προπονητές και δεύτεροι γονείς γι΄ αυτά τα παιδιά. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό που είμαι και ντρέπομαι. Το καταδικάζουμε όλοι στον χώρο αυτό, και από όλον τον αθλητισμό, μας προσβάλλει αυτό που έκανε", σχολίασε κλείνοντας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 19 Μαϊ 2023 | 18:31

Θεσσαλονίκη: Δίωξη στον 38χρονο προπονητή κωπηλασίας - Κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά 16χρονη αθλήτριά του

Στον 38χρονο προπονητή κωπηλασίας στη Θεσσαλονίκη ασκήθηκε δίωξη για δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα - Απομακρύνθηκε από τον σύλλογο οπου εργαζόταν.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ 16 Μαϊ 2023 | 08:47

Η "Marca" για Ολυμπιακό και Κορδόν

Η ισπανική εφημερίδα έκανε αναφορά στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Αντόνιο Κορδόν.

ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΛΑΣΙΘΙ 16 Μαϊ 2023 | 08:31

Κρήτη: Προπονητής Taekwondo απαιτούσε …μασάζ από ανήλικους αθλητές - Τους τιμωρούσε σε περίπτωση άρνησης

Δικάζεται προπονητής Taekwondo που καταγγέλλεται ότι απαιτούσε …μασάζ. "Μην αρνείσαι στο δάσκαλο, γιατί ξέρεις ότι θα πονέσεις…" έλεγε στους αθλητές που προπονούσε, σύμφωνα με καταθέσεις .

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ 14 Μαϊ 2023 | 16:56

Ολυμπιακός: Προπονητής της χρονιάς στην Euroleague ο Γιώργος Μπαρτζώκας για 2η σερί σεζόν

Πριν 10 χρόνια, στο Λονδίνο, υπήρξε ο πρώτος Έλληνας κόουτς που κατακτούσε την Euroleague.

ΙΡΛΑΝΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 12 Μαϊ 2023 | 21:42

Ολυμπιακός: H "Sun" στέλνει τον Κόουλμαν στο μεγάλι Λιμάνι

Η ιρλανδική έκδοση της εδημερίδας "Sun" κάνει λόγο για υποψηφιότητα του Κρις Κόουλμαν για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΑΤΟΜΑ 05 Ιουν 2023 | 23:53

Μύκονος: Έκρυβαν ναρκωτικά μέσα σε κλιματιστικά και κουτιά depon στο ιδιωτικό πάρτι στη βίλα-κλαμπ

Η τοποθεσία κοινοποιήθηκε σε όσους είχαν λάβει σχετική πρόσκληση, την τελευταία στιγμή.

«ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ» 05 Ιουν 2023 | 23:05

Ηράκλειο: Φωτιά στο σπίτι έβαλε ο δράστης μετά τις 14 μαχαιριές στη σύντροφό του - "Τρελάθηκε ο γιος μου, έπαθε κρίση"

Σύμφωνα με μαρτυρίες ακόμη και ο πατέρας του 36χρονου δράστη είχε αίματα στην μπλούζα του.

ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ 05 Ιουν 2023 | 21:50

Γαύδος: Κατασκηνωτής τουρίστας κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό- Για "υπερβολές" κάνει λόγο η δήμαρχος

Όπως κατήγγειλε ο 41χρονος, τον έριξαν από τις σκάλες. Πήγε σε άθλια κατάσταση, με χτυπήματα σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι, για πρώτες βοήθειες.

ΚΟΥΝΗΣΕ 05 Ιουν 2023 | 20:43

Πύργος: Σεισμός 3,5 Ρίχτερ- Αισθητή η δόνηση σε πολλές περιοχές της Ηλείας

Το επίκεντρο εντοπίστηκε 20 χιλιόμετρα νότια- νοτιοδυτικά του Πύργου.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ 05 Ιουν 2023 | 19:46

Θεσσαλονίκη: Στη θάλασσα βρέθηκε 60χρονος ποδηλάτης- Τον έβγαλε μέλος του αντιτορπιλικού "Βέλος"

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ωστόσο είναι καλά στην υγεία του.

ΚΡΗΤΗ 05 Ιουν 2023 | 18:23

Ηράκλειο: Πατέρας και πεθερός αφόπλισαν τον δράστη και έσωσαν την 36χρονη - Μαχαιριά της προκάλεσε τραύμα στον πνεύμονα

Η 36χρονη γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Ιουν 2023 | 17:46

Κατέρρευσε ξύλινη γέφυρα σε πάρκο της Άρτας – "Λόγω φθοράς" λέει ο δήμος - Ήταν προσωρινά κλειστή [βίντεο]

Μία ξύλινη γέφυρα σε πάρκο της Άρτας κατέρρευσε λόγω φθοράς, όπως υποστηρίζει ο δήμος.

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ 05 Ιουν 2023 | 16:52

Νέα φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο - Καίγεται χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κύριλλος

Νέ εστία φωτιάς ξέσπασε στον Ασπρόπυργο. Στην περιοχή Κύριλλος καίγεται χαμηλή βλάστηση.